Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
SnowFox79 #7402 A recskázásban talán téved...
AZ ED mellett:
Pár napja kiderült, hogy a Serialom blackisted lett valahogy. Írtam nekik amire Hajnali 2kor jött válasz egy új Key kíséretében. Aktiváláskor kiderült, hogy ezt a kulcsot már aktiválták párszor korábban ezek után kaptam meg én. Gyors üzenetváltás az ED IT Team-el majd kérték deaktiváljam a terméket és kaptam egy új kulcsot is.
Most gyorsak és korrektek voltak és elismerték, hogy Ők szúrtak el valamit.
A Dolog érdekessége: 2013.04. hóban lett letiltva az eredeti serialom de aki ismer tudja azóta nem keveset repültem vele :-)
Üdv.
SnowFox