banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    Amíg a spotting system olyan lesz mint most addig gond nélkül használható szinte minden jármű supportnak csak legyen aki feláldozza magát és felderít persze ez javítva lesz.

Egy frászt. Egy Object 704 foghatja magát, és a nyílt terepen 500 méterről nekiállhat lövöldözni. A kutya nem látja meg. Ha egy JT csinálja ugyanezt, akkor mindenki meglátja. Ahogy te is írod, aztán mivel a Ferdinél és JT-nél kevés feltünőbb és jobb célpont akad, ezért az ellenséges tüzérség rögtön rászáll. Ennyi, kalap-kabát.

Ha egy Ferdivel vagy JT-vel beállsz hátra, hogy hátulról oszd a népet, akkor a saját csapattársaid küldenek el melegebb éghajlatra, mert mindenki azt várja, hogy te menj előre.

Nagyon én nem is tudom ,hogyan lehetne rajta segíteni maga a konstrukció is életképtelen és a játékban ez ki is jön.

1.: Legyen a láthatósága egyenrangú az amerikai heavy-kkel (0.195 álló helyzetben).
    2.: És/vagy növeljék a 128mm-es ágyúk RoF-ját vagy a lövedék sebzését.
    3.: Vagy a frontális testpáncélzatát erősítsék meg, ugyanis jelenleg a Tier VII.-esek is átütik. Ez nem autentikus, de hát sokminden más sem az. Továbbá kapja meg a lövegpajzsot, mert jelenleg az nincs számolva se a Ferdinél, se a JT-nél!