banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szacsa007
    Én a statisztikában azt figyeltem meg, hogy kb 50-50 %-ra van mindenkinek beállítva. Kicsit jobb, vagy rosszabb, gyakorlatilag nem tőlem függ, hanem attól, hogy a gép hová tesz. Megölhet valaki 10 ellent, ha a végén vereség lesz a statján a vereség szerepel. Csak az önérzetét ápolja, hogy mennyit megölt.:) Ezért idézném itt a jó öreg Winston Churchill-t, aki szerint: Csak azt a statisztikát hiszem el, amit magam hamisítottam. Vagy ilyesmi, de a lényege ez. Továbbá arra akartam utalni, hogy aki pld. szeptember előtt is fent volt ezen a játékon, annak a korábbi eredményeit szerintem törölték, s utána már tapasztalt játékosként játszott nem kis tankokkal, hanem jól felszerelt komoly géppel, nem kevesen MAUS, IS-7, stb. S ekkor jöttek a tapasztalatlanok, mint pld. én is, aki még azt sem tudta melyik gomb mire jó. Ez volt szeptemberben. Most visszamentem s a "kopaszok" között nagyon jó voltam. De ez meg nem reális sztem. 6-7 tankot szedtem ki meccsenként egy Panzerjagerrel, ami röhej. Tehát a stat mindig relatív, s nem egyértelmű, ez amúgy központilag is elfogadott.

A kopasz katona nem tudott sokszor kevesebbet mint a gumi, vagy az öreg, legfeljebb az alapkiképzés végéig. A gyakorlat hiányzott nekik, amit készségszintnek neveztünk. A három szint pont a gyakorlat miatt volt, hogy a katona is tudja, fejlődik. De hivatalosan tiltott dolog volt, mert az is megalázó kifejezés volt, még a szocializmusban is.:) Ebben a játékban is nagy szerepe van a gyakorlatnak, s pld. annak, hogy ki mennyire veszi ezt komolyan. Sztem mi pld. túlzásba visszük ezt. Ezért nem szabad a tapasztalatlanokat lehülyézni, vagy sértegetni. Ha ő úgy érzi mondja el, de az nem való, hogy valaki nem mondja el a véleményét, mert mindenki, illetve a jelenlévők egy része nekiront.S éppen ezért a példánál maradva a gumi és az öreg katonának példát kellett mutatni a kopasznak,mert ők adták át a tudásukat és a tapasztalatukat.S a végén mindenki öreg katona lett....