A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
1.: Legyen a láthatósága egyenrangú az amerikai heavy-kkel (0.195 álló helyzetben).
2.: És/vagy növeljék a 128mm-es ágyúk RoF-ját vagy a lövedék sebzését.
3.: Vagy a frontális testpáncélzatát erősítsék meg, ugyanis jelenleg a Tier VII.-esek is átütik. Ez nem autentikus, de hát sokminden más sem az. Továbbá kapja meg a lövegpajzsot, mert jelenleg az nincs számolva se a Ferdinél, se a JT-nél!
1: Ha a sziluettet nézem a JT a még esetleg nála magasabb amcsi tankoknál jobban látható de ha úgy nézem mint TD ág és ,hogy mi a feladata akkor igen csökkenteni kellene.
2: 128 as JT ágyú ROF ja magasabb mint a vele egy tierben lévő VK4502 nek.Átlagosan 3083,4 damaget tud a JT 1 perc alatt míg az Object 3000 damaget a JT pontosabb gyorsabban céloz és több a hpja cserébe már a holdról is látható de ez mind maga után vonja azt ,hogy más játékstílust igényel. Aúgy én nagyjából lexarom mit mondanak azok a csapattársak akiket nem is ismerek... a legjobb az volt amikor 1 gyerek arról akart meggyőzni ,hogy használjak kizárólag AP lőszert tüzérségbe... no comment
3: szerintem itt van valami bug biztosan változtatnak rajta lehet hitbox probléma ki tudja... mondjuk a 704 hez hasonlítva azért helye közel ok a ballance a spotting probléma orvosolásával szerintem egész jó kis td lesz a JT