banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jeffjohnson
    Mi vagyok én Manci néni leveles ládája? Vagy az Önök kérték?

Basszus most írjam le,hogy én meg ki tudom lőni Pershinggel az álalad említett OP jármű bármelyikét... Na persze nem úgy ahogy ti szeretnétek ,hogy működjön a játék ,hogy amibe beleültök azzal szemtől szembe egy helyben állva kilövöm mind1 hova célzok hanem kihasználom a tankom adottságát + a terepet+ a csapatomat néha még az ellen csapatát is.Ennyi.

Ezt meg nem értem leírod, hogy:
    "Persze, tudom azt is, hogy van egy százalékos szórás, ami szintén beleszámít. "

és utána mégis megkérdezed:

"De azért mégis érdekelne, hogy mi a franc van olyankor, hogy lövök egyet, átüti, majd a következő pontosan ugyanolyan öt lövésem meg szart se ér? "

Már megválaszoltad de azért leírom a tól ig sebzés/átütés nem véletlenül van ott 25% + vagy - az éppen annyi is lehet, hogy átüti e vagy sem de ebben mi a nehéz?
    Meg minek kell olyasmiken pörögni amit már leírtak, hogy javítva lesz de te azért csak beírod ,hogy miért nem?

Az összes TD meg ingyen frag ha a Pershinggel a közelébe érek ami meg ha nem nyílegyenesen felé megyek nem nagy kihívás.

Továbbra sem értem ha ez a játék ennyire nem tetszik minek játszol vele.