banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Jelenleg egyetlen medium tankom van a VK3002 DB, de ezen még semmilyen kiegészítő sincs. Igazából még nem nagyon tudtam kitapasztalni mi az ami kellhet egy mediumra. Majd kipróbálom azokat amiket írtál. De ha nem javítják ezt a kattogást, akkor a teljesben nem lesz majd közepes harckocsim. Csak annyi ami feltétlenül kell a nehéz tankokhoz.

Tier 6 alatt szerintem eleve nem nagyon érdemes kiegészítőket használlni, mert 2 kiegészítő már eleve drágább lehet mint maga a harckocsi. Főleg ha csak epizód szereplő a terveinkben az a harckocsi.

Neháztankokra alap a rammer, talán mindegyik gépemen van.
    Toolboxot nem használok. Ha már 100%-os a legénység és van egy kicsi repair képességük is, akkor megvagyok elégedve a javítás sebességével. Ha jól emlékszem az átpakolható, tehát elég lenne egyszer megvenni. Maximum kétszer.
    A réteges páncél vagy micsoda tényleg nem rossz, bár most már közel se jelentenek akkora veszélyt az SPG-k mint régen. (Ettől függetlenül szerintem akármennyire is erősek/gyengék attól még nem sok keresni valójuk van a WoT-ban.)
    A stabilizátor hasznosságában még kételkedek, majd megpróbálom megfigyelni az IS-eken.

Medium tankkal úgy kéne játszani, hogy auto célzás és kis távolságon lövöldözni folyamatosan amíg a célon van az ágyú? Soha nem használok auto célzást. Nem is nagyon áll szándékomban használlni. :) Számomra már a manuális célzás is túlságosan flash játék hangulatú. Automatával már az akna kereső is sokkal komolyabb kihívás lesz.