A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
gauntka #19950 Sziasztok!
Már régóta figyelem a fórumot és gondoltam én is szóvá teszek pár dolgot.
TD-s vagyok azokkal szeretek menni ,de előszerettel rohamozok vele mert JT, Ferdi igen csak szívós állat ,de campelni is szoktam. Idáig "csak" saját tankot lőttem ki ( Pz V) mert folyamatosan előttem táncikált és sikeresen telibe kaptam. Nagyon sokszor vettem észre ,hogy szabályosan egymást tapossák 1-1 free kill-nek számító agyon lyuggatott enemyért ,sőt volt hogy egymásba bele is lőttek mert kilőtték előle a tankot. Már sokat harcoltam Maus oldalán ,de szerencsére nem tapasztaltam azt ,hogy lőnék a csapattársak. Tapasztalom viszont azt ,hogy beálnak elé és onnan lövik az ellent, ezáltal rákényszeritek 1 biztonságos pozíció elhagyására. Sajnos sokszor tapasztalom ,hogy ész nélkül rohannak előre a biztos halálba. Kedvencem mikor 4 T-54es lekaszaboltatta magát mert azt hitték ,hogy kilőhetetlenek, pedig úgy nézet ki ,hogy mi nyerünk.
A Jagdpanther témához meg annyiba szólok hozzá ,hogy én nagyon szerettem, nem is adtam el. Jó kezekben halálos szerintem. A Ferdinánd meg nevetségesen messziről észrevehető.