A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
2: 128 as JT ágyú ROF ja magasabb mint a vele egy tierben lévő VK4502 nek.
Elviekben a TD-k előnye az lenne, hogy egy Tier-el magasabb ágyút lehet rájuk pakolni, mint a velük egy tierbe tartozó harckocsikra. Ezzel kompenzálják a torony hiányát.
: szerintem itt van valami bug biztosan változtatnak rajta lehet hitbox probléma ki tudja... mondjuk a 704 hez hasonlítva azért helye közel ok a ballance a spotting probléma orvosolásával szerintem egész jó kis td lesz a JT
Nem bug, ha jól rémlik anno kifejtették, hogy a JT testpáncélzata "autentikus", tehát 150mm a felső részen, 100mm az alsó részen. A gond az, hogy ahogy már említettem, így a Tier IX.-es harckocsikhoz képest gyenge lesz a páncélzata (a durva az, hogy a Tier VII.-es T29-es jobb nála!), oldalról pedig szintén elég papír ilyen Tier szinten. Ezt a készítők is tudják, ugyanis a JT bír egy rejtett 5%-os buffal, az armor értéke 1,05-ös! Csak ez sem elég.
Persze nem azt mondom, hogy a JT gyenge lenne, de ha viszonyítjuk, akkor nem ugorja meg a Tier IX.-es lécet....