418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #23314
    Na kérem szépen
    Gunslinger[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=23265]#23265[/URL]
    A WoT oldalain fent van, de itt a link a full tech tree-k
    reméljük a közeljövőben már szemezgethetünk belőle
    Német, Orosz, Amerikai

Modok és ikonok
    A képen szereplő ikonok [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=22817]#22817[/URL]

Ami a sniper módban látható az nekem sem tetszik kinézetre,de jól láthatóak rajta egyéb adatok.
    Freeman444 féle hiperűr célzó eszköz lépésszámlálóval most csak. . .
    .swf készíteni nem tudom mennyire lehet nehéz passz.

Adiya's féle fél hiperűr optika
    Történelmi optika
    Történelmi optika

az oldalak

http://www.tarrif.net/wot/skins.htm

http://worldoftanks.zoneofgame.su/german-tanks/german-heavy-tanks/pz-vi-tiger/

http://wotskins.ucoz.ru/news/2010-11

http://www.mmorpg-center.com/world-of-tanks-custom-tank-skins

http://wotskins.wordpress.com/

és persze a WoT fórum

Szeretem a focit és te? :)
    .
  • exoterm
    Mintha helyettem beszélnél tesó! Nem is értem hova akarják még buffolni azt a szutyok maust, így is inkább elfutnék előle is7-el!
  • spiczi91
    Az alap téma az volt hogy jobbról kapott lövést és a bal lánca esett le.
    Ki öblítsen egyet?
  • davidbog
    Szerintem még mindig ez a legjobb csúsztatás.

Az egyik lehetőség az lett volna, hogy max 1945 májusáig ténylegesen elkészült gépek kerülhetnek be. Természetesen akkor a németek lennének irreálisan erősek a többihez képest (sokkal erősebbek lennének mint amennyivel szerinted erősebbek az oroszok jelenleg). Ez esetben elég sok gép nem kerülne be a jelenlegi magas tierű gépeknél, a leednő angol és francia nemzetek pedig igen foghíjasak lennének.

Aztán csinálhattak volna összesen 50-60 tankkal, 4-5 nemzettel MMO-t. Szerintem nem hangzik olyan jól.

Mégis mi lenne az a '48-as német tank? Csak is teljesen fiktív tank lehetne. Ennyiféle létező harcjármű esetén, a lehető legrosszabb megoldás lenne mindenféle E-79, E-100 Aligatorhoz hasonló gépekkel felhigítani a németeket. Szerintem még mindig sokkal jobb ha az 1945-46-os német gépeket raknak egyenrangúvá '47-'48-as szovjet, amerikai, francia, angol harckocsikkal. Olyan hatalmas egetrengető szakadék a WoT-os a gépek közt nincs, köszönhető a kiváló német ágyúknak és a megalomán terveiknek. A súlyos valós hibáik pedig nem jelennek meg a játékban, mert azokat nem modellezték le egyik gépnél se.
  • noname23
    hát látszik nem sokat értettél abból amiről szó van
    öblíts egyet aztán gondold újra mert nem a láncról volt szó
  • Renegade
    ha balról lőnek meg, de a jobb esik le akkor a bal oldalon lévő ellenfeleknek (mert ugye ezek szerint ott vannak) megadatik a lehetőség, hogy újra próbálkozzanak, és lelőjék a balt, konklúzió = kétszer annyi ideig vagy mozgásképtelen
  • spiczi91
    Őszintén, az most mit befolyásol, hogy melyik láncod esik le?
  • noname23
    Az ilyenek kéne már javítani lassan 1éve ez senkit nem zavar náluk
    vagy így jó szerintük hogy csal a játék amilyen kedve van akkor halsz meg és te ez ellen semmit se tudsz tenni
  • Renegade
    várjál-várjál, az egy dolog, hogy 10% a DPS különbség, ok, legyen, a másodlagos ágyú majd kompenzálja, rém lassú volt, persze, szarabb mint az IS7, T30, simán, elvégre 1948-ra túlhaladott lett a II. vh-s német külalak, technika.

Egy szintre rakni a vergődő német ipar 1945-ben kiköhögött "remekét", a győztesek, kiforrot és nyugisan kifjlesztett 1948-as prototipusaival, khmm, itt azthiszem, nem Ferdibánál kell reklamáli :-)

Tehát vissza az alapokhoz.

Nem lehet érv az, hogy azért ilyen jó az IS7 mert tényleg ilyen volt, kivéve, ha mellétesznek egy fiktív tankot német oldalról.

Na ebből milyen hiszti lenne, ha megjelenne egy olyan német tank, ami úgy aránylik az IS7-hez, ahogy a KV1S (1942) a Tigrishez (1942).

Ez a kibebaszott nagy csúsztatása a "kedves" fejlesztők részéről
  • gvarga12
    <sarcasm on> lokeshullam atert a masik oldalra :) <sarcasm off>
  • Gunslinger
    Nekem volt olyan sérülésem, hogy jobbra tőlem kb. 90 fokra lévő M2-es beledurrantott a jobb oldalamba és erre a bal oldali lánctalp ment tropára.
  • maniac78
    Itt már magamra találtam.
  • maniac78
    Nagyon jó csapatban voltam.
  • noname23
    Na itt egy jó kép mennyire retardált a játék hogy teljesen random módban ahogy kedve támad úgy osztja a modulsérüléseket DE legalább most nem motor sérülés volt szemből.

IS7 szemből frontpáncélon nyomott és kilőtte a gastanks-em
  • Jeffjohnson
    Azt ,hogy working as intended azt Overlord írta. Persze ebbe az is benne van ,hogy a jelenlegi engine ebben az állapotában ennyit bír ezért nincsenek még 30vs30-as csaták és jóval nagyobb mapok amúgy ez is tervbe van véve. Viszont fejlesztik gondolom ennek is köszönhető majd a spotting system fejlesztése.

Aki még nem látta ezek a változások lesznek:
    * Overall performance if the system will be optimized so as to consume less server resources
    * The rate of visibility checks will see significant increase (approx 3-5 times more frequent)
    * The number of "hard points" (special spots are verified during visibility checks and located on the vehicles) will be increased several times. That is supposed to make visibility mechanics more accurate and credible when determining sight between tanks.
    * The number of visibility "sight lines" each vehicle emits is going to be increased several times. Small objects (posts, stones, bushes etc) won't affect visibility mechanics the way they do it now, their influence is to be reduced.
    * "Camo" or visibility values are going to be reconsidered to reflect actual vehicle size and engine specs. Currently there is some mismatching, especially with German vehicles.
    * "Post-firing" visibility will be systematized and redesigned according to gun specs
    * ETA is to be announced.
  • davidbog
    A Maus sebességéről csak részben tehetnek a WoT-osok. Ennyi erővel Fredinand Porsche udódainál vagy a cég jogi utódainál is reklamálhatnál, hogy miért ilyen lassú. Eleve épp hogy csak mozgásképes volt a Maus, a valódi mozgékonyságához képest igencsak fel van tápolva. De nem reklamálok, hogy OP, mert a játék egyensúlya miatt szükség volt rá.

Az IS-7 és a Maus ágyúja közt olyan hatalmas különbség nincs. 14 mm-el nagyobb az átlag átütése a 130 mm-esnek ami a 20%-os szórás miatt nem olyan vészes. A sebzése pedig 20-al több, ami ennél a nagyságrendnél szintén a szórás miatt szinte elhanyagolható. Az, hogy nagyobb a tűzgyorsasága az IS-7-nek, hát engedtessék már meg egy olyan gépnél ami félautomata töltőberendezéssel rendelkezett. A valóságban 6-8 lövés/perc volt a tűzgyorsasága. A KT-nek képzett személyzet esetén 6 lövés/perc és ráadásul nem 33 kg-os, hanem csak 7,3/10 kg-os lőszerekkel. Persze a játék kiegyensúlyozása miatt nem annyira jó az IS-7 tűzgyorsasága, mint lehetne. Ezek alapján minimum korrekt, hogy csak ilyen alacsony az a tűzgyorsaság. (Szerintem már inkább nagyvonalú.) Ha a tápolni vagy gyengíteni kéne az IS-7-est, a tűzgyorsaságával lehetne a legkönnyebben, legmegmagyarázhatóbban.

Jelenleg valóban a Mausnal van több és sokkal bugosabb terület a páncélzatán. Mindkét gép páncélzatán lesz majd módosítás majd kiderül, hogy akkor milyenek lesznek. Szerintem mind a két gépnél a szemből a torony egy bizonyos sávja és frontpáncél alsó része lesz átüthető. De ez a Mausnál sokkal kisebb terület mint az IS-7-nél.

Egyrészt azért viszi át oldalról is ha elforgatod a testet, mert sok az a +20% és gondolom közel is van. Másrészt, mert függőleges a páncélzat, ez ügyben megint Porsche-éknál kellene reklamálni.
  • noname23
    ximix milyen mod-ot használ vki tudja? mondja már meg pls

• Renegade
    meg még egy apróság:

tudtommal ér megcáfolni) az egér HP buff előtt nem igazán fordult elő, hogy a tesztcsatákból az egér került volna ki győztesként
  • Renegade
    izé, mi az az addjai?

szerintem (jelenlegi bugokkal):

az IS7 sebeségéből kifolyólag jobban megválaszthatja a csata helyét
    ha közel harcra kerül

ami dillema face2face esetén:

ha hagyom, hogy rámmászon az IS7 (ha akarja megteszi amúgy is), akkor szinte lehetetlen lepattanóra játszanom, mert annyira erős az ágyúja, hogy átviszi a törzset, még akkor is, ha el van forgatva (a bugos felületekről ne is beszéljünk)

ha kellő távolságból lövöldözünk, akkor én már nem bírom eltalálni az egytenyérnyi foltot a hasán, illetve a torony balközepén, ahol kevesebb a lepattanó

nei van pluszban, klingon álcahálója, gyorsasága, magas penje, korrekt DPS-e
  • lammaer
    Egyet kell értsek veled. A játékos nagyon sokat nyom a latban, hogy hogyan alakítja ki a szituációt, mibe megy bele és mibe nem, mennyire kezdeményező, bátor, vakmerő, mennyire használja ki a terep és a csapattársak által kinált lehetőségeket stb.

Persze, 1vs1-ben, 10 centiről lődözve egymást egyik tank nyilvánvalóan erősebb a másiknál. Hála az égnek azonban, hogy a csapat 14vs14-ről szól :) és hogy nagyon sok hülye T54-es pilóta van, aki azt hiszi a tankja annyira OP hogy kibírja ha az egész ellenséges csapat őt lövi.
  • Gunslinger
    Bocsánat, Pz III A-val voltam mikor elzúgtak mellettem.
  • lammaer
    "A spotting rendszer nem bugos ez "working as intended" "

A spotting rendszer jelenleg abszolút nem working as intended, konkrétan a szeptemberi nagy patch idején amikor megjavitották a távolban teleportáló tankokat romlott el. Akkor jelentek meg a halálbokrok :)

Akkor elmagyarázták, hogy igen, nagyon szép a design ahogy elkészitették, viszont iszonyatosan le kellett butítani, mert ahogy eredetileg számolt nem volt fenntartható a warpfix után - írták is a devek, borította a szervereket a teljes kapacitással működő láthatósági rendszer.
    Az egész azon bukik, hogy elvben nagyon gyorsan kéne a rendszernek folyamatosan újraszámolnia hogy egy tank egy másik tank számára látható e (afféle ray-tracign rendszerben, lásd a Cifu féle guideot). Ez viszont nem megy, a patch notes alapján ezért két dolgot csináltak:

- lecsökkentették drasztikusan azt, hány pontot vizsgál a rendszer
    - azt is lecsökkentették, hogy milyen gyakran (most valami 10 secenként frissül).

Legtipikusabb példája, hogy a lövés például NEM fedi fel a bokorban rejtőző célpontot. Érthető miért: a lövés uán csak néhány másodpercig volt szept előtt látható a rejtőző célpont. Most, mivel a frissités ennél jóval tovább tart, a célpont nem jelenik meg egy rövid időre sem.

Ennek ellentéte viszont érdekes - a patch előtt ugyanis ha egy tank megállt, kb 5 másodperc után vált láthatatlanná - ez jelen pillanatban AZONNAL megtörténik (pl ha egy döngető tankról a pusztában lelőjük a lánctalpat).

A patch notesból látszik, próbálnak vmiféle egyensúlyt találni, hogy gyakrabban frissitenek és több ponton vizsgálják a láthatóságot de ettől még ne omoljanak össze a szerverek :) Tehát a design jó lenne, ha lenne végtelen erősségű rendszer. Viszont ugye ilyen nincs, ergo a design nem megfelelő :)
  • Gunslinger
    40? Ugyan nekem nem volt Leopardom, de a PZ III-al max 58-al tudtam menni sík terepen és láttam néhányszor, hogy elzúgott mellettem egy-egy Leopard.
  • Jeffjohnson
    Egyébként mindenki úgy beszél itt mintha az orosz -szerintetek OP- járműveket nem lehetne választani pedig ilyen korlátozás nincs a játékban mindenki azt hoz amit akar. Érdekes módon én nem sírok ha kilövi a Pershingemet egy P2 tudom ,hogy vagy az én vagy a csapatom hibája volt ennyi attól mert T-54 be ülsz vagy P2 be vagy IS-7 be még játszani tudni kell.
  • Jeffjohnson
    Is-7 em is van és kurva OP a Maus.....elégedett vagy? Őszintén szólva jobb szeretek másik IS-7 ellen harcolni T-30 se nagyon szeretem. Mausnak 1000hp val többje van plusz az addjai (bosst így sem egyszerű megölni) a T-30asnak meg jobb ágyúja van + többnyire skillje is ahhoz ,hogy tudja hogyan kell azt a járművet használni vagy most agyatlan Maus-okról van szó no igen azokat könnyen kilövöm vagy várj csak azokat se mert az ilyenekről szokott oldalról meg hátulról minden lepattanni.
  • Renegade
    a félreértések elkerülése végett: azért nem rohantak le, mert picit mögöttem ott volt egy obj704, meg egy isu, és azoktól jogosan féltek :-)
  • Renegade
    csak a vicc kedvéért:

német nehéz felderítő tank, avagy, haz az egér a scout

• Renegade
    fentartom, bizonyos tankoknál JELENLEG okal megy a rinya, de jó lenne, ha már végre én hallgathatnám az IS7 pilótákat, hogy kurva op maus :-)

másodlagos ágyút meg igazán kihozhatnák már, kiváncsi vagyok milyen lesz a célkereszt, ha ügyesek-okosak, két nem egyforma sugarú kör, ami úgy fog kinézni mint egy halmaz
  • Neutralpoint
    Mennyél A-20-al 70-et visz terepen.
  • Plata
    Gyorsabb mi?Büdös francot,olyan mint egy náthás csiga.Remélem fejlesztésekkel javul valamit a gyorsasága,mert betonon 40 nekem kevés,Luchs mezőn fut 60-al.
  • a.carkey
    PZIII és PZIV esetében ez az érv hamis! :D A stock PZIV is százszor jobb, mint a legjobb PZIII. :)
  • Jeffjohnson
    Lesz is. Multiturretes tankok minden tornya ágyúja működni fog.
  • Wlanseraf
    Mert pl a 3-as pont, ehez biztos 30-40 fős programozó csapatot kell bevetni:) hogy pl. 35-el menjen a T/KT lol
  • Wlanseraf
    Igen, értjük, tudjuk, egyenlőre ígéret földje..

Jelen pillanatban mi a helyzet????? Mert jelen pillanatban igenis részre hajló a játék! Majd kiderül mi fog történni a jövőben.
  • Gunslinger
    Ezzel az erővel az M3 Lee-nek is be lehetne.
  • Jeffjohnson
    Mausnak a jövőben be lesz üzemelve a másodlagos ágyúja is + az alábbi változtatások +IS-4 nerf IS-7 fixed hitbox után azért nehéz lesz megmagyarázni miért erősebbek az orosz tankok :D de azért biztos vagyok benne, hogy lesznek lelkes versenyzők.
  • Jeffjohnson
    Pár dolog:

# Fixed hit boxes for several tanks.
    # Reworked gun mantlets for Tiger II, VK4502, Ferdinand, Jagdtiger.

1. Fixed hit-box for Maus (example)

* Fixed issue with lower front hull armor plate and "mudguards" (see "armor-schielding" below)
    * 8 additional armor groups for gun and mantlet that can be assigned with separate parameters.
    * Added "armor-shielding" mechanics for mantlet and possibly front hull. "Armor-shielding" decreases actual penetration power of the shell, allowing shell to go further with reduced penetration ability.
    * Reworked mantled to reflect non-homogenous armor, gun hole in the mantlet and areas where mantlet armor overlaps with front turret armor.
    * ETA - v.0.6.4.x update

Note! Tiger II, VK4502, Ferdinand, Jagdtiger might be reworked in the same way, when the performance of "fixed" Maus is assessed.

2. Reconsidered and systematized visibility values for tanks and especially TDs.

ETA - v.0.6.4.x update

3. Adjustments to max speed values of Tiger and Tiger II are under consideration.

Aki keres az talál.
  • Gunslinger
    Hajaj, még gyorsabb is.
  • Gunslinger
    Még nem játszom olyan régóta a játékkal, hogy meg tudjam ítélni, hogy tényleg annyival jobbak az orosz masinák és gyengébbek a németek, sok ilyen hozzászólást olvastam ugyan, én csupán az agyament tech tree miatt siránkozok, vagy több vonal kéne vagy ugrási lehetőség, hogy ne kényszerüljön rá az ember egyes nem éppen jól sikerült típusok használatára és ráadásul csak olyan csatában, ahol semmi keresnivalója.

Oké, hogy kell light tank is, na de azért akkor azok legalább jól manőverezzenek, ne úgy, mint a Panzer II és III. Németeknek egy normális light-ja van, ahogy elnéztem a Leopard prototípus, meg a Luchs se rossz, sokkal jobb páncélja van, mint a Panzer III Ausf.A-nak.

Vagy még azt is elképzelhetőnek tartanám, hogy picit átdolgozzák a tech tree-t, több átjárást biztosítanának és beraknának valamilyen Tiger prototípust is Panzer III magasságában, hogy a németeknek is lehessen heavy-je a normál Tiger előtt, ahogy mondjuk létezik amerikai T1 Heavy.
  • Plata
    Sziasztok,lenne egy kérdésem,most Luchs tankom van,főleg szórakozásra tartom,mivel nagyon gyors,de most azon gondolkozom hogy lecserélem VK 1602 Leopardra,van olyan gyors mint a Luchs?.