A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #19948 "Amúgy van valami különleges taktika hogy meddel ne dögöljön meg az ember egy olyan mapon( nevét nem tudom) ahol 2 dombon kezdenek, és középen van 1 baromi nagy nyílt terep".
El hulluf vagy mi a rák az. Ahogy irta más is, ha nem mész északra supportálni a nagyokat a csikicsukiban, a legjobb amit tehetsz hogy azonnal, teljes gőzzel átdöngetsz délen az ellenséges domb aljába. Mindkét oldalon vannak sziklák, ahol jó helyezkedéssel nem tudnak könnyen kiszedni, viszont te spottolod az összes ellenséges dombtetős kempert, amiket igy a te dombtetős kempereid kinyirnak :)
Egy dolog a fontos: ne akarj te is ölni, csak spottolj, mert abban a pillanatban ha kigurulsz a takarásból egy lövés erejéig, izzé porrá lőnek az eddigre már idegbeteg ellenséges kemperek.
A spottolásért jó kis reward jár, én múltkor egy stock Pantherrel műveltem ezt, mivel az ágyúja abban a csatában semmit sem ért. Cirka 1500 XP lett belőle, mivel megmutattam mindent ami ott volt (KT-k, Jagdtiger, néhány egyéb medium), és mivel a csapat ripityára lőtte, a reward megvolt :) Én tán nem is lőttem, max 3%ot vettem le egy KTról :)
Van 1-2 trükk amivel egy bátrabb csávó ki tud szedni, ezt majd kitapasztalod.
Amúgy ebből a szempontból a nyugati oldalról jönni kedvezőbb, jobb a sziklák elrendezése a kelet hegy lábánál + ha nagyon gyors vagy, biztonságos spottolásért megpróbálhatsz feldöngetni egyenesen a hegy déli részén (ott takarásba kerülsz).