banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • akos
    Miért, én szerinted az vagyok??? Figyu, az én fizum sem valami fényes, mivel én is már régen kikerültem az iskolapadból, és pontosan ezért kényszerültem az ilyen fajta megoldásra... Ami a lehülyézést illeti, túlságosan elragadtattam magam, gyerekesen viselkedtem, a koromat meghazudtoló módon jártam el, és mélységes szégyennel tölt el, amit az előbbiekben leírtam, ráadásul úgy, hogy el sem olvastam teljesen, amit Vajo írt... :(:(:( Azt hiszem, most jól lejárattam magam... Most jön az a Rész, hogy tőled, és mindenkitől bocsánatot kérek, és persze, vállalom az előző hülyeségemnek a következményeit... Elvégre rászolgáltam!!! Mentséget nem hozok fel, mivel nincs... Még egyszer elnézést kérek tőletek... A továbbiakban nem rontom itt a levegőt, mivel úgy látszik, csak rontanám a topikok a jelenlétemmel... Még egyszer őszintén sajnálom... Gumikacsa, Vajo: Még egyszer elnézést, hibát követtem el... :(