418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az is marha jó mikor berakja a Sherman-em ellen, a KV-kat amiken 152mm-es meg 107mm-es ágyú van. És ezeket hogyan kéne nekem kilőni, megmutatja egy fejlesztő? 152mm-essel egy lövés vagyok, 107-essel meg 2...és egy szinte berakja, velem szembe. Totál értelmetlen, egy közepes tank nem egyenrangú egy azonos tier-ű heavy-vel. -
Wlanseraf #18513 Egyébként a balancerol annyit hogy továbbra is egy vicc, de kurvára..
Hogy az anyámba lehet olyan hogy nincsenek platoonban és az egyik oldalon 2db Tiger II, nálunk meg 1 Tigris én a második T29-el... kilőttem 4 enemyt, vezettünk 13-7-re persze a KT volt hátra 100%-on... na ki nyert?:D -
Természetesen mozgó célra én is manuálist használok meg amikor célzott lövést kell leadni (pl TD lánca), de vannak szituációk mikor hasznos.
Igaz, Heavy tankon annyira nem lényeg a Toolbox. Médiumon annál inkább, nem mindegy, hogy miután leszedték a láncod beléd tud e lőni még 1x vagy el tudod húzni a csíkot. -
Wlanseraf #18511 Ezt gondoltam egyébként:) csak előtte papír volt:) most meg megvadult:D de gondolom mákom volt:D -
davidbog #18510 Jelenleg egyetlen medium tankom van a VK3002 DB, de ezen még semmilyen kiegészítő sincs. Igazából még nem nagyon tudtam kitapasztalni mi az ami kellhet egy mediumra. Majd kipróbálom azokat amiket írtál. De ha nem javítják ezt a kattogást, akkor a teljesben nem lesz majd közepes harckocsim. Csak annyi ami feltétlenül kell a nehéz tankokhoz.
Tier 6 alatt szerintem eleve nem nagyon érdemes kiegészítőket használlni, mert 2 kiegészítő már eleve drágább lehet mint maga a harckocsi. Főleg ha csak epizód szereplő a terveinkben az a harckocsi.
Neháztankokra alap a rammer, talán mindegyik gépemen van.
Toolboxot nem használok. Ha már 100%-os a legénység és van egy kicsi repair képességük is, akkor megvagyok elégedve a javítás sebességével. Ha jól emlékszem az átpakolható, tehát elég lenne egyszer megvenni. Maximum kétszer.
A réteges páncél vagy micsoda tényleg nem rossz, bár most már közel se jelentenek akkora veszélyt az SPG-k mint régen. (Ettől függetlenül szerintem akármennyire is erősek/gyengék attól még nem sok keresni valójuk van a WoT-ban.)
A stabilizátor hasznosságában még kételkedek, majd megpróbálom megfigyelni az IS-eken.
Medium tankkal úgy kéne játszani, hogy auto célzás és kis távolságon lövöldözni folyamatosan amíg a célon van az ágyú? Soha nem használok auto célzást. Nem is nagyon áll szándékomban használlni. :) Számomra már a manuális célzás is túlságosan flash játék hangulatú. Automatával már az akna kereső is sokkal komolyabb kihívás lesz. -
T29-en pont, hogy sérülékenyebb a fejlesztett torony. A két oldalt kilógó "fülcimpákat" már kisebb penetrációs ágyúkkal is át lehet lőni és persze beléd is ebeznek, de majd megtudod
-
Wlanseraf #18508 Tiger,VK3006,3200DB,Grille
Fölraktam a fejlesztett tornyot és azóta sokkal jobban pattognak a cuccosok rajtam:) -
Ha loltraktorok lövik csak, akkor még jobban bírja :) -
Wlanseraf #18506 Jól bírta a T29:)
-
Én médium tankokon a Stabilizátor + Rammer + Toolbox kombót használom, kivéve a Párducon. Ott Rammer helyett CO2 fueltankot, valamint T44-en wet ammorack-et használok. T54en és Pershingen nem vettem észre, hogy érzékeny lenne az ammorack robbanásra vagy kigyulladásra. Pedig csak javításra vannak gyúrva a legények.
Jó darabig úgy tartottam, hogy nincs értelme a töltés gyorsítónak, azonban nem egyszer volt olyan, hogy azonos tank (T-44) meglőttem majd utána ő engem, mind a ketten 10% élet alatt voltunk. Na mondom most én fogok előbb betölteni, de nem úgy lett...én vesztettem. Ha úgy számoljuk, hogy egy 10-es tűzgyorsaságú ágyúnál a 11. lövés ajándék akkor nem rossz.
Stabilizátort is szeretem, nagyon hasznos városi harcban mikor előre kell figyelned, hogy nehogy fenn akadj valahol, ilyenkor autoaim és kattingatás. 100-150méterig szinte mindig talál. Én úgy vélem heavy tankra az a kit nem való, egyrészt úgyis lassabb mint egy médium ergo pontosabban céloz már menet közben, másik meg mivel ugye heavy lényegesen kisebb rizikóval áll meg mert úgyis erősebb. Heavy-re a 15% splash damage védelmet szoktam felrakni a rammer és toolbox mellé. -
Szakesz #18504 Pontosabban a visszaesés után kell többnek lennie 75%-nál! :) -
Szakesz #18503 Azon kell elgondolkozni, hogy a legénység 20K creditért visszaesik egy kicsit, de amíg a visszaesés több, mint 75% megéri átképezni, ha kevesebb lesz, mint 75% fölösleges.
Esetedben már alapból kevesebb, szóval jobban megéri az új tank személyzetét 75%-sá képezni. -
Vardar #18502 Megint lenne egy kis problémám. Épp tank vásárlás előtt állok, hamarosan Pz IIIról Pz III/IV-re váltok. A III-on van egy 69%-os személyzetem. Velük mit tudok kezdeni? Átültessem őket a III/IV-re, vagy vegye abba új, 75%-os képzettségű személyzetet? A 69%-os képzettségükkel tudok valamit kezdeni? Áttudom alakítani free xp-vé? Sajnos egyáltalán nem értek a személyzet kezeléséhez, ezért kellene segítség.
Valamint van már egy fullos Wespe-m és valahol van valami olyan parancs, hogy minden megszerzett XP-t a személyzetre költ. Ezt hol találom, vagy hogy kell elérni? -
7 másodperc kell a kör teljes beszűküléséig D-25T-nél . -
davidbog #18500 Valóban nem éri meg.
Az IS-sorozatnál nálam már a stabilizátor is határeset. Pontosan azért amit YossarianHUN írt: gyors harckocsik, menet közben nem is érdemes lőni, az a 20% pontosság se segít sokat. Az IS-nél még használtam nem sok változást észleltem. A magasabb szintűekre már nem vettem meg. Talán még az IS-4-re érdemes lenne felrakni, annak lassan fordul a tornya és nem is olyan gyors.
Az enchanced gun laying drive szerintem csak pénzkidobás. 5-6 másodperc minimum kell, hogy egy nagy sebességgel közlekedő IS megálljon és összeszűküljön a célköre, plusz ha nem pont előtte van a célpont akkor toronyforgatás és az még 1-2 másodperc. Az a 10% semmit nem ér. -
Épp ezért nem éri meg ezeket használni . -
Ha kiszámolod, egy 5-6 seces töltésnél nincs jelentősége annak a 10%-nak. Legalábbis elhanyagolható. -
Az adainál 3 sec van írva, ehhez képest tényleg kell 6-7 sec is mire céloz .
Én a D-2-5T-t inkább átugrottam, a D10T-vel még pénzt is lehet keresni, a D-25T-vel viszont dől az xp . Távolra silány, a tank mozgékonyságát kihasználva inkább közelharcban, városi pályákon használható jobban . A fullos IS lett a kedvenc tankom a játékban, kár hogy korábban nem láttam benne sok rációt, mivel lassú töltést és az eszméletlen pontatlanságot nehéz volt megszokni a gyors és precíz német ágyúk után .
Az a 10% 500k-ért sztem nem éri meg, főleg ha nem hosszabb távon használod a tankot, csak az IS-3 megszerzéséig . Ha mégis, akkor talán érdemes feltenni a 10% töltésgyorsító mellé . -
Renegade #18496 mai nap csodája:
IS7 + T30 a nyílt utcán láthatatlanná vált majd vidáman hülyére lőtt láthatatlanul, ez azért nagyon durva -
yossarianHUN #18495 Plusz még két észrevétel amik most így eszembe jutottak: a 100 mm D10T-t még azért sem szerettem mert a teljesítményéhez képest a ROF-ja - ne szépítsük - alacsony. A 122-esekben pedig tulajdonképpen egy dolog zavar csak igazán hogy mivel ugye az IS kategóriájában elég gyors jószág, a száguldozások után szinte lehetetlen velük pontosan lőni legalább 8-10 másodpercre meg kell állni hogy el is találhass valamit mert a célzőkör nagyon kitágul és lassan megy össze erre ugye még a gyorsan forduló torony is rátesz egy lapáttal. Kézenfekvő lenne ugye az enchanced gun laying drive, csak per pillanat nincs 500 rugóm zsebben, nemtom ki hogy van ezzel
-
-
peter9228 #18493 Kicsit én is alagítottam a nevemen:) -
Jól elvoltak:)
-
malystryx #18491 Ez így is tökéletes, én azért ilyet, hogy váltogatja közben a képet, nem hiszem hogy tudnék csinálni. Tuvok bannerje is nagyon jó.
Meg kéne tanulnom a Photoshop használatát, legalább alap szinten.. Eléggé láma vagyok hozzá. -
Kiszínezni mikor fogod ? :D
Meg némi antialias a szövegre
-
Adobe photoshop, majd ImageReady, de lehet nem ezzel kellene csinálni.. nem tudtam a két kép között egyszerűen egy scroll-t betenni.. nekem kéne megcsinálni a fázisokat hát tudod mikor.. :) -
Wlanseraf #18488
-
Wlanseraf #18487 

Nincs is láthatósági bug
Csak kicsit előbb rakták be ezt :D
Láthatatlan tankot fejleszt a brit hadsereg -
stork13 #18486 Az oroszok tudnak valamit. Ők már betervezték a játékba az ebben a cikkben kifejlesztés alatt álló technológiát. :D -
malystryx #18485 Nagyon jó! :D
Már én is szeretnék magamnak csinálni egyet, de nem tudom mivel lenne a legegyszerűbb.. Mivel csináltad? -
Na milyen az új nick képem? saját gyártmány :) -
Sir Charles #18483
Szóval ez az. -
Sir Charles #18482 Ez eddig a legtöbb XP amit kaptam.
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/01/14/shot_017.jpg -
Jövőhét végére lesznek készen...a héten csak elkezdték a munkálatokat. -
"ígérték"
:DDD -
malystryx #18479 Gondolom a jó kis 107-es ágyúval tette.. Bezzeg engem 100 m-ről is észrevettek amikor SU-85-el voltam.. Valahogy rám nem igazak ezek a dolgok. Hiába vagyok telepakolva camo-s cuccokkal, mindig kiszúrnak messziről is.
Köszönöm szépen a válaszokat az M6-al kapcsolatban, igazán sokat segítettetek.
Remélem még a beta végéig sikerül megkaparintanom a T29-et. -
yossarianHUN #18478 Az IS-re én kábé az összes ágyút kipróbáltam és a tapasztalatok elég vegyesek voltak. A 85 milisekkel nem érdemes foglalkozni tény hogy jó a ROF-juk de annyit sebeznek mint a lepkefing. Plusz nagyobbak ellen használhatatlanok. Ami nekem meglepetés volt az a 100 D10T volt amire azt hittem hogy ez de jó lesz. Aztán nem. A sebzése valamivel a kielégítő alatt van, a penje papíron jól mutat de a gyakorlatban már sokkal kevésbé huszárosabb itt volt az az eset amit ki is írtam a fórumra hogy zsinórban 2 lövésem pattant le egy KV3 fenekéről D10T-vel. Így hát maradnak a 122-esek. Először szenved az ember a D2-5T-vel mert a ROF tényleg elég szégyenletes de legalább már tud harapni. Aztán ha összejön az XP érdemes megvenni a D25T-t az 5.56-os ROF papíron nem tűnik sokkal többnek de érezhető a különbség, azzal már nem vagy (nagy) hátrányban a nagyvadakkal szemben. Azért nem árt azt sem mérlegelni hogy a skuló a D10T-be sem olcsó, de a 122-esekbe egyenesen méregdrága (1000 kredit körül darabja). Remélem elég részletes képet tudtam festeni :) -
EU szervereket nem mostanra ígérték kb? -
davidbog #18476 A láthatósági rendszer tényleg egy vicc.
Kb egy hete amikor még játszottam, akkor a VK3002 DB-vel Prokhorovka pályán a következő eset történt. A falut megtisztítottuk, még kb 80% HP-m volt. Előre rohantam a bokrokba, hogy felderítsem a csapatomnak az ott kempelő ellenfeleket (később kiderült hogy nem figyeltek rám, mert a dombon lévő T-44-el voltak elfoglalva). Már majdnem elértem a vasúti töltés feljárójához, amikor pontosan velem szemben felbukkant az egyik bokoban egy SU-100-as. Egy lövést se adott le az 55 km/h-val feléje repesztő VK-mra, gondolom mert nem látott. Gyorsan az oldalába kerültem és kilőttem. Aztán mentem volna át a síneken, de akkor vettem észre hogy az SU-100 mellett 20 méterre az egyik bokorban egy T-34/85-ös van és veszettül forgatja a tornyát. Kereste ki lőtte ki az SU-100-ast. Ott álltam mellette 20 méterre és nem látott. Szerintem akkor se látott amikor még az SU-100-ast lőttem, mert amúgy rámlátott volna és tudott volna lőni rám.
Egy másik csatában ugyanígy alakult a csata, annyi különbséggel hogy csak 92 HP-m maradt. Ugyanúgy előre rohamoztam felderíteni, most a csapat is figyelt. Egyszer csak ronccsá válik a harckocsim a bokrok közt. Kérdezem a platoontársamat mi lőtt ki. Mondja fogalma sincs, nem látta. Nézem a roncsom, oldalba rammoltam egy VK4502-est ezért lesérültem a 92 HP-mat. Egyikünk se vette észre a másikat. Csak amikor már roncs lettem. -
Már megint találkoztam egy über-szovjet-klingon álcázórendszeres csodatankkal. T29-esemet 10m-ről lőtte ki 4 lövéssel egy Su-85, úgy hogy végig nem láttam. Egy ház melletti bokorban állt. Próbáltam visszalőni mivel láttam honnan jön a lövés de egy se találta el. Miután meghaltam utána se látszódott. Vicc.