Hosszú sorokban várták az iPadot Európában és Ázsiában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én szeretem az Apple termékeket,de ez az IPAD EGY FOOOSTALICSKA semmi értelme,a tulajok fele csak snoobizmusbólveszi..van ismerösi köröm 1 nagy forumon ahol midenki neten napi 10-100ezer ftot is összehoz és még öksem vennék ,poénból se mert szar.(volt róla topic)
www.icewebhu
😄
Baratnomnek kellett egy szamitogep, mondta hogy barmi jo, de a kovetkezo feltetelei voltak:
-menjenek rajta az egyetemi weboldalak (tanulmanyi rendszer es elearning, tehat internet explorer _kell_ ra)
-neki eleg ha tud rajta szoveget szerkeszteni, de word-ben kell beadni
-menjen rajta az osszes levlistas doksi (word, excell, powerpoint, pdf, jpg, tiff, stb.)
-youtube, freemail, gmail, stb. (flash kell)
-szeretne youtube-rol zenet letolteni (youtube-mp3-telefonra, blutooth kell)
-tudjon videon skype-olni a csaladjaval (webcam kell)
-olvassa a fenykepezogepe kartyajat es a pendrive-okat
-otthon nyomtatni is akar vele (a meglevo usb-s nyomtatora)
-ferjen el a taskajaban, hogy bevihesse magaval orara
-legyen benne internet
-ne legyen draga, mert nem akar allandoan aggodni miatta
-es rozsaszin egeret ker hozza
Ezek utan kapott egy feher msi wind-et egy minimalis 3G-s internet elofizetessel... es tenyleg mindenre jo neki. Most mar jo ket eve hasznalja, eddig szerencsere semmi gond nem volt vele, de az elso eger kabelet megragta a macska, abbol vettem egy ujat (990 Ft), ez mozgasra pirosan vilagit, amitol fel a macs. 😊 Nagyneha en is hasznalom, de csak ssh-n at x-es tavoli login-ra, meg operaval bongeszesre. (ha nincs mas keznel nyaralasnal) Az egesz 100 ezer _alatt_ volt es a husegesku nelkuli internet sem kerul toredekebe sem egy iphone elofizetesnek. Soha nem telepitettem ra os-t, az van rajta ami a bekapcsolaskor gyarilag rajta volt (magyar win xp). Viruskergeto van, de nem lassit, mert csak akkor ellenoriz, ha egy uj file toltodik le a gepre (netrol vagy kulso tarolorol). Egyebkent ez utobbi jo a html alapu adatlopo fergek ellen is, amire a iphone is erzekeny, mert a cucc a bongeszon belul fut.
A fenti feltetelek hany szazalekat teljesiti egy ipad??? (az eger szinet nem szamitva)
Ez már tényleg elvakultság. Délután óta olvasom ezeket az idióta dumákat /most nem az apple védésrõl, hanem mind2 félrõl beszélek/.
De ez. Ehez már hozzá kell szólnom.
Komolyan gyorsabban megkapja szerinted emailben? Vicc. Még FEL is kell töltened a képeket, nem beszélve arról hogy van egy email késedelem szolgáltatótól függõen, amit neki még le is kell tölteni. BT-n meg egybõl neki nyomja át. A BT 2.0 mellesleg 3Mbps elméletit tesz lehetõvé.
Félreértés ne essék, én leszarom hogy ki hogy küldi át meg szerintem is egyszerûbb mailban mert úgy nem kell a másik faszi mellett állni hanem mehetsz el onnan az utadra majd megkapja. Tényleg egyszerûbb, nem kell párosítani stb.
De azért olyat ne írjunk már hogy gyorsabb....
Itt elsõsorban arról van szó, hogy túlárazott kacatot tukmálnak ránk, ami mondjuk pár évvel ezelõtt ért volna ennyit, de a mai számtech színvonalat tekintve rohadt drága a tudásához képest. És egyáltalán nem újdonság ez a tablet forma, csak úgy néz ki most jött el az ideje. Az akkoriban mutogatott tábla PC szintén rohadt drága volt, meg is bukott, szintén a horror ár miatt.
Az pedig végképp tévedés, hogy az apple egyenlõ a minõséggel, ott volt a sárguló burkolat, a megsülõ CPU a mackbook-nál, a ratyi minõségû iMac széria, stb stb...Mindez rohadt drágán, drágábban, mint egy mezei hasonló tudású laptop, vagy PC.
Na ezzel el is árultad, mennyire inkompetens vagy... LOL. Mindenesetre a világ grafikusai csak reménykedni tudnak, hogy soha nem tévedsz még csak a közelükbe sem. Úristen... 😊
Bluetooth fájküldés iPhonera: van rá alkalmazás, szóval lapozhatunk 😊
Olyan netbookokat löktök be ide iPad helyett, amiknek a kijelzõje tiszta szégyen, víruskeresõvel kell felére lassítani a szemét 10 éves oprendszerét, hogy legalább 1-2 hónapig fusson emberi sebességgel (az 1.6 Ghz-es processzora). 5 perc eltelik, mire magához tér a bekapcsolástól számítva... 3G-nek nyoma sincs 😄 Mirõl is beszélünk? Szenvedjetek csak, de legalább elmondhatjátok magatokról, hogy a technológia élvonalát képviselitek. Persze ehhez hozzácsapjátok a jó kis Nokiát, így már szenvedéseteket zoomolva videóra is tudjátok venni. Ohhhohhhoo 😊 No de nem baj, havonta újrahúzzátok, és megint csak megdöngetitek a mellkasotokat, hogy képesek voltatok rá elengedett kézzel, egyes egyedül.
Van egy szar hírem fikakirályok, ezt a szar rohadt drága használhatatlan iPad-et koppintja éppen elég sok nektek kedves gyártó (ööö, mondjuk az összes 😄 😄, de ha visszatekintünk ugyanez volt az iPhone-nal is), szóval gyûjtsétek a lóvét, hogy legyen valami a karácsonyfa alatt 😄 És ezeken a csodálatos fejlesztéseken lesz szép fehér USB csatlakozó, egy DVI is, persze egy SD kártya bõvítõhely is, így már 64 gigásra tudjátok felbõvíteni a memóriáját... persze 30 ezerért 😄. Ááááááá, nem is lesz olyan vastag az...
És a legfontosabbat elfelejtettem, mire megjelenik lesz rá legalább vagy 1500 alkalmazás. Na és persze flash 😄. Mivel van flash, így már minek is annyi alkalmazás, hát addigra a legújabb Need for Speed-et is abban adják ki.
<#taps>#taps><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#action>#action>
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Na erre kurvakiváncsi lennék. (ugye nem a pistike által összedobott flash játékra gondolsz?)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
1. ami konnyu
2. van benne 3G
3. nem kell hozza viruskereso
4. legalabb 10 inches kepernyoje van
5. 10 orat bir az aksija
6. 25000 nel tobb app van ra
De kiemelnem a 10 oras uzemidot a notebook megemlitese melett.
Igen már a cikk is videokról szól, te meg internetrõl beszéltél. Az, hogy nem érhetõ el a 40e videomegosztó oldalból csak néhány, az aztán tényleg kurvanagy limitáció. (fõleg, hogy nagyrészt ugyanaz van minden). Nekem videomegosztóból egyetlen létezik a youtube az meg megy. (és nem keverendõ össze a weboldalakkal)
Mert ha tudnal akkor neked is 2 percbe telne.
Amugy ha akarod a fuvet lenyirhatod! 😊
Igen az a 25K konkrétan rablás érte. Ráadásul a Dq9 és a Zelda, na azzal komolyan csak akkor játszanék hosszab idõt ha fegyvert tartanak a fejemhez.
Neked is van egy véleményed, nekem is. A kettõ nem egyezik, de ez semmit nem befolyásol. A DS-t is eladják meg az iphonet is. Szerintem aki DS-t vesz az a hülye és átbaszott, szerinted meg aki iphonet vesz az. Ennyire egyszerû ez! És jól mutatja, hogy nincs egyetemes igazság.
Egyszerûbb és gyorsabb?? Hát kinek a pap kinek a papné. Mindenesetre én egy komolyabb összeget tennék rá, hogy már rég átküldtem a mellettem állónak az emailt amikor te még a bluetooth eszközt keresed!
"Egy netbookot ha nem totálisan szembõl nézel, már inverzbe mennek a színei."
bullshit, nekem pl desktopon egy olcsó és jó pár éves TN paneles monitor van, ami állítólag nem szokott jó lenni. Na most egyrészt nagyon is szépek a színei, bár ez nem ide tartozik, de a betekintési szöge olyan, ha most 30 centivel fölötte lenézek rá, simán olvasható minden, és SEMMI nem változik a képen. alulról meg oldalról 60 fokos szögnél kicsit sárgásabb lesz a kép, de kb annyival mintha a színhõmérsékletet 5000k-ról 3000-re állítanám... és ez nem is egy mai cucc.
Na meg azt hallottam hogy az ipad nagyon mobil, és simán az öledbe veheted, meg úgy teheted le ahogy jó, akkor ezek szerint mégsem hogy ips kell hozzá? 😄 amúgy nemtudom ki hogy van vele, de én a kijelzõket általában szembõl nézem, tv-t sem háttal szoktam nézni 😉
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Persze azért kellett vágni mert behalt állandóan. Nem barátom, azért kellett vágni hogy elhitessék a nézõkkel hogy behalt. Konkrétan nem lehet látni amikor megjelenik a hibajelzés. Már amikor kijött a videó, leteszteltem magam is. Akkor jelenik ez meg amikor teletelepíted a belsõ memóriát alkalmazásokkal. Csak azt a részt ki kellett vágni hogy úgy tûnjön netezés közben jött elõ.
"En azt kertem toled hogy NEVEZZ meg 1 -2 olyan ezkozt ami mind ezt biztositani fogja nekem egyben." Azt nem kéred meg hogy a kerted ássam fel? Nem fogok arra fordítani idõt mert te nem tudsz keresni, akkor nyugodtan vegyél meg egy túlárazott korlátolt apple terméket. Én rákerestem tegnap egy tabletpc-re ami nekem megfelne a céljaimra: net, gps, zene, film találtam 25k-ért.
"6. 25000 nel tobb app van ra"
minden win/android/linux alapú cucc, és ezeknek nagy része olyan hogy felmész egy weboldalra és letöltöd ingyen 😉
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
vágni meg azért kellett neki(mondja is a videóban többször is) mert meghalt állandóan a nexus
Foszlock:
Mégis mire lehet használni az iPadet?
Én pl. CAD munkát végzek és PC-s játékokat játszok asztali gépen, minden másra ott az iPad. (A noti még nagyon kéne gondolom, hogy flashben tudjak rajta passziánszozni)
Ha megnézitek a videót amin bemutatja hogy újra kell indítani a Nexus One-t memória betelt hibaüzenet miatt, akkor láthatjátok hogy 7:44-kor video vágás van. Elõtte semmi, utánna hopp ott van. Ennyit a szar iFanboy videójáról. Persze bocs hogy erre felhívtam a figyelmet és lebuktak az iphona fanok....
- Ez milyen szar.
- Az milyen szar.
Termeszetess hogy egybol vedekezo reakciot valt ki. De ami a legerdekesebb az az hogy az Apple kommentelok 90%a vedekezik es nem karomkodva tamad.
(legalabbis eloszor mert egyszer mindenkinek elfogy a turelme )
En azt kertem toled hogy NEVEZZ meg 1 -2 olyan ezkozt ami mind ezt biztositani fogja nekem egyben.
(1. ami konnyu
2. van benne 3G
5. 10 orat bir az aksija
6. 25000 nel tobb app van ra)
Es had en dontsem el hogy nekem mennyi a szemet.
Nem venné mindenki azt, csak akkor ha menõ, és különlegesnek érzi magát tõle.
Nincs semmiféle frusztráltságom, az apple fanoknak szokott lenni, hiszen õk magyarázzák meg hogy miért jó az ha hiányos tudású a készülékük, és miért szar ha valami többet tud (addig amíg az apple nem épiti be valamelyik készülékébe, mert onnantól már forradalmi, és nagyon jó).
amúgy
"1. ami konnyu" nagyon sok van
"2. van benne 3G" ilyenbõl is, amelyikben meg nincs alapból, egy olyan csoda van rajta amit usb-nek neveznek innentõl lehet már benne 3g is.
"3. nem kell hozza viruskereso" ilyen nincs, mindenre kell víruskeresõ ha hülye a használója, és elég népszerû ahhoz hogy vírusokat írjanak rá, az apple cuccokra is.
Én pl a wines desktop pc-men sem használok 2 éve vírusirtót, és tiszta a gép (néha felrakok egy irtót leellenõrizni) 😉
"4. legalabb 10 inches kepernyoje van" ilyen is van, de akkor már inkább netbook, hiszen kb hasonló a hordozhatóságuk, és az utóbbi többet tud.
"5. 10 orat bir az aksija" tuti hogy van ilyen is, úgy tudom az apple még nem szabadalmaztatott csoda akksit, ami jobb mint másoké...
"6. 25000 nel tobb app van ra"
úgyérted olyanok mint az appstore-os? 500 használható app 24500 szemét ipari hulladék(pl finghanggenerátorok, rángatásra izgõmozgó kukacok meg hasonló értelmes programok) mellett, pénzért?
Nem ilyet nem tudok, inkább megszálálhatatlan mennyiségû ingyenes appokról tudok, ami konkrétan mindegyik nagyobb os-re elérhetõ csak apple butított oseire nem 😊
Egy világot átjáró urban legend kezd megdõlni <#wow1>#wow1>
killall imagent
Mert ha lenne akkor mindenki azt venne!
Csak most konyebb az Apple fanokon kitolteni a frusztralsagodat.
Esz nagyon szomoru!
1. ami konnyu
2. van benne 3G
5. 10 orat bir az aksija
6. 25000 nel tobb app van ra
Elore is koszi.
Képes fogadni e-mailt...
Árak butáknak:
nintendo+psp
Nézd meg egy ipod touch, bár az alap változat egy árban, amiben több memória van az kb. 2x annyi...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Ööö miért kell valamit felküldeni a netre, majd letölteni, ha át lehet tölteni pár pillanat alatt...
Bár a DS/PSP izlés golga, az utolsó mondatról meg annyit, hogy aki nem akar telefonon kivül mást is cipelni, és ez fontos neki annak kb csak az iphoneon vannak normálisnak nevezhetõ játékok (bár ettöl függetlenül félig-meddig igaz 😊.
A
http://www.zdnet.com/blog/hardware/why-theres-no-flash-on-the-iphoneipad-and-why-there-shouldnt-be-flash-on-android/8455