A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #26225 Jó rendben.
Tehát ha szívok, akkor az az én hibám, és én csinálok rosszul valamit, nem is azért van, mert gondok vannak a játékban jó pár járművel.
Oké. Lehet hogy igazad van.
De akkor mond meg, hogy mit kéne tenni.
Például. Itt van a Vk45. Német nehéz tank, pocsék az álcázása, ez tény és nem vélemény, hiszen itt voltak belinkelve az álcázási adatok, és igen az orosz IS4-nek jobbak az adatai.
Na, mivel rosszabb az álcázása, hamarabb is szúrják ki, és hamarabb is kapja az arty áldást az égből.
Persze , az hogy a mellettem álló IS4 el tud rejtőzni három fűszál mögött, én meg akárhogy bújok mindenképp látnak, biztos az én hibám, de mit lehetne tenni? Nos?
Vagy akkor ott a lepattanás. Nos, jön szembe mondjuk egy IS4/Is7 T-54, Object, ezekről nagy eséllyel pattanok le.
Biztos mert rosszul célzok, csak épp jó lenne ha valaki elmondaná ,hogy kell úgy célozni, hogy ne pattanjak le?
Mert hiába tudom elméletileg, hol üthetem át ezeket a tankokat, hiába lövök és találok is oda, mégis peng-peng-peng. Pattannak a lövedékek.
Persze, tudom azt is, hogy van egy százalékos szórás, ami szintén beleszámít.
De azért mégis érdekelne, hogy mi a franc van olyankor, hogy lövök egyet, átüti, majd a következő pontosan ugyanolyan öt lövésem meg szart se ér?
Nem pontosan ide tartozik, de és a elvarázsolt lövedékekkel mit lehet kezdeni? Biztos aki nagyon profi annak kevesebb a semmiben eltűnő lövés...
Vagy mi van a lyukas tornyú német tankokkal? Ja, persze aki ügyes annak a lövegpajzs is biztos vastagabb a Királytigrisen...
Vagy akkor mi van a remek balance rendszerrel, ami ügye néha olyan, hogy egy oldalra rak egy falka T-54-est...Na, amikor vagy négy köröz körülöttem, hiába trafálom telibe, lepattan, ha nem pattan le , max a lánctalp esik le, azt meg vissza rakja 5 másodperc alatt...
Vagy, konkrét eset, nem tudtam kilőni egy Object-et. Mindenhová céloztam, igen, zöld-et mutatott a célkereszt, és semmi sem történt, minden lövés lepattant, különböző szögekből. A végén kínomban HE-vel lőttem rá, és 2 azaz kettő % -ot sebeztem.
De biztos, hogy egy nálam ügyesebb játékos nagyobbat tudott volna sebezni.
Az meg, hogy a sok hibát javítani fogják...aha. Mikor? Lassan jön az éles játék, hibák javítva nincsenek, inkább csináltak még újabbakat, ígéretekkel tele van a padlás, és hát mégis csak fizetni kéne érte( hagyjuk hogy ingyenes, aki rendesen akar játszani,az fizetni fog érte)
Még egy dolog. Azért ha tízből nyolc játékosnak ugyanaz a tapasztalata, akkor csak-csak lehet valami a dologban, és nem arról van szó, hogy mind a nyolcan bénák. Legalábbis szerintem.
Azt meg szerintem senki nem mondja, hogy bármelyik ág jobb. Csak azt, vannak járművek amik pofátlanul erősebbek. Mint mondjuk a cseppet sem OP T-54, Object, IS4...mert érdekes, de se a Párduc II-től se Phersing-től, se egy másik Vj45-től, se a T34-től, se a Jagdtigertől nem tartok. Csak ettől a három cseppet sem OP orosz járgánytól.
Bizonyára bennem lehet a hiba. Ami persze lehetséges, ezt komolyan mondom, minden gúny nélkül, csak épp amellett hogy én is bénzák, azért enyhén szólva köcsög a játék is, és igen ezek bizony köcsög módjára túl erősek.