A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
akos #1251 Nem vitát akartam szítani vele... De most már látom, hogy kár volt bármit is mondanom... És, hogy miért??? Pontosan azért, mert ezzel a warez dologgal senki nem tud semmit kezdeni... Egyik oldalt lezárják, és??? Kap egy más nevet, és tovább működik, ameddig ismét rá nem bukkanak... És, igen, az EA tényleg régi motoros, de azt hiszem, rossz hasonlatot írtam, de nem is érdekel... Az, meg hogy mi a magyaros mentalitás, hát nem igazán így vélekedek... Ez ésszerű gondolkodás haver!!! Nem kell mindenért pénzt adni, ha nem muszály... De különben meg nem érdekel, mit mondatok... Én nem vitatkozni akartam, csak véleményt nyilvánítottam, erre ti itt leoltatok... Hát, legalább látom, hogy kikkel van dolgom... Lehet engem lopó, csaló szemétládának nevezni, de én legalább nem költöm hülyeségekre a pénzem, és aztán, ha szorul a hurok, nem kell méretes hiteleket felvennem, hogy ne haljak éhen... Persze, azt is törleszteni kell valamiből ugye??? Nah, ez már inkább megfelel a magyaros mentalitásnak tesó!!! Ezek után nem csoda, ha kapok egy topicbant, de nem érdekel... Tudom, keményen fogalmaztam, de hát, ha már lehülyéznek, akkor vissza is jár valami... Szóval egyáltalán nem csodálkozom, ha most itt mindenki ellensége leszek, de ez már nem az én bajom... Szal, további szép estét mindenkinek, és akik lehülyéztek, azok kicsit szálljanak magukba, és nézzenek ott körül, egyeseknek volna mit rendbe rakni...