A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nobodyattis #19943 csak nem tudom miért fáj nekik hogy Maussal megyek nem csaltam július 29 én
regisztráltam októberre volt meg a Maus játszottam amennyit csak lehet meg nem tehetek rola hogy hozzájuk rak be mert az utánnam levő csak Tiger 2 ő volt gondolom azt hitték hogy kilövök előlük mindenkit.az ellnél is VK 4502 volt a legnagyobb. érdekes mikor kezdtem akkor már volt is7 es és nem volt ritka 12-13 találat is de akkor se csináltuk ezt mondjuk esélyünk se lett volna Tier 3-4 esekkel IS 7 es ellen
de már hál az égnek nincs már ilyen legalábbis nem hallottam róla
mondjuk valamelyik nap berakott egy AT-1et hozzánk én egérrel voltam poénból lövöldözött de csak nevettem meg írtam neki jön egy doboz festékkel:) mert magyar volt kérdezte mit sebzett mondom a port leszedte:)