418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
balika95 #17994 sziasztok
már egy ideje megvan az is-3, és azt kérdezném, hogy tényleg ennyire rossz az ammo rack-j?
5 meccsből 2-szer berobban, és meghalok, mindem második meccsen, eltalálják, ezért a harcérték szépen lecsökken,
vicces volt, amikor berakott kicsikhez, volt még 600hp-m és 5 killem volt, maradt az ellennek egy kv3-alap ágyúval 17%-on a célkeresztemben, meg egy m6-osa épp mikor betöltött az ágyúm, lőni akarom a kv3-at, erre az m6-os a 600 életemről le oneshotolt :(
éztem is nagyokat, mit csinált ez? erre olvasom ammo rack berobbant, mondom fasza nem lesz 7 killes meccsem, ezután persze a csapat maradék 3 tankja elvesztette a meccset :( -
TDantes #17993 Konkrétan két egymást követő csatában kerültem szembe Object-el.
Prokharovka-n, és utána Hills-en. Mind kétszer ugyanaz a forgatókönyv játszódott le.
Egyrészt lőtt valahonnan, és nem láttam meg, csak amikor megmozdult, vagy valaki felderítette.
(a másik dolog az, hogy a lövések meg egész jól pattogtak róla, de ez másik dolog, nem ide tartozik) -
Adjunktus #17992 Akkor te valamit benéztél.Az M-10 már korrekt konstrukció volt.Az M-36 meg egyenesen gyilkos!Hellcat-et meg vadászgéppel sem érték utól stb.
Ha már itt tartunk.
A Yenki TD vonalon hogy fognak variálni mondjuk Tier-5 környékétől fölfelé?Mert ugye az a relatíve komoly 4 db löveg kevés lesz hozzá,ha azt a tendert akarják követni mint a másik két nemzetnél van.90-105-120-155mm.Ott van mindjárt pl az M-36.Alapból 90mm löveggel futott.Gondolom az lesz rajta kezdésnek is.A vele egy kategóriájú T-29 már a 105-el rohangál.Ez alapján meg kellene kapnia neki is a 105-öt.Valószínűleg meg is kapja.Akkor viszont nem lesz semmi előnye sem vele szemben,csak hátránya.Ha megkapja a 120-ast(örülnék)akkor meg mit fognak kapni a T-9-10-es TD-k.A 10-es nyilván megkapja a 155-öt.És a 9-es? -
Szerintem a TD-k előnye a nagyobb ROF nagyobb mint a MAUS 128as ágyúja sebzésben ,páncélátütésben ,pontosságban. 2152 damaget tud a Maus átlagban a JT meg 3000 felett kicsivel és ez Tier 10 es ágyú (2450 az IS-7 nek). -
akkor biztos az enyém alján rózsaszín neon van, ugye?
nem tudom mit teszteltek / milyen csatában voltatok, de nekem még nem volt olyan, hogy ne lőttek volna egyből vissza, mikor magamnak scoutoltam és nem volt társ elöl... -
Én a sebzést nevezem OP-nak. Azt aláírom, hogy pontattlanabb lett az arty, de ha telibe talál (és erre a patch óta is volt nem egy és nem két példa), akkor simán megöl.
A találatnál attól is függ, hogy hol talál el, a JT csak a felépítmény frontján bír 250mm-es páncélzattal. Ha a felépítmény tetejét, vagy a motorteret, akkor (ha jól vesszük ki) 80mm-es páncélzattal számol.
Az egy dolog, ha ammo rack robbanás miatt halok meg. De amit én említik, ott nem írta ki az ammo rack hit-et! -
Én ált. találok (kivétel a sivatagos). De én Hetzer buzi vagyok, és minden régebbi pályán van olyan bokor, ahol genyóskodni lehet ezzel a mérettel, és innen jön az ihlet a JPantherrel játszva is. :)
Ha az álcázást úgy alkalmazod, ahogy anno Cifu írta "a kiskönyvben", akkor az tényleg működik. A nagy dögökkel nehezebb, ezt aláírom, de nem lehetelen. (Olyan bokor nincs, ami tökéletes, ha nem Hetzerrel vagy, de van olyan bokor, ami közel áll a tökéleteshez, CSAK mondjuk 1 oldala kevésbé fed be, és észrevehetnek. Ilyenkor szoktam prioritásként az kilőni először, aki ezen a lyukas oldalon jön, még amikor nem ér át a lyukas oldalra.) A probléma BÁRMILYEN tank esetében akkor szokott előjönni, HA EGYEDÜL lősz rá. Na akkor - ha az ellen nem hülye - egyből tudja, hogy honnan jön az áldás, és addig lövi, míg ki nem lövi, vagy el nem mozdul a tank és meg nem látja. Ha hülye, akkor ez nem igaz, mert van, hogy odébbállnak pedig ki se lőttek. :) Olyan is volt már, hogy roncs mellől lőttem, és arrébb kúsztam, míg ő lőtte a roncsot és csodálkozott, meg cheaterezett amikor nem tudott kilőni, pedig nem is engem lőtt. :) (Aztán megkerültem és kilőttem.) -
2: 128 as JT ágyú ROF ja magasabb mint a vele egy tierben lévő VK4502 nek.
Elviekben a TD-k előnye az lenne, hogy egy Tier-el magasabb ágyút lehet rájuk pakolni, mint a velük egy tierbe tartozó harckocsikra. Ezzel kompenzálják a torony hiányát.
: szerintem itt van valami bug biztosan változtatnak rajta lehet hitbox probléma ki tudja... mondjuk a 704 hez hasonlítva azért helye közel ok a ballance a spotting probléma orvosolásával szerintem egész jó kis td lesz a JT
Nem bug, ha jól rémlik anno kifejtették, hogy a JT testpáncélzata "autentikus", tehát 150mm a felső részen, 100mm az alsó részen. A gond az, hogy ahogy már említettem, így a Tier IX.-es harckocsikhoz képest gyenge lesz a páncélzata (a durva az, hogy a Tier VII.-es T29-es jobb nála!), oldalról pedig szintén elég papír ilyen Tier szinten. Ezt a készítők is tudják, ugyanis a JT bír egy rejtett 5%-os buffal, az armor értéke 1,05-ös! Csak ez sem elég.
Persze nem azt mondom, hogy a JT gyenge lenne, de ha viszonyítjuk, akkor nem ugorja meg a Tier IX.-es lécet.... -
Te olvastad a játék leírását? Mert ha nem akkor tedd meg kérlek főleg azt a részt olvasd át amiben leírják ,hogy milyen időszakból vannak járművek a játékban... -
Bezzeg a Bf1942-ben. Az M10 volt a csítertank. :) -
Csak akkor elképzelhető az instakill ha az arty a JT oldalát telibe találja el szemből max GW tiger lenne képes valami atom mákos lövéssel de inkább az sem. 100% hp-ról ha csak az S-51 lő és nem 2 arty egyszerre akkor szvsz lehetetlen. Csatatéren azért nagyon nehéz sokszor megállapítani ki és honnan meg hányan lőttek rád. OP nak meg végképp nem nevezném a nerfelés óta de aki nem hisz nekem próbálja ki húzzon ki 1 top artyt aztán majd utána beszélünk a tapasztaltokról. -
ToMM23 #17983 Milyen francia tankokat akarnak belerakni egyébként? S35 Somuát, Chair B1 et stb ?(benne vannak már csak német zsákmánytankként).
Panzer PzKpfw S35 739 (f) =S35 Somua
Panzer PzKpfw B2 740(f) =Chair B1
Pz Kpfw 38H735 (f) =Hotchkiss H35
USA-nak milyen TD-je volt a 2. vh alatt ?? Tudtommal semmilyen..
Max az M10Wolverine,M36Jackson-t nevezték annak. De ezek se voltak valami hú de sikeresek. Főleg az M10 nem. Shermannál is gyengébb páncéllal.. -
TDantes #17982 Hát nem. Nem egyszer láttam, hogy valahonnan lő az Object de nem látszott, ott volt valahol az orrom előtt, de láthatatlan maradt. -
Nekem akkor is az kell :D -
1.: Legyen a láthatósága egyenrangú az amerikai heavy-kkel (0.195 álló helyzetben).
2.: És/vagy növeljék a 128mm-es ágyúk RoF-ját vagy a lövedék sebzését.
3.: Vagy a frontális testpáncélzatát erősítsék meg, ugyanis jelenleg a Tier VII.-esek is átütik. Ez nem autentikus, de hát sokminden más sem az. Továbbá kapja meg a lövegpajzsot, mert jelenleg az nincs számolva se a Ferdinél, se a JT-nél!
1: Ha a sziluettet nézem a JT a még esetleg nála magasabb amcsi tankoknál jobban látható de ha úgy nézem mint TD ág és ,hogy mi a feladata akkor igen csökkenteni kellene.
2: 128 as JT ágyú ROF ja magasabb mint a vele egy tierben lévő VK4502 nek.Átlagosan 3083,4 damaget tud a JT 1 perc alatt míg az Object 3000 damaget a JT pontosabb gyorsabban céloz és több a hpja cserébe már a holdról is látható de ez mind maga után vonja azt ,hogy más játékstílust igényel. Aúgy én nagyjából lexarom mit mondanak azok a csapattársak akiket nem is ismerek... a legjobb az volt amikor 1 gyerek arról akart meggyőzni ,hogy használjak kizárólag AP lőszert tüzérségbe... no comment
3: szerintem itt van valami bug biztosan változtatnak rajta lehet hitbox probléma ki tudja... mondjuk a 704 hez hasonlítva azért helye közel ok a ballance a spotting probléma orvosolásával szerintem egész jó kis td lesz a JT -
Valószínűleg, ha:
1. Megkeresed az ennek való topicot.
2. Elmész a boltba, és megveszed eredetiben - ott lesz a lemezen, vagy a könyvben valahol.
Szia. -
500 méterről teszteltük, nekem binocular a Ferdin, lőtt az Object 704, és nem láttam meg. A camo skillje ha jól rémlik valami negyven valahány százalék volt. -
Adjunktus #17977 Talán próbáld meg a T-34 vs Tiger fórumokon!:D -
Az S-51 jobb. Az obj.212 nagyon lassan mozog, és nagyon nagy.Miután lősz gyakorlatilag vagy előre kell elindulj vagy hátra, fordulásnál 1-2km/h-ra leesik a sebesség tuti kampec. Előre ugye megint nem érdemes menni mert magas is a drágaságom és "belédakad" az ellefél lövése. Hátra.. na jah megy kb 5km/hval hátra, ha az ellenséges arti látta a torkolat tüzed akkor tuti kapsz még valamit a pofádba. A cső ugyanaz mint az s51-en csak gyorsabb de ezt te is tudod. A gyorsaság nincs összhangban a helyváltoztatással(s51 nagyon kafa ezügyben az 1 perces ujratöltésével). Szal ha helyet változtatsz, legkevesebb helyváltoztatásnál is már bevan töltve a cső, ha meg nem változtatsz helyet akkor mindig benne van a pakliban hogy kiszednek és innentől a csapatod komoly hátrányban játszik. -
"Egy frászt. Egy Object 704 foghatja magát, és a nyílt terepen 500 méterről nekiállhat lövöldözni. A kutya nem látja meg."
ismét csak nem kéne túlzásokba esni, ez rohadtul nem igaz. még ha rejtve is tud maradni, az első lövés után ki lesz világítva, mint egy karácsonyfa, és mindenki rá fókuszál... -
Én még JT-vel nem instakilleltem Tier V.-ösnél nagyobbat. Engem viszont Ferdiben és JT-ben már vagy tucatszor instakillelt Sz-51, Szu-14 vagy Tier VII.-es arty.
OP? Igen! -
PanzerRommel #17973 nincs .nfo file
-
házszámot tévesztettél. -
lammaer #17971 Az .nfo fájlban van az ISO mellett. -
PanzerRommel #17970 Sziasztok tud valaki serial numbert wwii battle tanks t-34 vs tiger-hez
előre is köszi -
lammaer #17969 Nekem a Jpanther volt sokkoló... még nem találtam egyik pályán se olyan bokrot vele, ahol meg tudtam volna csinálni azt, hogy lövök nyilt terepen (!!!) mozgó (!!!) ellenségre és ő ne lőne egyből vissza mert instant meg is lát.
Camo nettel természetesen.
-
ugyan,haggyukmá,mindig azért sírnak ami épp aktuálisan rossz.Ha eltalál egy JT akkor az az OP?Nézze meg milyen xar most vele lőni,utána sírjon.Az már skill kérdése,ha eltalál.L2P szoktam erre írni. -
lammaer #17967 Én egy idő óta szoktam gratulálni a hummeleseknek ha sikerül telibe találniuk... :) -
Pedig még mindig sírnak az arty miatt az emberek :). Nekem S-51 van az még rosszabb de meg lehet szokni azt is. Majd ha lesz elég XP kipróbálom az Obj.212-est. -
Amíg a spotting system olyan lesz mint most addig gond nélkül használható szinte minden jármű supportnak csak legyen aki feláldozza magát és felderít persze ez javítva lesz.
Egy frászt. Egy Object 704 foghatja magát, és a nyílt terepen 500 méterről nekiállhat lövöldözni. A kutya nem látja meg. Ha egy JT csinálja ugyanezt, akkor mindenki meglátja. Ahogy te is írod, aztán mivel a Ferdinél és JT-nél kevés feltünőbb és jobb célpont akad, ezért az ellenséges tüzérség rögtön rászáll. Ennyi, kalap-kabát.
Ha egy Ferdivel vagy JT-vel beállsz hátra, hogy hátulról oszd a népet, akkor a saját csapattársaid küldenek el melegebb éghajlatra, mert mindenki azt várja, hogy te menj előre.
Nagyon én nem is tudom ,hogyan lehetne rajta segíteni maga a konstrukció is életképtelen és a játékban ez ki is jön.
1.: Legyen a láthatósága egyenrangú az amerikai heavy-kkel (0.195 álló helyzetben).
2.: És/vagy növeljék a 128mm-es ágyúk RoF-ját vagy a lövedék sebzését.
3.: Vagy a frontális testpáncélzatát erősítsék meg, ugyanis jelenleg a Tier VII.-esek is átütik. Ez nem autentikus, de hát sokminden más sem az. Továbbá kapja meg a lövegpajzsot, mert jelenleg az nincs számolva se a Ferdinél, se a JT-nél! -
Amióta olyan pontatlan az arty,szerintem már nem éri meg beleülni.A fullos SU-8asom,ami mindene full is elég nehéz találatot elérni.
Részemről az orosz medium és heavy a lehetséges út.Aztán,ha jól megy minden mehet a német TD és Heavy. -
Löwe meg Francia tankok benne lesznek live előtt. -
TDantes #17962 Szóval akkor nem lesz soft wipe, csak hard wipe? Ez egyfelől jó. Mert soft wipe után mindenki T54-el, vagy 9-10 nehéz tankkal szaladgálna.
Meg, már kurvára itt az ideje, hogy egyenesbe jöjjön a játék, jöjjön már ki végre rendesen.
Másfelől rossz, mert nem bántam volna ha hard wipe előtt kipróbálhatom mondjuk a Löwe-t, az E-szériát, meg viccből azokat az elcseszett francia tankokba is belenéznék. -
Én elindulok a német ágon a Marder II-ig, esetleg ha jó lesz a Marder III, Nashorn stb. akkor még elmegyek az Emil-ig. Aztán kell még egy Leopard és majd még meglátjuk, milyen lesz az E-széria.
Szovjet tank nem kell.
Amerikai SPG vonalon mozgok még majd tovább, illetve az amerikai nehéz tank vonalon, esetleg még a TD-ket kipróbálom ha jók lesznek.
Kb. ennyi kell a jelenlegi fákról. -
Adjunktus #17960 Nem kellene nagy buff neki.A mozgékonysága olyan amilyen.Megszoktam.A páncélzata egy dolog.Mondjuk azon azért lehetne még kalapálni egy kicsit.De az sem érdekel különösebben.Már megszoktam a vékony páncélokat a Ruszki TD vonalon.
Viszont a láthatósága kritikán aluli!Én értem,hogy nagyméretű meg ilyenek,de ha a játék kiegyensúlyozottságára törekednek,akkor nyugodtan eltekinthetnének ettől.Mint ahogyan az Orosz vonalon meg is tették már párszor.
El Halluf-nál,ha egyszerre elkezdenek lőni 6-an a szemben lévő sziklák tetejéről,650 méterről,akkor a legelső ami láthatóvá fog válni,az a JagdTiger lesz!Van rá egy fogadásom! -
Én biztosan artyval fogok kezdeni de csak akkor ha végre a minimapot át lehet majd méretezni meg mozgatni... -
Vagy game over. :) -
Én nem tudom még eldönteni. Imádtam a KV3-at, a Marder II-t, a SU-100-at, a Stug III-at. A t34-85 végülis megkedveltette magát, és nagyon érdekelnek az orosz medium tankok. Az artyzás nem az én műfajom, utálom is eléggé. Szóval német-orosz tank és TD vonal lesz a fő cél. USA tankba nem ülök. -
Az a baj, hogy minden olyan játékban ahol lőni lehet, az emberek valósághűséget akarnak ...
De egy ArmA pl: már nem jó, mert miazhogy kilőnek egy lövéssel ...
Pedig az igazán valósághű az, hogy 9 hónap visszaszámlálás után van Respawn, majd 18-24 év felkészülés - ki a frontra, 1 lövés aztán vagy x hónap lábadozás, vagy megint respawn
-
Amíg a spotting system olyan lesz mint most addig gond nélkül használható szinte minden jármű supportnak csak legyen aki feláldozza magát és felderít persze ez javítva lesz.
JT nagy páncélzatát tény nem igazán lehet kihasználni igazából egy ellentmondásos jármű és a TD-k általános problémája rá hatványozottan igaz. Artyval kedvenc célpontom. Igazából kevés jó TD játékos van és még kevesebb aki jól tud játszani JT-vel. Nagyon én nem is tudom ,hogyan lehetne rajta segíteni maga a konstrukció is életképtelen és a játékban ez ki is jön.