A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
T-54-eshez ... én is voltam olyan balpénisz, hogy mindent kifejlesztettem a legnagyobb ágyún kívül, majd elmentem aludni ... most meg szopás van ...
T-54 sajnos csak akkor OP, ha fullos és okosan használják ... Az esetek nagy részében, mikor 4-5 T-54-esünk van, akkor tuti a bukó ... Mikor mindenki megy ezer felé akkor leshetünk ... Ha viszont összedolgoznak okosan, és ki tudják használni a mozgékonyságukat, akkor instant win.
Arról nem is beszélve, hogy ha egyik oldalon T-54 van, másikon meg minimaus meg is4, akkor is leshet az ember ...
A T-54 lőhető kisebb fegyverekkel is, de a T9-es heavyk nem igazán ...
A T-54 legnagyobb baja az hogy golyómágnes :( Múltkor mentünk páran együtt, T-44 - T23 és T-54. Minden csata végére az volt a minimum hogy ronggyá lőttek, vagy kilőttek, a többieket meg alig vagy el sem találták ... 5x-ös szorzónál nem érdekelt, de most már fáj a repair költség :(
Arról nem is beszélve, hogy mostanában érdekes anomáliákat tapasztalok ... Valami még nagyobb gáz van a láthatósággal ...
Nem csak T-54, de valami van, mert múltkor robogok a bázisunk mellett az erdőben campinovkán, enemy fent a malomnál ... senki sem láthat, messze vagyok ... majd fél másodpercre rá 5 !!! lövést kaptam be egymásután valahonnan ... mivel a csapat jóval előttünk volt és spotoltak mindenkit, így tuti, hogy nem lehetett a környéken enemy tank ... nemhogy 5!
És ez nem egyszer fordult elő ...
Vagy amikor Komarinon védjük a bázist, sunnyogok ISU-val a körünk mellett közvetlen egy bokorban (binocular fentvan) erre elkezdi valami foglalni a zászlót ... és be is foglalta ... egy jpz4 volt (Onnan tudom hogy chaten mindenki elkezdett anyázni, hogy ezt most hogyan? 4 tank védte a zászlót ... És csak onnan derült ki hogy ki volt, hogy Invader lett ...) ... de hogy mikor és HOGYAN került oda ... az jó kérdés.
És a személyes kedvenc: Cliff-en T44 és T54-el pörgünk egy T29 körül ... kilőtte a T-44-et éééés eltűnt! Állt egy bokorban majd eltűnt ...
Erre valaki este írta, hogy a láthatósági rendszer jó, csak mi vagyunk a bénák ... persze ...
Friendly fire: Egyre jobban félek tőle ... ISU-val nem egyszer eljátsszák, hogy beállok valahova, lövöm az enemyt, erre valami idióta berobog elém és megáll kempelni ... SU152-es 122-essel nem egyszer lőttem picsán véletlenül vagy félvéletlenül egy két idiótát ...
Na de BL10-el?