52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Atikah
    Amúgy ki kérdezte h milyen gépetek van?
  • Szobi30
    gondolom nemvolt olcsóság...:D
  • szabii98
    azjó :)
  • vajo
    Nekem 1GB 9800GTS - GIGABYTE van.
    Tavalyi széria, és nfs hp, moh 2010 meg minden elmegy rajta maxon. :D
  • szabii98
    GTSel hogy állsz?:D
  • Szobi30
    jaja...sztem is :D
    őszintén szólva a procim-tól és a memóriámtól nem félek, csak a vidikaitól.
    a procim amint már leírtam egy Core 2 Duo E 8600 (3.33 Ghz)
    ehhez van 4 giga memóriám...
    ideje lenne beújítani vmi komolyabb vidikarira is...:D

am meg bocs az off-ért.
  • Blum
    Hát..a 8400már el fog vérezni. :D
  • szabii98
    ,,Mercire és Scaniara kapják meg a liszenszt, azt eldugulok"
    +1 :)

• Szobi30
    a vidikarim nem a legjobb...gigabyte 8400 GS 512 mb...
    de remélem h fog menni azon is, ha nem akkor veszek jobbat :D
  • vajo
    MO-val ne szomorodjatok el. :D Hiszen még itt vagyok. :D
    Graf: Ha valakinek volt olyan kacatja otthon, hogy esetleg az NFS HP ment maxon, akkor ets2-vel nem lesz probléma!

Hírek: Happy vagyok :D:D:D:D:D:D:D
    Mercire és Scaniara kapják meg a liszenszt, azt eldugulok.
  • szabii98
    Magyarok...hát nemgond...viszont újra írott motor :P jólesz
  • Szobi30
    fasza...nagyon jó hírek...:D
    gépigényről annyit, hogy remélem, hogy az Intel Core 2 Duo E 8600 bírni fogja... :D
    de, igaz ez még nem mostanában lesz, de kíváncsian várom a képeket már az új grafikai motorral készülteket :)
  • v43 001
  • Blum
    "És hogy hogy fog mindez kinézni? Nos, a tuning mellett a technikai front is jelentős újításokat tartogat, a fejlesztők ugyanis alaposan nekifeküdtek az immár 14. évét (!!!) taposó Prism3D motornak, és szinte alapjaiban írták újra azt."

Talán ennek örülök a legjobban...
    VÉGRE!!!
  • gumikacsa
    Bár az alkalmi játékos fuvarozók minden bizonnyal jól ellesznek pár órán keresztül az ET2-vel, mi magunk igazából az előreláthatólag 2011 második felében érkező Euro Truck Simulator 2-re voltunk kíváncsiak, a fejlesztők pedig -- bár eléggé szűkszavúnak bizonyultak a játék több aspektusát érintően is -- több, igen kellemesnek ígérkező fejlesztésről is lerántották a leplet.

Ott van először is maga a térkép: az ETS2-vel érkező Európa amellett, hogy jóval kidolgozottabb és változatosabb lesz elődjénél, egyúttal méretében is jelentősen megnő; a fejlesztők a German Truck Simulator méretarányával dolgoznak, szóval Németország és az Egyesült Királyság pont akkora lesz, mint a GTS-ben és a UK Truck Simulatorben volt (kisebb módosításokkal egyébként egy az egyben fel is használják a két pálya úthálózatát). A bejárható terület tehát igen nagynak ígérkezik, örömünk azonban nem felhőtlen, mivel Pavel elmondása szerint Magyarország (meg amúgy az egész közép-kelet-európai régió) valószínűleg ezúttal sem kerül be az alapverzióba; újabb területeket valószínűleg az időszakosan érkező tartalomfrissítésekkel pakolnak majd be, de reméljük, hogy ez -- az ETS-sel szemben -- nem merül majd ki egyetlen csenevész országban és két főútvonalban...

Játékmenetében a folytatás leginkább a Euro Truck és a German Truck keverékének tűnik: karrierünket az új részben is egy logisztikai cég sofőrjeként kezdjük, majd saját kamionunk megvásárlását követően szabadúszóként folytatjuk, az időlimitre teljesített megbízatásokból befolyó pénzből pedig új kamiont vehetünk, ADR-jogosítványt szerezhetünk, hozzáférést kaphatunk a többi országhoz, saját vállalkozásba kezdhetünk, illetve -- új elemként -- kamionunkat is teljesen testre szabhatjuk. Ez utóbbi tűnik egyébként jelenleg az ETS2 egyik legnagyobb attrakciójának; a fejlesztők ígérete szerint mindegyik típus egy rakás egyedi tuningopcióval fog érkezni, a járgányok teljesítménye mellett pedig azok megjelenését is igen alaposan átszabhatjuk: plusz fényszórókat, megkülönböztető jelzést ("villogót"), matricákat, kürtöket, visszapillantó tükröket, vagy épp gallytörő rácsot rakhatunk kamionunkra.

Apropó, kamionok: a fejlesztők elmondása szerint jelenleg igen nagy esély van rá, hogy több gyártó licencét is megszerezzék, így valószínű, hogy a fiktív típusok helyett végre a megvehető gépszörnyek legtöbbje (vagy mindegyike) valódi márkajelzést kap. A készítők emellett pár új kamiont is terveznek, a Renault oldalán pl. a Magnum mellett a Premium megjelenésére is számíthatunk.

És hogy hogy fog mindez kinézni? Nos, a tuning mellett a technikai front is jelentős újításokat tartogat, a fejlesztők ugyanis alaposan nekifeküdtek az immár 14. évét (!!!) taposó Prism3D motornak, és szinte alapjaiban írták újra azt. Az új részben ennek megfelelően a kamionok és a tereptárgyak jóval kidolgozottabbak lesznek, a textúrák szintén ugranak egy szintet a minőségi skálán, a fény- és árnyékeffektek sokat javulnak, nem érheti panasz a víz tükröződését sem, emellett a memóriakezelést is optimizálják (szóval az új pályarész betöltésével járó kis szaggatásokat lassan elfelejthetjük). Alapjaiban írják újra emellett az MI-t is (szóval remélhetőleg hamarosan búcsút inthetünk az idióta kocavezetőknek), a motor pedig immár egy külön, a fizikai számításokat végző réteget is kap -- reméljük, ez majd a vezetési modellen is érződik. Mindez persze azt jelenti, hogy a játék éhsége jelentősen megnő: az már biztos, hogy az élvezetes játék egy kétmagos procit fog majd igényelni -- a gépigényről jelenleg azonban többet nem tudni.

Az tehát már biztos, hogy 2011-ben sem maradunk kamionos játékok nélkül, a készülő ETS2 pedig a cég eddigi legjobbjának ígérkezik -- a kérdés persze csak az, hogy valóban hozza-e az új rész mindazt, amit az előzetes infók és képek alapján elvárunk tőle, és hogy képesek lesznek-e így megfelelni a kamionbarátok egyre növekvő elvárásainak. Jövőre kiderül...

Forrás: pcguru.hu
  • Immigrants
    Forumozás netikettjét eléggé sérted azzal, hogy 5 hsz-t nem bírsz visszaolvasni...
  • Gell97 kolega
    Nagyon jó!
  • djano
    mivel nem olvastam vissza ezért nem tudtam.bocsi
  • Blum
    Az előbb írtuk le,hogy render..
  • szabii98
    Nem.
  • djano
    amit itt adtál egy képet. A bannernak a képét ami lehet az új lesz.
    Azon a Daf ETS2böl van??
    Mert akkor kurva jól meglesz csinálva a Daf
  • 94mike
    Sztem kurvajó
  • Atikah
    Banner szar, kamion igénytelenül van kivágva, felirat elég undorító, rádadásúl amit Blum írt, gondolom nem kérdezted meg h kirakhatod-e, mellesleg semmi köze nincs a játékhoz még a gépnek.
  • Blum
    Az.
  • Szobi30
    fasza...
  • szabii98
    Az render kép?:O
  • Blum
    Nem rossz.

(A render az fastalex munkája,megkérdezted,hogy legalább használhatod-e?)
  • szabii98
    nice!
    szép lesz ez
  • vajo
    Vélemény a dizájnról? a banner majd más lesz, ha yokelt szépen megkérjük, és csinál valami ehhez valót, meg a háttér is más lesz-e, csak a stílus tetszik-e?
  • vajo
    Nem kell mindenért haragudni...a harag csak haragot szül, azt a végén itt is ilyen ETS topikos "anyázások" lesznek. Félre kell tenni azt helló. Megyünk tovább.
  • akos
    Megértéseteket nagyon szépen köszönöm!!! Elég durva dolgokat mondtam, amire nagyon nem vagyok büszke, azt meg végképp nem mertem remélni, hogy ezek után még szóba álltok velem... Ezért hálás köszönet!!! A jövőben igyekszem kulturált, emberi módon viselkedni, mivel nem vall rám az a tegnapi elmebeteg megnyilvánulás! :-)
  • gumikacsa
    Részemről warez téma lezárva, feléd harag nincs (senki felé nincs).
  • akos
    Teljes mértékben egyet kell értsek veled!!! Jobb az ilyen dolgokról nem beszélni... :-)
  • vajo
    Nincs probléma. Csak ne a saját szemünk akadályozzon meg abban, hogy tisztán lássunk. Vagy csak nem akarjuk észrevenni, hogy badarság amit próbálunk képviselni. :D Csak azért ezt a " Minek megvenni, le is tölthetem" dolgot tartsuk inkább magunkba.
  • akos
    Bocsi, a két hsz-ért... Még csak annyit Gumikacsa, hogy azzal nem akartam senkit lehülyézni, aki megveszi az eredetit, mindenkinek a saját joga, azt tenni, amit akar... Rosszul fogalmaztam, másképp értelmeztétek, és most én szégyenlem magam miatta... Pedig csak annyit akartam akkor mondani, hogy ha csak nem muszály, akkor ÉN nem vásárolom meg... De persze nem akartam azokat hülyének nézni, aki velem ellentétesen cselekszik!!! Sajnos ahogy visszaolvastam, nagyon úgy jött ki, amit te is leírtál, pedig nem úgy értettem... Nah, mindegy, csak ennyit akartam végezetül... :(
  • akos
    Miért, én szerinted az vagyok??? Figyu, az én fizum sem valami fényes, mivel én is már régen kikerültem az iskolapadból, és pontosan ezért kényszerültem az ilyen fajta megoldásra... Ami a lehülyézést illeti, túlságosan elragadtattam magam, gyerekesen viselkedtem, a koromat meghazudtoló módon jártam el, és mélységes szégyennel tölt el, amit az előbbiekben leírtam, ráadásul úgy, hogy el sem olvastam teljesen, amit Vajo írt... :(:(:( Azt hiszem, most jól lejárattam magam... Most jön az a Rész, hogy tőled, és mindenkitől bocsánatot kérek, és persze, vállalom az előző hülyeségemnek a következményeit... Elvégre rászolgáltam!!! Mentséget nem hozok fel, mivel nincs... Még egyszer elnézést kérek tőletek... A továbbiakban nem rontom itt a levegőt, mivel úgy látszik, csak rontanám a topikok a jelenlétemmel... Még egyszer őszintén sajnálom... Gumikacsa, Vajo: Még egyszer elnézést, hibát követtem el... :(
  • gumikacsa
    Egyrészt nem vagyok a haverod, a tesód pláne nem, főleg mert nem vagyok C osztályos.
    Másrészt nem hülyézett le senki, csak mi is elmondtuk a véleményünket, ami szerint a warez lopás.

Harmadrészt itt igazoltad is, amit alább írtam, hogy sokszor azt nézik hülyének, aki megveszi a játékot (tehát Te hülyéztél le minket). Én sem mondanám, hogy jól keresek. De eddig az összes játékom eredeti (mint ahogy egyéb szoftvereim is, és filmjeim is, tehát én halmozottan hülye vagyok).

Részemről téma lezárva, bármit írsz warezzal kapcsolatban, innentől nem reagálok rá.
  • szabii98
    Attól hogy az EA régi motoros, még rosszabb helyzetben kezdte mint az SCS.
  • akos
    Nem vitát akartam szítani vele... De most már látom, hogy kár volt bármit is mondanom... És, hogy miért??? Pontosan azért, mert ezzel a warez dologgal senki nem tud semmit kezdeni... Egyik oldalt lezárják, és??? Kap egy más nevet, és tovább működik, ameddig ismét rá nem bukkanak... És, igen, az EA tényleg régi motoros, de azt hiszem, rossz hasonlatot írtam, de nem is érdekel... Az, meg hogy mi a magyaros mentalitás, hát nem igazán így vélekedek... Ez ésszerű gondolkodás haver!!! Nem kell mindenért pénzt adni, ha nem muszály... De különben meg nem érdekel, mit mondatok... Én nem vitatkozni akartam, csak véleményt nyilvánítottam, erre ti itt leoltatok... Hát, legalább látom, hogy kikkel van dolgom... Lehet engem lopó, csaló szemétládának nevezni, de én legalább nem költöm hülyeségekre a pénzem, és aztán, ha szorul a hurok, nem kell méretes hiteleket felvennem, hogy ne haljak éhen... Persze, azt is törleszteni kell valamiből ugye??? Nah, ez már inkább megfelel a magyaros mentalitásnak tesó!!! Ezek után nem csoda, ha kapok egy topicbant, de nem érdekel... Tudom, keményen fogalmaztam, de hát, ha már lehülyéznek, akkor vissza is jár valami... Szóval egyáltalán nem csodálkozom, ha most itt mindenki ellensége leszek, de ez már nem az én bajom... Szal, további szép estét mindenkinek, és akik lehülyéztek, azok kicsit szálljanak magukba, és nézzenek ott körül, egyeseknek volna mit rendbe rakni...
  • vajo
    :D
    Nem vagyok benne olyan biztos, hogy jövő ilyenkor már ilyen sok warez fog lenni. Ugyanis az Európai Únió mostanság kötött egy elég szép összegű "warez lefoglalási mozgalomról" szóló megállapodást, és ennek értelmében egész európában beindult már az "Illegális letöltésnek annyi" nevezetű dolog. Ncore újra KO. 2 finn oldalt kaptak el. Tudomásom szerint megelégelte az EU, hogy 240 milliárdos veszteséget okozott a warez. Ezt euróban kell érteni. Szóval ha igaz, akkor elég sok oldal befog csődölni.De az is lehet, hogy sok tovább evickélni ebben a nagy "illegális" tavacskában. Amit te csinálsz, mert ez a mentalitás erről tanúskodik, akkor neked sem kéne fizetést adni. Akármit csinálsz, nincs bevétel, nincs fizu! Tetszene? Nem! Egyből más szemszögből néznéd a dolgot, és jó magyar módra úgy pattognál mint a szöcskelabda..."Miaz hogy nekem nem jár fizú!!??? Heh!!" Úgy. Mivel mindenki szufficitre törekedik, így logikus, hogy elvárják azt, hogy megvegyék a játékot, mivel ezért öltek bele annyi időt, pénzt és energiát, hogy legyen belőle kereslet. Ő szempontjukból a lehető legtöbbet eladni, a vevő szempontjából pedig minél olcsóbban megúszni. Ha nem 4.990,- ért adnák(ami szerintem nem drága összeg), akkor lehet többen megvennék, de letölteni kényelmesebb. Kéne egy aranyközépút, ami mind két félnek kedvező. De nem adhatja olcsóbban, mert akkor deficites a dolog. Ha kamionos céged lenne és 5000€ lenne BP-től Madridig egy árut elvinni, de kell a haszon hiszen ki kell fizetned az alkalmazottadat, viz- gáz- villanyszámlát, ez olyan + 1000€. Tehát 6000€-nál járunk! NEM Viheted el 4000€-ért...Akkor hülye vagy! Magad alatt vágod a fát csak! Ha leszarják azt amit te csinálsz, akkor vagy te is leszarod, vagy nem csinálod. Ez esetben pedig ne várjon el az semmit az SCS-től aki nem tette azért semmit, hogy támogassa őket!
    Az Electronic Arts régi motoros. Ne hasonlítsd össze egy SCS-el. A sarki zöldségárus Marika nénit ne hasonlítsd már a Tesco-hoz!!
    Ne vedd meg! Ne játsz vele!