banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Még nem játszom olyan régóta a játékkal, hogy meg tudjam ítélni, hogy tényleg annyival jobbak az orosz masinák és gyengébbek a németek, sok ilyen hozzászólást olvastam ugyan, én csupán az agyament tech tree miatt siránkozok, vagy több vonal kéne vagy ugrási lehetőség, hogy ne kényszerüljön rá az ember egyes nem éppen jól sikerült típusok használatára és ráadásul csak olyan csatában, ahol semmi keresnivalója.

Oké, hogy kell light tank is, na de azért akkor azok legalább jól manőverezzenek, ne úgy, mint a Panzer II és III. Németeknek egy normális light-ja van, ahogy elnéztem a Leopard prototípus, meg a Luchs se rossz, sokkal jobb páncélja van, mint a Panzer III Ausf.A-nak.

Vagy még azt is elképzelhetőnek tartanám, hogy picit átdolgozzák a tech tree-t, több átjárást biztosítanának és beraknának valamilyen Tiger prototípust is Panzer III magasságában, hogy a németeknek is lehessen heavy-je a normál Tiger előtt, ahogy mondjuk létezik amerikai T1 Heavy.