A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #23311 Szerintem még mindig ez a legjobb csúsztatás.
Az egyik lehetőség az lett volna, hogy max 1945 májusáig ténylegesen elkészült gépek kerülhetnek be. Természetesen akkor a németek lennének irreálisan erősek a többihez képest (sokkal erősebbek lennének mint amennyivel szerinted erősebbek az oroszok jelenleg). Ez esetben elég sok gép nem kerülne be a jelenlegi magas tierű gépeknél, a leednő angol és francia nemzetek pedig igen foghíjasak lennének.
Aztán csinálhattak volna összesen 50-60 tankkal, 4-5 nemzettel MMO-t. Szerintem nem hangzik olyan jól.
Mégis mi lenne az a '48-as német tank? Csak is teljesen fiktív tank lehetne. Ennyiféle létező harcjármű esetén, a lehető legrosszabb megoldás lenne mindenféle E-79, E-100 Aligatorhoz hasonló gépekkel felhigítani a németeket. Szerintem még mindig sokkal jobb ha az 1945-46-os német gépeket raknak egyenrangúvá '47-'48-as szovjet, amerikai, francia, angol harckocsikkal. Olyan hatalmas egetrengető szakadék a WoT-os a gépek közt nincs, köszönhető a kiváló német ágyúknak és a megalomán terveiknek. A súlyos valós hibáik pedig nem jelennek meg a játékban, mert azokat nem modellezték le egyik gépnél se.