banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    :D
    Nem vagyok benne olyan biztos, hogy jövő ilyenkor már ilyen sok warez fog lenni. Ugyanis az Európai Únió mostanság kötött egy elég szép összegű "warez lefoglalási mozgalomról" szóló megállapodást, és ennek értelmében egész európában beindult már az "Illegális letöltésnek annyi" nevezetű dolog. Ncore újra KO. 2 finn oldalt kaptak el. Tudomásom szerint megelégelte az EU, hogy 240 milliárdos veszteséget okozott a warez. Ezt euróban kell érteni. Szóval ha igaz, akkor elég sok oldal befog csődölni.De az is lehet, hogy sok tovább evickélni ebben a nagy "illegális" tavacskában. Amit te csinálsz, mert ez a mentalitás erről tanúskodik, akkor neked sem kéne fizetést adni. Akármit csinálsz, nincs bevétel, nincs fizu! Tetszene? Nem! Egyből más szemszögből néznéd a dolgot, és jó magyar módra úgy pattognál mint a szöcskelabda..."Miaz hogy nekem nem jár fizú!!??? Heh!!" Úgy. Mivel mindenki szufficitre törekedik, így logikus, hogy elvárják azt, hogy megvegyék a játékot, mivel ezért öltek bele annyi időt, pénzt és energiát, hogy legyen belőle kereslet. Ő szempontjukból a lehető legtöbbet eladni, a vevő szempontjából pedig minél olcsóbban megúszni. Ha nem 4.990,- ért adnák(ami szerintem nem drága összeg), akkor lehet többen megvennék, de letölteni kényelmesebb. Kéne egy aranyközépút, ami mind két félnek kedvező. De nem adhatja olcsóbban, mert akkor deficites a dolog. Ha kamionos céged lenne és 5000€ lenne BP-től Madridig egy árut elvinni, de kell a haszon hiszen ki kell fizetned az alkalmazottadat, viz- gáz- villanyszámlát, ez olyan + 1000€. Tehát 6000€-nál járunk! NEM Viheted el 4000€-ért...Akkor hülye vagy! Magad alatt vágod a fát csak! Ha leszarják azt amit te csinálsz, akkor vagy te is leszarod, vagy nem csinálod. Ez esetben pedig ne várjon el az semmit az SCS-től aki nem tette azért semmit, hogy támogassa őket!
    Az Electronic Arts régi motoros. Ne hasonlítsd össze egy SCS-el. A sarki zöldségárus Marika nénit ne hasonlítsd már a Tesco-hoz!!
    Ne vedd meg! Ne játsz vele!