418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nobodyattis #19954 922 nobodyattis
1284 47% 680 1422 3016 3246 3818962 4708 4370 2227 2051386
felkerültem az 1000 es listára 922 ik vagyok:)))))) -
nobodyattis #19953 igen ez mindennapos hogy engem használnak védő páncélnak 3-4 en beállnak mögém mellém és persze minden találat mégha nem is engem lő akkor is rajtam csattan ez a Maus átka meg ha elém bejönnek ott nem 3-4 % ot kapok le hanem tier 6 alatt az 100% é
amúgy mi igaz abból hogy a kövi pathsnél megkapja a Maus a 75mm ágyút a 128mm mellé?? -
ugyan így voltam énis tegnap. ott cammogott előttem a hídon aztán amikor megelőztem rámhúzott és elszakadt a lánctalpam. pipa lettem és mellé lőttem egyet a földre, mire ő seggbedurrantott :( xd... pipa voltam mert akkor vettem meg az új cuccokat a tankomra és kipróbáltam volna -
Hát igen, mindent megtesznek egy kis killért vagy találatért. Imádom mikor ilyen t5 akarja kilőni a t9-est és gyorsan bevág elém. Ilyenkor sajnos őt kapom hátba véletlenül. Meg leszedem ilyen 5-10% körüli nagy nehezen és jön valami kis csóringer tank és kiszedi.. Na akkor én is megőrülök :) -
gauntka #19950 Sziasztok!
Már régóta figyelem a fórumot és gondoltam én is szóvá teszek pár dolgot.
TD-s vagyok azokkal szeretek menni ,de előszerettel rohamozok vele mert JT, Ferdi igen csak szívós állat ,de campelni is szoktam. Idáig "csak" saját tankot lőttem ki ( Pz V) mert folyamatosan előttem táncikált és sikeresen telibe kaptam. Nagyon sokszor vettem észre ,hogy szabályosan egymást tapossák 1-1 free kill-nek számító agyon lyuggatott enemyért ,sőt volt hogy egymásba bele is lőttek mert kilőtték előle a tankot. Már sokat harcoltam Maus oldalán ,de szerencsére nem tapasztaltam azt ,hogy lőnék a csapattársak. Tapasztalom viszont azt ,hogy beálnak elé és onnan lövik az ellent, ezáltal rákényszeritek 1 biztonságos pozíció elhagyására. Sajnos sokszor tapasztalom ,hogy ész nélkül rohannak előre a biztos halálba. Kedvencem mikor 4 T-54es lekaszaboltatta magát mert azt hitték ,hogy kilőhetetlenek, pedig úgy nézet ki ,hogy mi nyerünk.
A Jagdpanther témához meg annyiba szólok hozzá ,hogy én nagyon szerettem, nem is adtam el. Jó kezekben halálos szerintem. A Ferdinánd meg nevetségesen messziről észrevehető.
-
davidbog #19949 HEAT lövedékek ellen is védett. De a WoT-ban HEAT lövedéket nem nagyon használnak, mert általában premium lövedék és kevés ágyúhoz van. AP ellen nem sokat ér. Esetleg lepattan róla, ha nagyon lapos szögben találja el, de ha azon gellert kap valószínűleg a toronyról is lepattanna a lövedék. A WoT-ban valóban csak optikai hatása lenne. -
lammaer #19948 "Amúgy van valami különleges taktika hogy meddel ne dögöljön meg az ember egy olyan mapon( nevét nem tudom) ahol 2 dombon kezdenek, és középen van 1 baromi nagy nyílt terep".
El hulluf vagy mi a rák az. Ahogy irta más is, ha nem mész északra supportálni a nagyokat a csikicsukiban, a legjobb amit tehetsz hogy azonnal, teljes gőzzel átdöngetsz délen az ellenséges domb aljába. Mindkét oldalon vannak sziklák, ahol jó helyezkedéssel nem tudnak könnyen kiszedni, viszont te spottolod az összes ellenséges dombtetős kempert, amiket igy a te dombtetős kempereid kinyirnak :)
Egy dolog a fontos: ne akarj te is ölni, csak spottolj, mert abban a pillanatban ha kigurulsz a takarásból egy lövés erejéig, izzé porrá lőnek az eddigre már idegbeteg ellenséges kemperek.
A spottolásért jó kis reward jár, én múltkor egy stock Pantherrel műveltem ezt, mivel az ágyúja abban a csatában semmit sem ért. Cirka 1500 XP lett belőle, mivel megmutattam mindent ami ott volt (KT-k, Jagdtiger, néhány egyéb medium), és mivel a csapat ripityára lőtte, a reward megvolt :) Én tán nem is lőttem, max 3%ot vettem le egy KTról :)
Van 1-2 trükk amivel egy bátrabb csávó ki tud szedni, ezt majd kitapasztalod.
Amúgy ebből a szempontból a nyugati oldalról jönni kedvezőbb, jobb a sziklák elrendezése a kelet hegy lábánál + ha nagyon gyors vagy, biztonságos spottolásért megpróbálhatsz feldöngetni egyenesen a hegy déli részén (ott takarásba kerülsz). -
Én a sok fasz önbíráskódó idiótát bírom. Meccs start, ellenséges TK. Utána még egy, majd még egy, és egy negyedik is.
Ez úgy megy, hogy valaki direkt / véletlenül / faszságból kilő egy sajátot, majd a csapatben megjelenik a nagytestvér, aki eldönti, hogy téged kilő, mert te kilőtted. Aztán jön a harmadik is, aki meg kilövi azt, mert kilőtte ezt. És így tovább... Nagy az isten állatkertje... :D
-
TDantes #19946 Múltkor én is bele lőttem egy csapattársba. Megyek a VK45-el, erre a nyomi Ferdi-s oldalba lő. Közelről. Persze, véletlenül, nem látta hogy előtte megy két méterre a baszott nagy vk45 mi...anyád. Ő is kapott egyet, le is ment 50% alá, után elkezdte írni, hogy sorry...hát öcsém, céltáblának néztél vagy mi a fene? -
T-54-eshez ... én is voltam olyan balpénisz, hogy mindent kifejlesztettem a legnagyobb ágyún kívül, majd elmentem aludni ... most meg szopás van ...
T-54 sajnos csak akkor OP, ha fullos és okosan használják ... Az esetek nagy részében, mikor 4-5 T-54-esünk van, akkor tuti a bukó ... Mikor mindenki megy ezer felé akkor leshetünk ... Ha viszont összedolgoznak okosan, és ki tudják használni a mozgékonyságukat, akkor instant win.
Arról nem is beszélve, hogy ha egyik oldalon T-54 van, másikon meg minimaus meg is4, akkor is leshet az ember ...
A T-54 lőhető kisebb fegyverekkel is, de a T9-es heavyk nem igazán ...
A T-54 legnagyobb baja az hogy golyómágnes :( Múltkor mentünk páran együtt, T-44 - T23 és T-54. Minden csata végére az volt a minimum hogy ronggyá lőttek, vagy kilőttek, a többieket meg alig vagy el sem találták ... 5x-ös szorzónál nem érdekelt, de most már fáj a repair költség :(
Arról nem is beszélve, hogy mostanában érdekes anomáliákat tapasztalok ... Valami még nagyobb gáz van a láthatósággal ...
Nem csak T-54, de valami van, mert múltkor robogok a bázisunk mellett az erdőben campinovkán, enemy fent a malomnál ... senki sem láthat, messze vagyok ... majd fél másodpercre rá 5 !!! lövést kaptam be egymásután valahonnan ... mivel a csapat jóval előttünk volt és spotoltak mindenkit, így tuti, hogy nem lehetett a környéken enemy tank ... nemhogy 5!
És ez nem egyszer fordult elő ...
Vagy amikor Komarinon védjük a bázist, sunnyogok ISU-val a körünk mellett közvetlen egy bokorban (binocular fentvan) erre elkezdi valami foglalni a zászlót ... és be is foglalta ... egy jpz4 volt (Onnan tudom hogy chaten mindenki elkezdett anyázni, hogy ezt most hogyan? 4 tank védte a zászlót ... És csak onnan derült ki hogy ki volt, hogy Invader lett ...) ... de hogy mikor és HOGYAN került oda ... az jó kérdés.
És a személyes kedvenc: Cliff-en T44 és T54-el pörgünk egy T29 körül ... kilőtte a T-44-et éééés eltűnt! Állt egy bokorban majd eltűnt ...
Erre valaki este írta, hogy a láthatósági rendszer jó, csak mi vagyunk a bénák ... persze ...
Friendly fire: Egyre jobban félek tőle ... ISU-val nem egyszer eljátsszák, hogy beállok valahova, lövöm az enemyt, erre valami idióta berobog elém és megáll kempelni ... SU152-es 122-essel nem egyszer lőttem picsán véletlenül vagy félvéletlenül egy két idiótát ...
Na de BL10-el? -
lammaer #19944 "Még olyan opció sincs, hogy Pl. Pz IV-re armor skirt, ami pedig a kornak megfelelő megoldás lenne. "
Javitsatok ki ha tévedek, de az armor skirt az igazából csak a bazookák meg RPG-k ellen ért valamit, de AP ellen nincs hatása, ergó max optikai tunningnak lenne jó a játékban egy PZIV-en. -
nobodyattis #19943 csak nem tudom miért fáj nekik hogy Maussal megyek nem csaltam július 29 én
regisztráltam októberre volt meg a Maus játszottam amennyit csak lehet meg nem tehetek rola hogy hozzájuk rak be mert az utánnam levő csak Tiger 2 ő volt gondolom azt hitték hogy kilövök előlük mindenkit.az ellnél is VK 4502 volt a legnagyobb. érdekes mikor kezdtem akkor már volt is7 es és nem volt ritka 12-13 találat is de akkor se csináltuk ezt mondjuk esélyünk se lett volna Tier 3-4 esekkel IS 7 es ellen
de már hál az égnek nincs már ilyen legalábbis nem hallottam róla
mondjuk valamelyik nap berakott egy AT-1et hozzánk én egérrel voltam poénból lövöldözött de csak nevettem meg írtam neki jön egy doboz festékkel:) mert magyar volt kérdezte mit sebzett mondom a port leszedte:) -
Nyeh... 
-
Ezt a mögébeállást egy gyáva hetzeressel csináltam meg... mentünk elöre nehéz tankokkal kopár pályán, ahol egyik oldalon vasúti töltés van, sok ruszki tankkal (prohorovka?)
Szépen szedegettük az ellent, meg ök is minket. Persze folyamatosan írtam a hátul maradt hetzernek meg egy Shermannak, hogy jöjjenek mert onnan nem tudnak segíteni, de a hetzer csak parázott, hogy kilövik. Végül elakadt a támadás.
Nehezen visszaértem, és beálltam a hetzer mögé, hogy akkor "hull down"
-
Háát :D
Erlenberg pálya, Palival platoonban mindketten T-34-gyel . Épp elindulunk, egy Panther belerongyol Paliba hátulról, majd elkezdni lőni . Kérdem Palit mivan, lő a Panther ? Aztán látom, tényleg lövi . Erre elkezdtük mindketten lőni körbe-körbe rohangálva, a Pantheros igazából el se nagyon talált minket, mi meg szedtük szét :D
Olyan 2-3 %-on maradt összesen, mondom Palinak húzzunk innen ! El is mentünk, mire megjelenik az ellen scoutja, egy Leopard, aki lát maga előtt egy alig élő Panthert, rálő a picike csúzlijával -> Panther felrobban :D
A Pantheros beírt valami kedves jelzőt, mi meg TS-en borulunk a röhögéstől :DD -
Micsinyátatok vélé? -
zoltang #19938 A képhez csak annyi infóm van, hogy nyugati fronton (Franciaország) készült egy Tiger I -ről a 101. Nehéz SS-Páncélososztálynál. Egy páncélelhárító ágyú lövedék sem ment át. Elég nagyok a mélyedések átmérője, ezért szerintem 75mm v. 76 mm-es ágyúktól lehetnek. A Tiger I k.blend-éje más volt, mint a II -é. Külön volt felcsavarozva. Ez a koszorú sérült meg, pattant le egy pici darab belőle. Bőven megfogta...
A D-és párducról azért hagyták el a vezető előtti ablakot, mert sérülékenynek bizonyult. Periszkópok voltak csak később.
A Jagdtiger-ről volt szó a játék esetében annál ilyen probléma sem volt.
Amúgy a T-34-es "acélfecske" mellső nagy ablaka is "érzékeny pont volt", de a be-/kiszállást nagymértékben gyorsította.
Ha nem volt nagy repedés akkor mindent javítottak (persze ha visszajutott a táborba), biztos volt tábori öntöde, de erről nem sok szó esik. :) -
Hát a T-34 vs. Pantheres esetünkért lehet karóba húznának, de a mai napig jót mosolygok rajta :D -
Nem kell izgulni, az esetek 99% ban nem jelent az ipse, mert mire megfogalmazza a levelet meg megtalálja kinek kell írni addigra elszáll a dühe.
Én majdnem minden nap öbíráskodok és még semmi felfüggesztés nem volt :) igaz párnapja volt egy olyan érzésem hogy ezt nem kellett volna: beállok kúpolni a T34-el bokorba ahogy kell :D, eszek iszok jobbra nézek balra nézek semmi, (a mocsaras pálya) sehol semmi nem történik, egyszer csak kapok egy nagy maflást az ellenséges ágyútól. FTW? hogy látott?? szétnézek hogy nem e dönt ki valaki fát a környéken hát a hátammögé beköltözött a saját artink és innen lövöget, persze a konter-artilövés meg pont belém megy. Na még szép hogy egyből levágtam. -
http://www.flixxy.com/ural-4320-off-road-6x6-truck.htm
csak úgy érdekességképpen, jó kis videó.
és igen, megtanulok majd egyszer rendesen beilleszteni :P -
Megakasztotta.A tankcsapdák is hasonlóan működnek. -
Rühellem a szándékosan TK -zókat, és jelentem is.
Ez nem a szendvicsröl szól, hanem arról, hogy az ilyen fszköszörük érezzék, hogy van súlya annak, ha megszegik a szabályokat.
Nem akarok csendört játszani, de valahogy elejét kell venni annak, hogy elszaporodjanak az ilyen görények, akik jópofának tartják, ha az elején kilövik az ágyumat, amivel gyakorlatilag meg is pecsételik a sorsom arra a csatára.
Esetleg a játék végén TK -znak, ami nem is annyira a javítási költség miatt bosszant, hanem maga az, hogy egyik csapattársam ilyen nyomorék, hogy erre veri otthon. -
nobodyattis #19932 Üdv én most írok először de nekem is volt már ilyen problémám nekem már megvan 3 hónapja az egér nekem is volt 2 szer is. bemegyek és mivel nem tudok jól angolul de láttam írják folyamatosan hogy Maus killed meg a nevem killed akkor már tudtam mi lesz fel is készültem 3 an közrefogtak 2 2 en meg lötték a lánctalpamat 3 at kilőttem meg egyet az egyik csapattársam de leszedtek addigra 20-25% ra akkor jött az ellen arty ja és bumm ennyi nem tudom miért érte meg nekik mert végül is 1 élte túl az 5 böl meg ki is kaptunk érthettetlen -
Renegade #19931 nem rossz, azért kiváncsi lennék, hogy a beton elválasztó az tényleg megakasztotta, vagy csak ott állt meg. -
Nekem meg az egyik pályán folyamatosan a seggembe volt egy T-54. Megálltam, aztán még erőszakoskodott vagy 30 másodpercig, majd megunta...
Érdekes hogy mindig csak a Maust piszkálják :D De ez volt már régen is, saját csapattársaim lődöztek rám csak úgy.
Bár olyankor jól jön a 160/210mm-es hátsó páncél, mikor a sok szerencsétlen aki nem tud célozni belém ereszt hátulról párat, aztán jön a nagy DING :D
És mi lenne ha ezt csinálnánk meg Mausszal:
-
Renegade #19929 pedig sajnos, sok ember csak így vehető rá a kultúrált játékra -
Renegade #19928 basszus, téééényleg, biztosan csak segíteni akartak :D -
ZelenkaP #19927 Ezt válaszolták:
Dear Player,
The reality at the moment is that the players, who attack allies, are suspended. If you notice that a player disobeys the game rules, please do not attack this person. When the defensive fire is used from your side and it damages the ally, your account is to be suspended. It means that the player, who disobeys the game rules will be suspended. If it's possible, you may take a screenshot of a TK and report it to us.
Best regards,
James Morrison -
Az egér egyébként sem tud mozogni önerőből, csak alig. Úgyhogy sztem jogos a ban. 
-
ZelenkaP #19925 De hát nekem eszembe nem jutna, hogy fussak és jelentsem a dolgot. Annyi hülye van a játékban s, hogy csak na, minden kis hülyeséget nem fogok jelenteni. Érdekes személyiség az ilyen , aki fut panaszkodni a játékban elért sérelmei miatt. Gondolom a való életben sem boldogul, ezért menekül ide, itt meg legalább van "lehetősége" reagálni az őt ért sérelmekre.
Itt legalább nem veszik el a szendvicsét a nagyok...;)
Én is szidok állandóan mindenkit...de csak magamban morgok... -
Renegade #19924 nekem tegnap volt az első szándékos csapattárs lövés:
hárman jó ötletnek tartották, hogy körbe veszik az egérkémet és nem hagynak mozogni, szó nélkül rálőttem az egyikre, érdekes módón rögtön abbahagyták, remélem nem honorálja a support :-) -
Nem láttam a mondatod végét, gondoltam rákérdezek :)
Szerinted a rendör megállítana, hogy nem indexeltél sávváltáskor? :D -
Nem tudlak sajnálni :DD
Sokról nemfogsz lemaradni mert el gyakták a játékot nagyon :((
Amúgy fényképezd le és keretezd be a játékos nevét a lövésnél és a team tagoknál, ha ilyen lenne még 1x :) -
ZelenkaP #19921 Banoltak 24 órára, mókás ez. Meg is írtam nekik, hogy ez amolyan bemondás alapján megy? Mert ugye engem banoltak miközben a gyerek, aki jelentette, lőtt belém kettőt az elején ,mert a "bokrát" elfoglaltam. A végén kapott egy lövést tőlem. Gondolom ezt jelentette és ezért a bünti. Na ezt kifogásoltam a support részen. Túl könnyen rábólintanak ezek mindenre. Persze az idegeimnek jót tesz 24 óra pihenő...;) -
Renegade #19920 naná, a monostory pályán te élted túl egyedül, mert befoglaltunk titeket :-) -
Renegade #19919 :-)
jaja a nagykörúton csapatta, még a villmost is letolta, meg a sorok között cikázott és villogott a két csőszerű refivel :-) -
Most az 5ös szorzós után kajak sokkal rosszabb lett az EXP szorzó? A pénz az jön, de az exp az rosszabb mint az ötös szorzó előtt. -
Remélem este, akkor nagy fail csapatokhoz kerültem :D
Felváltva tolom T30-ban és Mausban, így megvan a nagy tűzerő és a nagy páncélzat érzete is :D -
... beszállni?
-
Rétegelt páncélt nem lehet tenni semmilyen tankra, ilyen lehetőség egyszerűen nincs a játékban. Még olyan opció sincs, hogy Pl. Pz IV-re armor skirt, ami pedig a kornak megfelelő megoldás lenne.