Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • 400V
    Én azért fikázom mert FC2 hoz csak grafikával jobb. FC2 be esténként 15 - 18 fős szerverek mennek laggolás nélkül. Egyébként meg azt mondom neked azért jó mert mondjuk nem vagy annyira igényes mint én vagy más. 2008 óta csak grafikát fejleszteni meg egyéb apró változtatások amik nem látványosak szerintem nem ad eleget hozzá. 4 év. Az AFM végre valami új de egyébként? Félaktív rakéták végre félaktívak ennek örülök kb meg a rakéta AFM nek.

Szerintem a kattinthtó kabin csak azoknak jók akik vérkomoly katonák akarnak lenni a gép előtt. Szerintem egyátalán nem szórakoztató hogy 5 - 10 percig szórakozol az indítással és utána akár 5 percen belül akármi lelőhet. Kezd előlről....

Ellenben új funkciók amit írtam hogy félaktív rakéta végre félaktív. Ez már kényelmesebb, vagy az AFM (kicsit realisztikusabb de nem sokat ad hozzá)

Százszor leírtam hogy új gépek és új tartalom kell akkor nem lesz sírás.

Mellesleg ami nagyon zavar hogy maguk a játékosok hamarabb csinálnak F18 nak meg Su27SM nek kabint mint maga az ED, meg FC2 be már Aim120D s rakéta is van játékosok által. Vagy említsem az ilyen olyan modokat ahol F18 al F14 el meg akár Mig 31 el repkedhetsz. ezekhez nem kellettek évek hogy megcsinálják.

Szerintem X plane meg BMS meg FSX nem laggol ennyit multiba mint a DCS.

Nézd meg ezeet a videókat!

Su35

Su27

Mig29

F14

F35B

Van pár érdekes dolog. Engedélyekkel szórakoznak hogy így kell meg úgy kell hogy megcsinálják. Kérdés ezek az emberek akik ezeket megcsinálták mind börtönbe ülnek mert loptak?