A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én médium tankokon a Stabilizátor + Rammer + Toolbox kombót használom, kivéve a Párducon. Ott Rammer helyett CO2 fueltankot, valamint T44-en wet ammorack-et használok. T54en és Pershingen nem vettem észre, hogy érzékeny lenne az ammorack robbanásra vagy kigyulladásra. Pedig csak javításra vannak gyúrva a legények.
Jó darabig úgy tartottam, hogy nincs értelme a töltés gyorsítónak, azonban nem egyszer volt olyan, hogy azonos tank (T-44) meglőttem majd utána ő engem, mind a ketten 10% élet alatt voltunk. Na mondom most én fogok előbb betölteni, de nem úgy lett...én vesztettem. Ha úgy számoljuk, hogy egy 10-es tűzgyorsaságú ágyúnál a 11. lövés ajándék akkor nem rossz.
Stabilizátort is szeretem, nagyon hasznos városi harcban mikor előre kell figyelned, hogy nehogy fenn akadj valahol, ilyenkor autoaim és kattingatás. 100-150méterig szinte mindig talál. Én úgy vélem heavy tankra az a kit nem való, egyrészt úgyis lassabb mint egy médium ergo pontosabban céloz már menet közben, másik meg mivel ugye heavy lényegesen kisebb rizikóval áll meg mert úgyis erősebb. Heavy-re a 15% splash damage védelmet szoktam felrakni a rammer és toolbox mellé.