418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Imation
    Tier 7 med találkozik T-54 el! :-o
    Csak VK3001P menjél el!

Más:
    Fel sem fogom miért van ez az elképesztő folyamatos vita. Baromira megcsúszott a ceruza T-54 nél. (pont) Ez így is fog maradni. (pont)
    Talán kicsit még buffolják mert szar neki szegénynek a statisztikája. (pont) De ez nem ezen a fórumon fog eldőlni.
  • Jeffjohnson
    Pontosan mennyi pénzt is költöttél a játékra?
    Akkor miért is vagy te megrendelő?

Egyébként PC-s játékiparban ha ez így működne ahogy te leírod nem lennének játékok...de ha te vagy a jövőbeli előfizető és a játék nem tetszik nem is vagy hajlandó konstruktívan hozzájárulni a fejlődéséhez nem érdekel mit csinálnak akkor szerintem csak 1 dolog van amin el kellene gondolkodnod....
  • AirborneRanger
    No nyomtam pár kört a friss p2mmel, és hát huhh... jelenleg a párducra kifejlesztett cuccok vannak rajta (motor, ágyú), szóval nem elit még, de elég vegyes érzelmeim vannak vele... azonos tierben talán csak a pershing ellen van vele esélyem, is4re hiába ad zöld keresztet, lepattogok róla,vkt azért tudom bontani, t54ről foylamatosan pattogok, és ha közel jön akkor alig tudok rácélozni, hiszen kétszer olyan magas a p2, kibaszott pontos, oylan távolságokból találnak el t54ek, hogy csak lesek, persze akkora távon kb 20% az esélyem, hogy átüssem... Ha t54ekkel megyek együtt falkába akkoris engem lőnek ki először, mert tudják, hogy én vagyok a gyengébb, és midnenki rám lő először... sehogysejó na. remélem a 105ös csúzli majd megváltoztatja a véleményemet.
  • atee73
    Hat en nem tudom , de amennyire en latom a csatakban altalaban nem szegeny maus pilotakon mulik hanem a tarsain , ha magara hagyjak vege, szettepik ,lehet akarmilyen profi,a forgatasi es a fordulasi sebesseg/lassusag miatt egyedul teljesen eselytelen.
  • Jeffjohnson
    Mi vagyok én Manci néni leveles ládája? Vagy az Önök kérték?

Basszus most írjam le,hogy én meg ki tudom lőni Pershinggel az álalad említett OP jármű bármelyikét... Na persze nem úgy ahogy ti szeretnétek ,hogy működjön a játék ,hogy amibe beleültök azzal szemtől szembe egy helyben állva kilövöm mind1 hova célzok hanem kihasználom a tankom adottságát + a terepet+ a csapatomat néha még az ellen csapatát is.Ennyi.

Ezt meg nem értem leírod, hogy:
    "Persze, tudom azt is, hogy van egy százalékos szórás, ami szintén beleszámít. "

és utána mégis megkérdezed:

"De azért mégis érdekelne, hogy mi a franc van olyankor, hogy lövök egyet, átüti, majd a következő pontosan ugyanolyan öt lövésem meg szart se ér? "

Már megválaszoltad de azért leírom a tól ig sebzés/átütés nem véletlenül van ott 25% + vagy - az éppen annyi is lehet, hogy átüti e vagy sem de ebben mi a nehéz?
    Meg minek kell olyasmiken pörögni amit már leírtak, hogy javítva lesz de te azért csak beírod ,hogy miért nem?

Az összes TD meg ingyen frag ha a Pershinggel a közelébe érek ami meg ha nem nyílegyenesen felé megyek nem nagy kihívás.

Továbbra sem értem ha ez a játék ennyire nem tetszik minek játszol vele.
  • TDantes
    Bocs, de nem. Nem érdekel a miért. Én is dolgozom, és ha nem csinálom meg a munkámat időre, vagy hibásra csinálom, a főnőkömet nem érdekli a miért csak seggbe rúg. És tudod miért nem érdekli? Mert a megrendelőinket se érdekli, hogy miért gyártunk hibás terméket, és azt is késve.

Na most itt, a játéknál mi a vagyunk a megrendelők. Ennyi.
  • Renegade
    a királytigrisesen felröhögtem :-)

a többi pedig korrekt szvsz
  • Eagle16
    Nem-e? Én ritkán látok jó Maus játékosokat, de egyből ki lehet szúrni hogy ki az aki tud is vele játszani, meg ki az aki az első 2 percben meg fog halni benne...régebben én is átmentem a mezőn Malinovka közepén, meg még sok Maus-os, mert akkor nem csak nagy tankokból álltak a csaták. Akkor ez jó taktika volt, mert max. a másik Maus lőtt, esetleg két VK45, Ferdi, stb., nem volt ennyi batár nagy SPG sem.

Egyik régi játékos FlightCranck (talán így írja), ő tud játszani :) Neki is elsők között lett Maus-a és nagyon jól tolta benne. Mondjuk régebben egyszerűbb is volt, mikor még Marder II-t is Maus-os csatába rakta :D Akkor volt sok 10-12 kill, sok lepattanó, 1-2%-os HP veszteség, hmmm :D

Gunslinger: jó lehet majd felderítők ellen, ha a torony tudja majd őket követni :)
  • Jeffjohnson
    Ja egyből hagyják abba a CW Francia fa stb. fejlesztését és kezdjék el azokat kijavítani amit te itt az SG-n a legfontosabbnak tartasz de tegnapra mert az olyan egyszerű, hogy még itt is mindenki tudja, hogy kell sőt még jobban is. Amit a dátumokról ír többnyire oda írja ,hogy rough date meg azt ,hogy ez nem hivatalos bejelentés. Bár ez szerintem is hülyeség nem kellene semmit mondani más játéknál előnyként könyvelik el azt a kijelentést ,hogy "when it's done" de mivel ez nem a Blizzard így itt azért is szidás jár ha próbál egy becsült dátumot írni...a miért persze titeket nem érdekel.
  • TDantes
    Jó rendben.

Tehát ha szívok, akkor az az én hibám, és én csinálok rosszul valamit, nem is azért van, mert gondok vannak a játékban jó pár járművel.

Oké. Lehet hogy igazad van.

De akkor mond meg, hogy mit kéne tenni.

Például. Itt van a Vk45. Német nehéz tank, pocsék az álcázása, ez tény és nem vélemény, hiszen itt voltak belinkelve az álcázási adatok, és igen az orosz IS4-nek jobbak az adatai.

Na, mivel rosszabb az álcázása, hamarabb is szúrják ki, és hamarabb is kapja az arty áldást az égből.

Persze , az hogy a mellettem álló IS4 el tud rejtőzni három fűszál mögött, én meg akárhogy bújok mindenképp látnak, biztos az én hibám, de mit lehetne tenni? Nos?

Vagy akkor ott a lepattanás. Nos, jön szembe mondjuk egy IS4/Is7 T-54, Object, ezekről nagy eséllyel pattanok le.
    Biztos mert rosszul célzok, csak épp jó lenne ha valaki elmondaná ,hogy kell úgy célozni, hogy ne pattanjak le?
    Mert hiába tudom elméletileg, hol üthetem át ezeket a tankokat, hiába lövök és találok is oda, mégis peng-peng-peng. Pattannak a lövedékek.
    Persze, tudom azt is, hogy van egy százalékos szórás, ami szintén beleszámít.

De azért mégis érdekelne, hogy mi a franc van olyankor, hogy lövök egyet, átüti, majd a következő pontosan ugyanolyan öt lövésem meg szart se ér?

Nem pontosan ide tartozik, de és a elvarázsolt lövedékekkel mit lehet kezdeni? Biztos aki nagyon profi annak kevesebb a semmiben eltűnő lövés...

Vagy mi van a lyukas tornyú német tankokkal? Ja, persze aki ügyes annak a lövegpajzs is biztos vastagabb a Királytigrisen...

Vagy akkor mi van a remek balance rendszerrel, ami ügye néha olyan, hogy egy oldalra rak egy falka T-54-est...Na, amikor vagy négy köröz körülöttem, hiába trafálom telibe, lepattan, ha nem pattan le , max a lánctalp esik le, azt meg vissza rakja 5 másodperc alatt...

Vagy, konkrét eset, nem tudtam kilőni egy Object-et. Mindenhová céloztam, igen, zöld-et mutatott a célkereszt, és semmi sem történt, minden lövés lepattant, különböző szögekből. A végén kínomban HE-vel lőttem rá, és 2 azaz kettő % -ot sebeztem.

De biztos, hogy egy nálam ügyesebb játékos nagyobbat tudott volna sebezni.

Az meg, hogy a sok hibát javítani fogják...aha. Mikor? Lassan jön az éles játék, hibák javítva nincsenek, inkább csináltak még újabbakat, ígéretekkel tele van a padlás, és hát mégis csak fizetni kéne érte( hagyjuk hogy ingyenes, aki rendesen akar játszani,az fizetni fog érte)

Még egy dolog. Azért ha tízből nyolc játékosnak ugyanaz a tapasztalata, akkor csak-csak lehet valami a dologban, és nem arról van szó, hogy mind a nyolcan bénák. Legalábbis szerintem.

Azt meg szerintem senki nem mondja, hogy bármelyik ág jobb. Csak azt, vannak járművek amik pofátlanul erősebbek. Mint mondjuk a cseppet sem OP T-54, Object, IS4...mert érdekes, de se a Párduc II-től se Phersing-től, se egy másik Vj45-től, se a T34-től, se a Jagdtigertől nem tartok. Csak ettől a három cseppet sem OP orosz járgánytól.

Bizonyára bennem lehet a hiba. Ami persze lehetséges, ezt komolyan mondom, minden gúny nélkül, csak épp amellett hogy én is bénzák, azért enyhén szólva köcsög a játék is, és igen ezek bizony köcsög módjára túl erősek.

• Eagle16
    Ó, a statisztika. Remélem te is tudod hogy a T-54-est többen használják mint a másik két T9 med.-et együttvéve, szóval hidd el, nem azért van a legrosszabb stat.-ja, mert olyan szar tank lenne. De már megint itt járunk, neee :D Nem kezdem el megint. maradjon olyan mint most és akkor a német vonalon csak a VK3002DB-ig kell elmennem.
  • Gunslinger
    A kisebb ágyúk scoutok ellen nagyon jól jöhetnek, néhány tankra nem érdemes a legerősebb pukkantó lőszerét pazarolni, vannak overkill helyzetek. Ezen kívül számtalanszor voltam már olyan szituban, hogy egy-egy tűzpárbaj során az ellenből 1-2-5 %-nyi HP maradt (tehát éppenhogy nem pusztult meg az előző lövéstől) és alacsony ROF-ja volt az ágyúmnak, ilyenkor mit nem adtam volna egy azonnali, akár csak 50mm-es HE lövésért, mindjárt be lett volna fejezve.
  • Renegade
    "nem is olvastok utána"

ez ma neked nem megy...

...x-szer ki lett beszélve, hogy javítva lesz, it is, nem kevésszer, meg írták hírlevélben is. Ez megint nem jött be, nem keveset linkeltem belőle, tehát tudtál róla, hogy olvasom.

Ha már tényszerűen akarsz fogalmazni, segítek:

Bejelentették, hogy a következő nagy patchben (HR után) kijavítják azt a hibát, ami a maus tank megjelenése óta ismert.

Hát igen, szoktam puffogni, nem is keveset. nekem azt tanították, hogy miután az ember már letett valamit az asztalra (tesztek + jó eredmény) bizony hangot adhat a véleményének.

még valami esetleg?
  • Szacsa007
    Szerintem a veteránok sokszor ugyanazt a hibát követik el,mint a fiatalok. S őszintén szólva már nem sok kopasz van a MAUS-ok között.....Mégis sokszor látom, hogy Kempirovkán az IS-7,meg a Maus elsőnek indul el keresztül a mezőn. Pedig tudja, hogy öngyilkosság. S lehetne sorolni. Én nem vagyok jó példa,mert én legalább tudom, hogy nem tudok játszani..Pedig nem is szoktam ott keresztülmenni...
  • stork13
    Mivel ÉN nem állítottam semmit, nem is kell alátámasztanom. Beböktél valamit, adatok nélkül. Hiába mondja a KisIsten, nincs adat. Mit is állított 1,5-2 hónapja? Na és megy már az éles játék? Hiszel még neki?
    Látod ez nem vezet sehová.

A Maus probléma mióta ismert? Tudjuk, hogy javítani fogják. Majd. De miért kell ennyit várni vele? Nem hinném, hogy nagy meló átállítani pár változót a modellben, gyanítom patch sem kellene hanem egy szerverkarbantartásnál egyszerűen átírni a szerveradatokat. Sok ilyen apróság van. Ezek felvetik a kérdést: Miért nem csinálják?
  • Eagle16
    Egy ember nem nyerheti meg ez igaz, de nem ezt írtam, csak azt hogy tud akkora befolyással lenni a csatára, hogy eldöntse a végkifejletet. Ezzel pedig hatással van a saját stat.-jára, nem áll be 50%-ra, hanem felmegy akár 60-ig is. Bár vannak ritka esetek, mikor a veterán egymaga kiszed 5-6 ellent és a csapata mégis veszít :D Ilyenkor fogom a fejem és valami olyasmit mormolok hogy: "Atyaég, ezek még így is elvesztik!" :D
  • Szacsa007
    A T-54 akkor élvezetes, ha támad és manőverez.Erre találták ki.Azonban nagy hátránya, hogy ezeket szedik ki szinte a leghamarabb. Persze ha 6 jön velem szemben nincs mit tenni, de gondoljuk csak meg, ha 6 MAUS jön velem szemben akkor tudok tenni valamit? Minden csak az arányokon múlik. Mi az előbb 3-3 T-54-el szinte észre sem vettük, hogy ott vannak,mert egymást ölték. Szóval lehetne ezt jól is csinálni sztem....
  • Szacsa007
    Örülök, hogy valamit én is tudtam mondani. Én is a jobb játékot szeretném, csak talán kicsit más módszerekkel. De ha közelítünk, akkor már nagy baj nem lehet...
  • atee73
    Na vegre megegy kv3 fan
    En is imadom ,lassu mint a tetu, de a sajat Tier6-ig szvsz gyakorlatilag elpusztithatatlan(hacsak nem hulye a sofor) meg a 107-essel is ,afolotti tierben meg ha szerencsed van es pont a 122-est rakod ra akkor kezdenek teged lecsiterezni a buszke 8-9es szintu tankok tulajai;
    Sok turelem kell hozza(meg elitre fejlesztve is tetu lassu) de a sajat szintjeig akar 30 talalatot kibir , steel wall-t gyujteni idealis

u.i: en meg lottem vele maus-ot is ,anno be is linkeltem a kepet
  • Jeffjohnson
    Na ez itt a másik dolog ha Overlord azt írja, hogy a T-54 statja rosszabb mint a többi mediumé akkor én azt elhiszem nem pedig "Some players at Rus WOT forum"-nak hiszek inkább mert az én igazamat az támassza alá.
  • Szacsa007
    Örülök.Kár hogy meg kellett magyarázni....
  • Jeffjohnson
    Látod ez az amiről beszéltem nem is olvastok utána nem is jelentitek így nem is tudjátok ,hogy a Maus sárhányója javítva lesz és még én hazudok a tényeket nem vagy hajlandó figyelembe venni. Ja 1 épkézláb hsz re jut 1000 rinyáló aminek számát te nem kevéssel gazdagítod.
  • stork13
    Érdekelne az a statisztika. Egy oroszok által összeállított nem hivatalos stat szerint január végén a helyzet a következő volt:

Some players at Rus WoT forum posted this.
    They went through all the players on the site and copied/compiled this info.

Tank Players Battles Victories Win %

T-44 24690 7150334 3628101 50.74
    Panther 8848 2353057 1197752 50.90
    T23 1671 315509 163755 51.90

T-54 8981 1743442 964338 55.31
    Panther II 2064 338187 175859 52
    M26 Pershing 579 97085 53826 55.44

ИС 60707 13922398 6659663 47.83
    Tiger 39039 9039163 4163771 46.06
    T29 14836 3095306 1578467 50.99

ИС-3 70158 20014564 9371696 46.82
    Tiger II 40102 11473610 5402250 47.08
    T32 12900 2757314 1485066 53.85

ИС-4 17246 5666082 2675487 47.21
    VK4502 7353 2172944 1015695 46.74
    T34 2294 482778 219794 45.52

ИС-7 6676 1639582 832742 50.78
    Maus 2400 416111 207812 49.94
    T30 712 140129 76238 54.40

СУ-100 37929 5466954 2786053 50.96
    JagdPz IV 34164 4544918 2266450 49.86

Объект 704 3343 533453 304008 56.98
    Jagdtiger 3310 857545 454057 52.94

СУ-14 16401 4528503 2260678 49.92
    С-51 9092 2239650 1105900 49.37
    Gw-Panther 5577 676579 331374 48.97
    M12 941 101675 48633 47.83

Объект 212 3345 445116 229794 51.62
    Gw-Tiger 933 136587 65975 48.30
    M40/M43 221 29002 15483 53.38

Lehet mazsolázni. Tier 8 heavy-t leszámítva nincs olyan nagy eltérés a gépek közt nyerésben. Átlag 3-5%, de ott 8% és nem az orosz javára.

Vannak olyan dolgok, amit nem lehet jelenteni mert nem lehet megmagyarázni. Ez az én vesszőparipám, de létezik. Csakúgy, mint az UFO-k. :D
  • Eagle16
    37mm-es. De mintha úgy olvastam volna hogy elég hasonló páncélátütési értékei voltak, mint a beépített 75mm-esnek, de nem tudom hogy oldják majd meg az egészet, lehet hogy egy ágyúval lehet majd csak lőni egyszerre.
    A Maus 75-öse nem lesz kónikus (pedig azt hittem az volt), szóval olyan mezőnyben ahol lesz, szerintem nem lesz sok haszna, HE-vel esetleg lánctalpbontásra jó lesz, mert a 75mm-es HE a komolyabb tankokról elég sűrűn lepattan. Vagy kritikus részekre célozva (lövegpajzs, géppuska) még hasznos lehet. Jó lenne ha egyszerre lehetne használni a 128-assal.
  • Renegade
    *write only
  • Renegade
    ezeket szépen megfogalmaztad, az utolsó két soron pedig elgondolkodok erőst :-)
  • atee73
    ez a pont konkretan a mondat veget jelentette kedves agyoniskolazott nem baratom
  • yossarianHUN
    Hát igen, de ez mind megy a levesbe ha a csapat használhatatlan, nem fogadják meg a tanácsot, maguk feje után mennek, leöletik magukat, egyedül hagyják a veteránt vagy épp leállnak kempelni. Tény hogy sokat nyomhat a latban egy-egy ilyen vérveterán, de ha a csapat fos egy ember nem nyerheti meg a csatát skill ide vagy oda.
  • Jeffjohnson
    Arra mindenképpen jó lesz, hogy az ellent baromira fogja zavarni, hogy az a kis vacak folyton kiüti a célkeresztet érvényes ez a Mausra is.
  • Eagle16
    Ja és tud célozni is! Fontos dolog :D Nagyon sok múlik rajta, főleg hogy a távoli lövések betaláljanak, még ha közben mozog az ellen, akkor is.
  • Renegade
    természetesen sokkal kevesebbet teszteltünk mint egy supertester, ha érdekel, hogy mennyit, akkor nosza irány hivatalos fórum, Cifunak a postjait olvasd át.

Egyébként most megleptél, azt hittem nem read onlyban vagy, figyelembe véve, hogy nem kevés képet linkeltünk ide, hogy mit hol kell lőni (természetesen volt benne maró gúny is) illetve, egy-egy tank kipróbálása után, kis regény, hogy mire érdemes figyelni.

Ha kilövik az egeremet aminek a sárvédője tiszta lyuk, az csak szerinted az én hibám

Egyébb hazugság velem kapcsolatban?

A végére annyit, hogy T/2-be bele tartozom, tehát ennek fényében válaszoltam meg a hozzászólásodat
  • zsupeti
    ps261

• lammaer
    Sokmindennel egyetértek, de ugye a T54-et hogyan kell kilőni cimű dev-es leírást a hiv fórumon te se gondolod komolyan? :)

Az elég nevetségesre sikerült :)
  • yossarianHUN
    Mii ez nekem új Leenek működni fog a felső tornya? De ha működik is hogy koordinálod a fő ágyú mellett és mit ér vele hisz az csak valami kis vacak (45 milis? most így nem tudom). mausnál viszont meg az valami brutális lenne ha a 75-ös is használható lenne felváltva lőhetne pedig már így is a legerősebb T10 heavy (páncél bugokat most hagyjuk)...
  • Eagle16
    Haha :)

A Ferdi-vel csak a motor a gond, úgy hallottam hogy alap motorral csak végszükség esetén próbáljunk meg pozíciót váltani :D De ha egy helyben áll és nem kell mozogni biztos jó :D Fullos Ferdi-t próbáltam már, az elég mozgékony, tetszett.

Szacsa007: egy nagyon jó, tapasztalt játékos megtudja fordítani egy csata kimenetelét akkor is ha szar csapatba kerül. Mindig jó helyen van, mert felméri a helyzetet, ott segít ahol kell, tudja hol nem találja el az SPG, hol kell lőni a többi tankot, priorizálja a célpontokat, utasításokat ad a többieknek, tudja mikor támadhat és mikor kell védekezni, nagyon jól ismeri a saját tankját, jól ismeri a pályákat és nagyon-nagyon szeretne nyerni :)
  • Jeffjohnson
    Lee népszerűsége sokat fog emelkedni miután a tornya is "üzemképes" lesz hasonló vonatkozik a Mausra ha a 75-ös is benne lesz. Igen ezt is javítani fogják.
  • Waala
    én pl. most döbbentem rá, hogy nekem a német tankok tulajdonságai jobban fekszenek. ezért simán feladom az "agyontápolt" orosz vonalat. :) csak a statokat nézni akkor szabad szerintem, ha egy tök nyílt terepen lövik egymást 1v1-ben. "éles" helyzetben pedig a helyzet kezelése és a csapat támogatása sokat számít annak eldöntésében, hogy ki jön ki belőle győztesen.

úgyhogy hivatalosan is csatlakozom a "minden nemzet tankjával élvezetes játszani és a játék jó" klubhoz. :D
  • Szacsa007
    Én a statisztikában azt figyeltem meg, hogy kb 50-50 %-ra van mindenkinek beállítva. Kicsit jobb, vagy rosszabb, gyakorlatilag nem tőlem függ, hanem attól, hogy a gép hová tesz. Megölhet valaki 10 ellent, ha a végén vereség lesz a statján a vereség szerepel. Csak az önérzetét ápolja, hogy mennyit megölt.:) Ezért idézném itt a jó öreg Winston Churchill-t, aki szerint: Csak azt a statisztikát hiszem el, amit magam hamisítottam. Vagy ilyesmi, de a lényege ez. Továbbá arra akartam utalni, hogy aki pld. szeptember előtt is fent volt ezen a játékon, annak a korábbi eredményeit szerintem törölték, s utána már tapasztalt játékosként játszott nem kis tankokkal, hanem jól felszerelt komoly géppel, nem kevesen MAUS, IS-7, stb. S ekkor jöttek a tapasztalatlanok, mint pld. én is, aki még azt sem tudta melyik gomb mire jó. Ez volt szeptemberben. Most visszamentem s a "kopaszok" között nagyon jó voltam. De ez meg nem reális sztem. 6-7 tankot szedtem ki meccsenként egy Panzerjagerrel, ami röhej. Tehát a stat mindig relatív, s nem egyértelmű, ez amúgy központilag is elfogadott.

A kopasz katona nem tudott sokszor kevesebbet mint a gumi, vagy az öreg, legfeljebb az alapkiképzés végéig. A gyakorlat hiányzott nekik, amit készségszintnek neveztünk. A három szint pont a gyakorlat miatt volt, hogy a katona is tudja, fejlődik. De hivatalosan tiltott dolog volt, mert az is megalázó kifejezés volt, még a szocializmusban is.:) Ebben a játékban is nagy szerepe van a gyakorlatnak, s pld. annak, hogy ki mennyire veszi ezt komolyan. Sztem mi pld. túlzásba visszük ezt. Ezért nem szabad a tapasztalatlanokat lehülyézni, vagy sértegetni. Ha ő úgy érzi mondja el, de az nem való, hogy valaki nem mondja el a véleményét, mert mindenki, illetve a jelenlévők egy része nekiront.S éppen ezért a példánál maradva a gumi és az öreg katonának példát kellett mutatni a kopasznak,mert ők adták át a tudásukat és a tapasztalatukat.S a végén mindenki öreg katona lett....
  • lammaer
    Maus, IS7, T30 :)
  • Jeffjohnson
    Statisztika 3 dolgot mutat 50% körüli a némettel játszók mennyisége és a 3 Tier 9es medium közül a T-54 esnek a legrosszabb a statisztikája illetve az Age of Conan előfizetőinek a száma nő! A játék pedig ingyenes ez is tény senki sem kötelez arra, hogy előfizess.

Szerintem nektek az a legfőbb problémátok, hogy van aki másként látja a játékot és nem áll be azok sorába akik naponta szidják a játékot. Igenis örülök neki, hogy nem csak én képviselem azt a tábort aki védi a játékot nem pedig "úgyse javítanak rajta" "mit vársz az orosz fejlesztőktől" és még sorolhatnám még miket írnak. Minden oldal ezzel van tele mert már fél balaton kijön ebből a sok sírásból ami itt megy mert minden a játék hibája a player aki irányítja pedig tökéletes.

Bezzeg a CW ről nem akartok beszélni a patch notes nem érdekel sőt még az se, hogyan lehet kilőni a T-54 vagy melyik pályán mik a jó pontok csak az, hogy minden orosz tank OP és minden német szar meg a játék egy bughalmaz. Szidják a spotting rendszert meg, hogy miért nem azt javítják ki ami az ő kicsi szívét nyomja de azt már tegnapra amit meg esetleg kijavítanak azt már egyből el is felejti nehogy már 1etlen jó szót kelljen mondani az "orosz" fejlesztőkről.

Elfelejtitek honnan indult ez a játék... és mi minden került bele és még mi fog. Én tudom mivel az orosz zárt béta óta játszom supertester vagyok és a fordításban is részt vettem de ti mit csináltok azon kívül, hogy itt rinyáltok? Hány bugot jelentettetek hivatalos fórumon? Egyáltalán a magyar fordításból mennyit? Nullát? Persze értem én, hogy könnyebb szidni valamit mintsem utánanézni a dolgoknak ami hibát találtok konstruktívan jelenteni a megfelelő helyen és elfogadni azt a csatatéren, hogy ha kilőnek az a te hibád nem a játéké.

Nekem érdekes módon megy az ha kilőnek szétnézek a minimapon banyek ott az a scout az vett észre vagy ha 1 Maus kipörköl a Pershingből akkor belátom defenzívebben kellett volna játszanom vagy ha az IS-7esemmel lepattan a Mausról a lövésem... nem ide jövök telesírni a fórumot hanem igyekszem pontosabban célozni és nem fogok mindent a devre a spotting systemre meg a játékra. Lepattan a lövés és akkor mi van majd lövök másik felületre manőverezek kicsit elkapom az oldalát ennyi nem olyan nehéz. Nem ragozom tovább ami hangulat itt uralkodik az borzalmas és igen nem kell ide írnom ha nem tetszik ezért is írok ritkán csak néha kiborul a bili és megunom.

Ja a végére annyit ,hogy kinek nem inge...