banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Az IS-re én kábé az összes ágyút kipróbáltam és a tapasztalatok elég vegyesek voltak. A 85 milisekkel nem érdemes foglalkozni tény hogy jó a ROF-juk de annyit sebeznek mint a lepkefing. Plusz nagyobbak ellen használhatatlanok. Ami nekem meglepetés volt az a 100 D10T volt amire azt hittem hogy ez de jó lesz. Aztán nem. A sebzése valamivel a kielégítő alatt van, a penje papíron jól mutat de a gyakorlatban már sokkal kevésbé huszárosabb itt volt az az eset amit ki is írtam a fórumra hogy zsinórban 2 lövésem pattant le egy KV3 fenekéről D10T-vel. Így hát maradnak a 122-esek. Először szenved az ember a D2-5T-vel mert a ROF tényleg elég szégyenletes de legalább már tud harapni. Aztán ha összejön az XP érdemes megvenni a D25T-t az 5.56-os ROF papíron nem tűnik sokkal többnek de érezhető a különbség, azzal már nem vagy (nagy) hátrányban a nagyvadakkal szemben. Azért nem árt azt sem mérlegelni hogy a skuló a D10T-be sem olcsó, de a 122-esekbe egyenesen méregdrága (1000 kredit körül darabja). Remélem elég részletes képet tudtam festeni :)