A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #18476 A láthatósági rendszer tényleg egy vicc.
Kb egy hete amikor még játszottam, akkor a VK3002 DB-vel Prokhorovka pályán a következő eset történt. A falut megtisztítottuk, még kb 80% HP-m volt. Előre rohantam a bokrokba, hogy felderítsem a csapatomnak az ott kempelő ellenfeleket (később kiderült hogy nem figyeltek rám, mert a dombon lévő T-44-el voltak elfoglalva). Már majdnem elértem a vasúti töltés feljárójához, amikor pontosan velem szemben felbukkant az egyik bokoban egy SU-100-as. Egy lövést se adott le az 55 km/h-val feléje repesztő VK-mra, gondolom mert nem látott. Gyorsan az oldalába kerültem és kilőttem. Aztán mentem volna át a síneken, de akkor vettem észre hogy az SU-100 mellett 20 méterre az egyik bokorban egy T-34/85-ös van és veszettül forgatja a tornyát. Kereste ki lőtte ki az SU-100-ast. Ott álltam mellette 20 méterre és nem látott. Szerintem akkor se látott amikor még az SU-100-ast lőttem, mert amúgy rámlátott volna és tudott volna lőni rám.
Egy másik csatában ugyanígy alakult a csata, annyi különbséggel hogy csak 92 HP-m maradt. Ugyanúgy előre rohamoztam felderíteni, most a csapat is figyelt. Egyszer csak ronccsá válik a harckocsim a bokrok közt. Kérdezem a platoontársamat mi lőtt ki. Mondja fogalma sincs, nem látta. Nézem a roncsom, oldalba rammoltam egy VK4502-est ezért lesérültem a 92 HP-mat. Egyikünk se vette észre a másikat. Csak amikor már roncs lettem.