banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Nem-e? Én ritkán látok jó Maus játékosokat, de egyből ki lehet szúrni hogy ki az aki tud is vele játszani, meg ki az aki az első 2 percben meg fog halni benne...régebben én is átmentem a mezőn Malinovka közepén, meg még sok Maus-os, mert akkor nem csak nagy tankokból álltak a csaták. Akkor ez jó taktika volt, mert max. a másik Maus lőtt, esetleg két VK45, Ferdi, stb., nem volt ennyi batár nagy SPG sem.

Egyik régi játékos FlightCranck (talán így írja), ő tud játszani :) Neki is elsők között lett Maus-a és nagyon jól tolta benne. Mondjuk régebben egyszerűbb is volt, mikor még Marder II-t is Maus-os csatába rakta :D Akkor volt sok 10-12 kill, sok lepattanó, 1-2%-os HP veszteség, hmmm :D

Gunslinger: jó lehet majd felderítők ellen, ha a torony tudja majd őket követni :)