Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Sharks
    Sziasztok!

Lehet, hogy most anyám csuklani fog egy darabig, de az a helyzet, hogy nekem nagyon tetszik ez az 1.2.7. Persze ehhez hozzá tartozik, hogy nem várom el, hogy minden olyan legyen, mint az igazi, mert ezt szerintem nem sok közhasználatra szánt szimulátor tudja garantálni.
    Olvasgattam az utóbbi hsz-okat és nem értem teljesen, miért kell mindig fikázni valamit (de el tudom fogadni, hogy valakinek semmi se jó, mindenkinek joga van a véleményéhez). Én emlékszem még az alap lock on-ra, ami azért nem volt olyan rég, de nekem akkor az is csúcs volt. Ha egymás mellé teszem a kettőt, akkor rengeteg fejlődést látok és nagyon tetszik a mostani is. Persze mindig lesznek hibák, de ezekkel azért együtt lehet élni. Mivel ez a szim ebben a formában nem arra szolgál, hogy igazi pilóták kiképzését segítse, felesleges tökéletességet elvárni minden téren.
    Vannak olyan érthetetlen dolgok is, mint pl. a rakéták égési idejének változtatása, de mivel nem vagyok programozó, nyilván ne, érthetem, de lehet, hogy van rá olyan magyarázat, amire nem is gondolnék (nem feltétlen jelenti azt, hogy hülye az összes feljesztő).
    Tehát a lényeg szerintem, hogy akit a repülés érdekel és szeretné valamilyen formában átélni azt az érzést vagy kicsit többet tanulni róla, az megteheti. Ehhez mondjuk az avionika, a látványvilág, a minél pontosabb rekonstruálás és a megfelelő hardveres feltételek kellenek. A DCS legnagyobb hibája jelenleg véleményem szerint az instabil többjátékos mód, de talán ezt is javították most, ha nem, akkor remélem, minél előbb megteszik.
    Ami azt illeti, nekem nagyon tetszik a repmodell és a látvány is, amikor kinézek a kabinból (páraleválás, füstölés No. 1).
    Próbáltam már a BMS-t is elkezdeni. Nekem abban is van, ami nagyon tetszik. A műszerekben fejlettebb, valóságosabb. Sajnos nem tudtam rá annyi időt szánni, amennyi kellett volna és egyszerűen olyan primitív a joy felprogramozása, hogy fel is adtam a harcot (lehet, hogy én rontottam el valamit, de egyszerűen nem tudtam felprogramozni rendesen).
    Egyébként a kattintható cockpit is jó dolog, csak igazából sem egy egérrel kattintgat az ember, mivel nincs rá idő, hogy azzal szenvedjen szerintem, így nálam ez max az indításnál ad + élményt, esetleg leállításnál, de repülés közben nem hiszem, hogy túl sokat tenne hozzá, sőt! Én annak látom értelmét, ha esetleg aze mber épít magának egy cockpitet műszerekkel, de az ugye elég költséges válallkozás.
    Száz szónak is egy a vége, nekem abszolút megadja a mostani DCS azt az élményt, amit várok egy ilyen szimulátortól. Lehetne jobb is, ez tény, de attól még nem rossz. Ha az ember ennél többet akar, akkor szerintem érdemes az igazi repüléssel próbálkozni.
    Ami rengeteget javíthatna a DCS-én, az a szervezett repülések elkövetése (ez mondjuk más szimre is igaz lehet). Ez viszont már rajtunk is múlik. Ha nem lehet 20 fős missiont repülni, akkor alkalmazkodni kell és csinálni 2-6 fős missionöket (nem feltétlen kell kifejezetten harci, lövöldözős küldetés sem), igazából is ritkán látni mondjuk 14 gripent egyszerre repülni...
    Egyszerűbb fikázni a programot és nem repülni? Igen. De akkor valóban igaz, hogy pénzkidobás megvásárolni. Szerencsére minden eladható.