418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #26314 Lehet itt vitatkozni,meg ráböfögni a másikra,meg félremagyarázni stb,stb.
Vannak gépek,amik a saját kategóriájukban kimagaslóak.Ez tény nem vélemény!
Az,hogy ezekből több a Szovjet típus,hát istenem!(minden szentnek maga felé hajlik a keze,ugyebár.)pl a T-54 ilyen.És ha 36ezerszer próbáltok meggyőzni az ellenkezőjéről,az puszta időpocsékolás lesz ujjbegyre nőtt fölöslegesen kialakult tyúkszemmel.
Az Orosz piacon ez miatt lesz nagyobb bevétel.Az EU piacon meg majd barkácsolnak valamit.Gondolom én!
Én úgy fogom fel,hogy ha ellenséges T-54-est látok,akkor kilövöm és gonoszul vihogok közben.(Feltéve ha ki tudom.)
Álcázás,lyukas páncél,eltűnő lövés stb stb.Mostanra megtanultam ezekkel együtt élni.Egyébként is,a bugos láthatósági rendszer(a pusztába eltűnő tankok,halál bokrok,orrod előtt hirtelen felbukkanó addig láthatatlan tankok)oda-vissza működik,nem csak mindig ellenünk.
Ez persze nem jelenti azt,hogy ez így jól is van!Szerintem ezek a játék alapjaihoz tartoznak és jóval fontosabb dolgok,mint mondjuk a Francia fa.
Más.
Érdekes,hogy az egyik hsz-ban leszólják azt,aki valamit történelmi tényekkel,vagy az életből vett valós adatokkal próbál alátámasztani.-
"ez csak egy játék!és a kiegyensúlyozottság miatt ne várjuk el tőle,hogy mindenben kövesse a valós adatokat!"
-Addig a másik hsz-ban pont ilyenekre hivatkoznak.
pl.Hogy a IS-4 olajzöld és különben is laposabb!
Ilyen alapon a Mini maus-nak meg már a térkép végéből látnia kellene a a placcon grasszáló IS-4-et,és ugyan abból a távolságból szét is kéne kapnia mint a szart.(Német optika+128-as löveg.)
A statisztika meg érdekes dolog.Nekem pl a Német gépekkel sokkal jobb a win/lose arányom mint a Ruszkikkal.Kivéve az ISU-t meg az Object-et.
Valószínűleg,amikor Német gépbe ülök,akkor rögtön riaszt a tudatalattim(vigyázz!ezt egyből meglátják és a páncélod is lyukacsos!)és ezért alapból óvatosabban állok hozzá a fight-hoz.
Lényeg az,hogy a játékon még van kalapálni való,a jelenlegi formáját tekintve.Bízzunk benne,hogy jó irányba kalapálnak.Önmagában nagyon fajin game ez.Ha nem torzítják el teljesen,akkor nagyon népszerű lehet,még a Német fan-ok táborában is.
U.I.:Ha valaki valamilyen okból kifolyólag reagálni szeretne a bejegyzésemre,akkor kérem,hogy kultúrált keretek között tegye.
Ellenkező esetben,titkosszolgálati eszközökkel felkutatom és keresztbe verem az állkapcsát.
Köszönöm!
Az utolsó mondatot csak azért írtam,hogy én lehessek a legnagyobb fórum fighter!
-
ilsalon #26313 KV és KV-3 téma
Pár hete mikor elkezdtem játszani, akkor a német nehéz ágat választottam ki, merthogy német tank fan vagyok. De végül most már tier 5 alatt szinte mindenbe belekóstoltam. Leginkább a KV és most pár napja a KV-3 jön be legjobban.
Érveim:
- nagyok között nem lőnek ki egyből (lehet, hogy a második lövéstől kampó, de addig hátha lövök még egyet), PZIV-el jobban lövök, de sajnos egyből halok bárki belém puskázik
- arty sem lő ki egyből
- vadállat ágyúk mennek rá 107-sel megyek még a KV-3-on is, amíg nem lesz meg a jobb
-lebecsülnek és mire te kerülsz sorra, addigra odapörkölhetsz 2-3-at, sokszor már ez besegít a csapatnak eldönteni a játékot (ez nagy tieres küzdelmekre igaz)
- ha bekerülsz a kicsik közé, akkor aratás van. Mindenki fél, próbálkozik kilőni, te meg egyik céltól fordulsz a másikig és bumm. Persze vannak nagyobb tudású ellenfelek, akikkel meg kell küzdeni, de ilyen kis tieren még sokan kisebb tudásúak, mint én.
Kedvenc storym: Ruinberg vagy mi a map neve. 4 arty volt az ellennél, ezért a házak közé manővereztem. Második, vagy harmadik voltam a sorban KV-3-mal úgyhogy reménykedtem egy-két jó találatban. Kiértem egy térre, arty lövés leesett a lánctalp. Persze rögtön meg is jelent az ellen kis tank csapata. Megálltak és lövöldöztek rám. Közben mivel amúgy sem tudtam mást csinálni unottan visszalövögettem, de közben már terveztem, hogy melyik tankkal lesz a következő menet. Aztán elfogytak, de én csak nem tudtam elmenni a térről, mert mire felraktam a lánctalpat jött újra az áldás az égből. Vagy hét-nyolc percig árultam hotdogot a téren mire kilőttek. A vége: 49 bekapott találat steel wall. 5 kill és még öt járművet sebeztem. Tehát az artykon kívül szinte mindenkibe belepuskáztam. 3db lőszer maradt.
Jó kis gépek ezek. Ezek után már megnézem az IS szériát is.
-
egonn #26312 Akkor eddig soxor volt szerencsém, mert rendszerint 1 lövés volt a KV3.Nade a számokkal nem vitatkozom:)(bár lehet hogy a torony lőszer robbant be, mert rendszerint a toronyra célzok,mert az olyan jóóó nagy) -
+- 25%.
Régebben +-30% volt, ez csökkentették le 25-re. -
KV-3? Inkább az alap KV nem? Annak kérlek 870 HP-je van, az soha nem volt egy lövés, még BL-10-el sem. Maximum 938-at ugyan sebezhet, de nem jellemző hogy egy 750es átlagsebzésű ágyú sűrűn sebezne 870-et vagy afölött...10-ből egyszer lehet hogy egy lövés volt, de nem olyan sűrűn, hogy most meg azt várod hogy minden KV-3 egy lövés legyen.
Ha T30-al meglövöm akkor mindig marad neki 10-15% HP-ja. Egy lövésből még soha nem lőttem ki egyet sem. -
Renegade #26309 én itt hallottam, talán Jegestől, ő vagy Eagle szvsz jobban tudja -
Renegade #26308 "S persze nem szabad elfelejteni, hogy ezt a játékot nem olyan profiknak csinálják.."
ezzel nagyon egyetértek, tuti, hogy túl komolyan vesszük páran.
Amit nem értünk, hogy tényleg, hogy lehet szembe menni a tényekkel és azokat nem meglátni, az ember, még ha kő hülye is elővesz egy "kockás papírt" csinál két felsorolást, majd levonja a konklúziót. Na, de Lammaer kollega jól összefoglalta a spártai (...300) hozzászólásában.
Az a jó az ilyen buglist-ekben, meg ígérgetésekben, hogy a hülyék (Devek) leírták, nyoma van, nem igazán lehet félremagyarázni. -
lammaer #26307 Lemaradt a kérdőjel a végéről....
Renegade: a sebzési tartomány szükebbre vétele azt jelenti, hogy ennek az egy ágyúnak az esetében nem +-20% a damage? -
lammaer #26306 Hát, a +- 20%-ba sokminden belefér... az a 3% KV HP simán :)
A stock KV3 - 840 HP (toronnyal nemtom), papir szerint a BL10 pedig 600 - 900 közt sebez (750+- 20%)
Innentől kezdve legrosszabb esetben egy KV3-nak 600/840*100 = ~71% sebzést is okozhatsz, tehát akár 29%-on is életben maradhat.
Ezt szerintem a fejlesztett torony tovább rontja.
A oneshot esélye tehát valójában nem is olyan magas, cirka 1 az 5höz, hiszen minimum +12%-os damage tartományba kell essél a -20% -> +20% tartományban
----
Renegade: a sebzési tartomány szükebbre vétele azt jelenti, hogy ennek az egy ágyúnak az esetében nem +-20% a damage -
Renegade #26305 állítólag a sebzés tartományát vették szűkebbre -
Renegade #26304 mi az a RO2? -
egonn #26303 A BL-10-be nem piszkáltak bele mostanság?
Mert eddig a KV3 oneshot volt most meg mindíg marad 3-5% élete:( (tudom,tudom :nem elég op az a puska?) -
Renegade #26302 ezen már én is gondolkodtam, mégpedig, hogy a KV lényegesen többszőr lesz top3, mint a KV3, de meglátjuk. -
lammaer #26301 Szavakon csak azért lovaglok, mert amikor bekopiztad ezeket az "egyszer" "talán" "lehetséges" mondatokat, úgy állítottad be mintha tényleges döntések lettek volna, amelyek a következő patchben megjelennek.
Ráadásul az átgondoljuk akár még lehet negativ irány is :) -
lammaer #26300 "hogy direkt rontják el a játékot"
A legtöbb német tankbuzinak ez az egy, ami fájó. Nehéz feltételezni hogy nem szándékosan van az orosz irányba eltolva az egyensúly, amikor konkrét adatok támasztják alá hogy:
- direkt igy van beállítva a láthatóság (az nem bug ha direkt ilyen adatok vannak megadva)
- egyes orosz tankok páncélzat értékeinél (lásd IS4 sofőrablak) játszhatósági okból buffolnak, mig másoknál (KT) történelmi adatokra hivatkozva nem, holott az is nyilvánvaló játszhatósági probléma. Vagy JT esetén még a történelmi adatokat is sutbadobva modellezték a frontpáncélt beleértve az ágyúnál mindennel átlőhetőséget is.
- az ágyúk átütési adataival mahinálnak (pl a JPZ IV és a SU100nál, ahol egyértelműen kimutatható volt hogy az egyiknél a döntött (kisebb) a másiknál a merőleges páncélátütést (nagyobb) rakták a játékba, igy lett erősebb a SU100 ágyúja ami pedig történelmileg is bizonyitható hogy nem volt az :) )
- hogy egyes orosz tankoknak beraknak rajtuk sohasem létezett ágyút (vki itt kinyomozta hogy a T54 top ágyúja azon a tankon sosem létezett)
- hogy elkúrják nem kicsit de nagyon a méretarányt (T54 kisebb volt mint valójában, a Panther II meg hogy hogy nem jóval nagyobb)
Nem a bugok miatt hörögnek az embere, mert a bugok azok léteznek mindenhol, max azért hogy vhogy a német bugok mindig hátul vannak a listán (meg egye kutya, a fél éve elkefélt láthatósági rendszer azért tényleg túlzás :) ).
Inkább azért, mert mind hozzáállásban mint designban valahogy a vörös csillagos tankokat favorizálják de nagyon a fejlesztők, bár mindig a történelmi adatokkal próbálják magyarázni hogy mit miért.
Még1x, én tele vagyok orosz tankokkal.... :D -
Szacsa007 #26299 Remélem igazad lesz... -
Talán az RO2 ben komolyabb szimuláció lesz. Viszont ott meg nem lesz CW meg egyenlőre keveslem a bejelentett járműveket bár lehet kicsit le vagyok maradva de amit láttam az tetszett. -
Félreértés ne essék nagyon komoly munka az amit Cifu elvégzett sokat tesztelt és biztosan idegesítő, hogy a devek nem segítettek a rendszer működésének a megfejtésében de őket is meg kell érteni ha elárulnák pontról pontra mi hogyan működik akkor ezt fel tudnák használni a játékosok exploitolásra más MMOkban sem szokták világgá kürtölni azt ,hogy hogyan működik részletesen a játék mechanikája.
Mi anno a MOW-ban vívtunk hasonló csatákat (bann is volt) ott megedződtem ilyen téren és beláttam nincs értelme.
Számomra többet ér az ha kitalálok a mapra egy olyan stratégiát és olyan tank setupot ami verhetetlen mintsem, hogy pontról pontra megpróbáljam megfejteni mi, hogyan működik részleteiben a játékban és a top csapatok sem azért nyernek mert tudják hogyan kell bujkálni a bokorban hanem mert van egy olyan ütős stratégiájuk ill. olyan skillesen vezetik járműveiket működnek együtt a csapattársaikkal amit az ellenség nem tud. Persze nem vagyunk egyformák kinek mi számít. -
Szacsa007 #26296 Olvasom itt a hozzászólásokat, s egy valamit nem értek. Illetve ez az amit a legjobban nem értek. Miért gondolja valaki azt, hogy direkt tolják ki a határidőket a szervezők, hogy direkt ne fejlesztenek, hogy direkt rontják el a játékot? Értem, hogy mi vagyunk a zsenik, illetve sokan azt gondolják, hogy ők azok, de néha gondolkodhatnának is.Épp a minap számolgattuk, hogy kb. milyen bevételre számíthatnak a szervezők s bizony több tízmilliárd Ft jött ki.Persze ezt nem forintban fogják kapni, de akkor sem kevés. Szóval nem hiszem, hogy ezek az emberek önmaguk ellenségei lennének, vagy nem tudnák hová tenni ezt a pénzt. A probléma más lehet. Nem tudhatjuk milyen anyagi háttérrel, milyen szakemberekkel rendelkeznek, s még sok egyéb adat nem tiszta előttünk. Tehát mi a játékot látjuk, s halljuk a terveket,amik akár ígéretek is lehetnek, de tulajdonképpen egy ingyen szórakozási lehetőséget biztosítanak számunkra, amivel kölcsönösen mindenki jól jár. Mint ahogy tudjuk is, ez egy teszt játék - legalábbis én így tudom- a maga hibáival. Hogy lassú a fejlődés az engem nem nagyon zavar,mert addig is ingyenes. S főleg nem úszik el fél éves megfeszített munkám eredménye. Most élvezhetem az eddigi seggelést, gond nélkül bukhatok tízezreket a megtakarított tíz millámból,de ha elfogy eladok néhány tankot és kész. Ráadásul prémiumot kapunk, ami további előny. Be kell vallanom, hogy én nem fogok erre a játékra valószínűleg előfizetni, mert annyira nem tartom jónak. De talán eljön az idő, amikor változtatok ezen a véleményemen. Az én igényem teljesen eltér ettől a játékszemlélettől, amit már korábban is kifejtettem. Persze ez sem rossz, csak másabb.
De azért ne feledjük el, hogy ezt is emberek csinálják, s aki ismer egy-két számítógépes szakembert,programozót tudja, hogy nem nagyon szaggatják magukat agyon a melóban, mert senki nem tudja, ahogy mit is csinálnak igazán. S ha még nem is legjobb embereket sikerült összeszedni, akkor bizony akadhatnak gondok. A számítógép minden nap fejlődik,s a programok is, tehát érdemes a fejlesztőknek igyekezni, mert a világ elmegy mellettük, s lehet, hogy holnap egy ilyen, de ennél jobb játék kerül a piacra, s nekik akkor lőttek.
S persze nem szabad elfelejteni, hogy ezt a játékot nem olyan profiknak csinálják, mint itt sokan, hanem egyszerű "fakezű hülye gyerekeknek" -ahogy túlművelt kollégánk fogalmazott - is készül, s talán főleg nekik. Tehát a profizmus csak később jön, de ez egy olyan világ, ahol a profizmust meg lehet venni, mint az életben mindent.
Tehát azt javaslom hátrább az agarakkal, mondja el mindenki a véleményét, akár százszor is, engem nem zavar. Ha valaki erősnek tart egy tankot, hát legyen, ha gyengének hát legyen. De ennek semmi köze a másik játékbeli tudásának, vagy esetleg észbeli képességének. Azonban a hozzászólások színvonala sok mindent elárul egy emberről,s annak jelleméről. Nem véletlen, hogy volt itt már olyan, aki kérdezett valamit, de levegőnek nézték,mert már annyira utálták a stílusa miatt. S most nem mondok konkrétumot,mert egyrészt nem akarom megsérteni az illetőt, másrészt nem is lényeges. Maga a szerepkör az,ami számít. S valóban nem azzal változtatunk a játékon, hogy egymást anyázzuk.
Szóval élvezzük ezt a játékot amíg lehet, mert már nem sok van hátra, s bármennyire is sajnálni fogjuk bizony előbb-utóbb vége, s mindenki döntésre kényszerül: fizet, vagy szenved.
Jó játékot! -
Az EULA megsértéséért kapott 3 nap Read Only-t az elemzése még mindig olvasható a hivatalos fórumon.
ITT
Meg Itt
A kevés infóval én sem értek egyet. Azzal se, hogy csak Overlord írogat főleg de hátha változni fog a jövőben. -
Reconsidered azt jelenti, hogy felülvizsgált. Might be-t meg azért írta mert ha a Maus változások beválnak akkor ugyanúgy lesznek a lent említett járművek is átdolgozva de látom téged egyáltalán nem érdekelnek a változások most is csak ezeken a szavakon lovagolsz.
Egyébként tegnap 3 lövésem pattant le a Pershinggel a KT tornyáról ...most akkor én is kezdjek sírni, hogy OP a KT?
Amúgy ha nektek úgy könnyebb akkor itt 1 mondat amit más játékokban annyit írtak ez a játék nem 1v1 ben balanceolt hanem 15v15 ben. Amivel nem feltétlenül értenék egyet de ha nektek könnyebb akkor mondogassátok ezt. -
Waala #26293 a faq-os résztől már nem konkrétan neked szólt. sry, elfelejtettel az @all-t. :)
ha a hivatalos fórumon ez a reakció, az természetesen gáz, de ez a tény nem változtat azon, hogy ha ide írja le valaki a sirámait 100x, akkor attól semmi nem fog változni. max annyit ér el vele, hogy ha valaki csak a fun kedvéért akarja megnézni, és előtte tájékozódni akar egy kicsit, akkor azt tuti elriasztja a játéktól.
pontosítok: páran azt hiszik, hogy csak és kizárólag nekik fejlesztik a játékot. legalábbis úgy viselkednek. :)
"az ne legyen mérges ezért? "
legyen. de mérgesnek lenni vagy telesírni x időn keresztül feleslegesen egy fórumot, nem ugyanaz. -
lammaer #26292 reconsidered, might be, under consideration....
Azaz semmi konkrét. -
lammaer #26291 Walaa, én ott vagyok a hivatalos csatornán, és ha megfigyeled, ezek amiről mi beszélünk ott vannak nem 1, nem 2, nem 3 topikban.
Én magam is írogatok oda rendszeresen, de itt van pl Cifu (ex házigazda, a láthatósági cikket író kolléga), aki miután írt egy elemzést a WOT hivatalos fórumon a láthatóság nem működéséről, kapott egy jó kis cenzúrát és még egy leb@szást is érte.
Mindezt úgy hogy korrekten, érzelemmentesen írt, de lényegében elküldték a málnásba a WOTosok. TEhát amire te gondolsz - hogy sírjanak az emberek a hiv fórumon - naponta megtörténik, ha nem is feltétlenül azok által akik itt vannak, de nagyon nincs hatása.
"a baj itt pár emberkével az, hogy azt hiszi, neki fejlesztik a játékot"
Ezen mi a baj? A játékot a közönségnek fejlesztik. Az tényleg baj, hogy sügér európaiak azt hiszik NEKIK fejlesztik a játékot, de tán te is írtad, a fő célközönség az orosz (ahol ez a játék már NEM béta, szóval ezzel a "ugyan még béta hát persze hogy bugos" dologgal meg végképp nem érdemes takarózni) ergó érthető hogy orosz irányba van elcsúszva a balance.
Abban egyetértünk, senkinek nincs megtiltva hogy orosz tankokkal játsszon, de azért amikor az ember beleölt X órát abba hogy elérjen egy magas tierű tankot amiről utólag használat közben kiderül hogy szándékosan vagy véletlenül el van rontva... az ne legyen mérges ezért?
Ha megnézed a statjaimat, én mindennel tolom, mivel amikor kiderült a hiv fórumon hogy valami OP, én bizony rááltam (nyár végén a T44, utána a T29-re (a +20% armor bug miatt), aztán a T-54re, aztán a BL10es ISUra), amellett hogy a nem OP vonalakat is kipróbáltam.
-
lammaer #26290 "Hát nem találtam meg hol írta le így Overlord, amit pedig bemásoltál azért szerintem nem ez."
David, mit nem találtál hogy hol irta le igy? Be is linkeltem... -
Tipikus példája ez annak ahogyan ti viselkedtek itt az sg-n. Megpróbáljátok kiforgatni a mondanivalót amit aztán tényként fogtok közölni úgy, hogy azt nem is fedi a valóságot a mondat végét persze figyelmen kívül hagyjátok, hogy a német tankokon javítani fognak.Néhány fixet kötelezően végre fognak hajtani de semmit sem fognak elsietni. Egyébként is a német járművek leendő bugfixének listája elérhető már régóta az miért nem elég nektek ugyanazokat a problémákon pörögtök napok óta ami már vagy 2 hete le lett írva, hogy javítva lesz. Akkor várjuk már meg azokat a javításokat és csak aztán folytassátok a sírást.
Miért nehezebb játszani a német tankokkal? Azért mert általánosságban elmondható, hogy lassabbak de ez a valóságban is így volt. Igaz nekem a P2 vel sem volt gondom. Van akinek ez fekszik van akinek nem. Nekem pl az Amcsi medek fekszenek a legjobban. T-23 egy rohadt élvezetes kis med volt egyébként Overlord kedvence linkelt egy képet ahol 10 tankot aprított meg vele. Bár nekem ennyire nem ment vele de pár killre meg jó kis felderítésre megfelelő volt.
A T-54 es 1983as motorjáról is volt szó.Maga a motor már az ötvenes évektől gyártásba volt 83-ban csak az üzemanyag rendszert fejlesztették de ha a devek ennyire elfogultak lettek volna akkor belerakhattak volna 44-45 környékén fejlesztett 800-900 lóerős motorokat...azokkal most sokkal előrébb lennénk ugye?
A rejtőzködési képességek is változtatva lesznek
Belinkelem én naponta ha kell, hogy mindenki lássa:
"Camo" or visibility values are going to be reconsidered to reflect actual vehicle size and engine specs.
1. Fixed hit-box for Maus (example)
* Fixed issue with lower front hull armor plate and "mudguards" (see "armor-schielding" below)
* 8 additional armor groups for gun and mantlet that can be assigned with separate parameters.
* Added "armor-shielding" mechanics for mantlet and possibly front hull. "Armor-shielding" decreases actual penetration power of the shell, allowing shell to go further with reduced penetration ability.
* Reworked mantled to reflect non-homogenous armor, gun hole in the mantlet and areas where mantlet armor overlaps with front turret armor.
* ETA - v.0.6.4.x update
Note! Tiger II, VK4502, Ferdinand, Jagdtiger might be reworked in the same way, when the performance of "fixed" Maus is assessed.
2. Reconsidered and systematized visibility values for tanks and especially TDs.
ETA - v.0.6.4.x update
3. Adjustments to max speed values of Tiger and Tiger II are under consideration.
"
-
A KV-3-at már nagyrészt olyan csatákba fogja bevágni ahol 2 lövésből kiszedik...az orosz szerveren 90%-os legénységgel és a 107mm-es ágyúval használom, de eléggé használhatatlan sajnos. A tornya jó, sok minden lepattan róla, de nem fogom megtartani. A sima KV-t sokszor csúcs tankként pakolta be, ezt meg berakja a lista aljára...a 122mm-est rá sem teszem, 4,4-es vagy mekkora ROF-al...szerintem a DPM is kevesebb mint a 107-esnél és nem éri meg 1k kreditet lövöldözni + 8mm pen.-ért. -
Waala #26287 csak azt úgy "fejlesztette" a SOE, hogy közben fizetned kellett érte. :D -
Wlanseraf #26286 Nekem kicsit SWG feelingem van ahogy fejlesztik ezt a játékot:) -
Wlanseraf #26285 Odáig nekem sem volt gondom:) imádtam a Tigert de aztán jött a KT meg a JPanter:( de tuti láma vagyok az a gond.. -
Waala #26284 azért írtam, hogy lesz.rom, mert a lehetőség ugyanúgy adott a számomra is, hogy megszerezzem. ha így van, akkor minek rinyáljak? :)
a baj itt pár emberkével az, hogy azt hiszi, neki fejlesztik a játékot. ráadásul a sírással telebőg egy nem hivatalos fórumot, pedig tudván tudja, hogy max akkor lesz foganatja, ha a hivatalos csatornán tenné ugyanazt. ha leírja a véleményét x-szer (x = 1-10 random), akkor arra azt mondom, hogy vélemény. de ha leírja x+100+y-szor (y = 100-1000 random) a fentiek ismeretében (nem hivatalos csatorna), akkor az rinyálás. aztán meg agyhugykövet kap és trollnak minősít mindenkit, aki nem áll a pártjára. :P
amúgy pedig, ha már tank faq, akkor azt is bele kellene írni, hogy:
- mindenki játszhat minden tankkal, ha akar (még az op-kkel is)
- érdemi észrevételekkel a hivatalos csatornák felé kell fordulni
- attól, hogy valamit százszor leírsz, nem lesz igaz
- a fórumra beírt kommentek száma nem növeli a faq-ba általad beküldött infok értékét
és azért sem értem ezt az "orosz tankok mind op-k" hozzáállást, mert az utóbbi időben csak elvétve kerülök olyan csatába, ahol nyomasztó orosz fölény lenne. tier5 környékén pedig (ahogy atee73 is írta ezek a legnagyobb fun csaták
) jellemzően 50% feletti a német tankok aránya a csatáimban. Renegade igazán adhatna tanácsot, hogy hogyan is kellene felvilágosítani ezeket a "szerencsétlen elméket" arról, hogy nem agyontápolt orosz tankban ülnek! :D
-
This No All #26283 Nem lesz jo ha kifejlesztem akkor sem. -
atee73 #26282 Egyebkent en mar jo ideje mondom ,hogy a legnagyobb fun csatak tier 5-6 korul vannak -
atee73 #26281 amikor van shot-olod a az aldozatok nagy reszet ,a 107-essel jon am a duma rogton te csalooo -
atee73 #26280 majd meglatod
buli leeeessszzz
-
Renegade #26279 mert én idáig bedöltem a áááá, alacsony szinten nincsen nagy különbség a tankok között dumának, de igazad lehet, mert így KV vs any2<=5 nézve végül is a panther2 nem sokkal gyengébb a t-54nél :-)
mi lesz itt 100%-os skillnél? -
atee73 #26278 fejleszd ki fullra aztan meglatod...
-
This No All #26277 Szerencsés ha így látod mikor mész vele. Velem egyszer fordult elő, hogy aprítottam vele a kicsik között. A KV-3-at utáltam. -
atee73 #26276 Sokkal 
En kedvelem nagyon, erdekes hogy mindig mindenki a felsobb tier-es OP-kal foglakozik.... pedig szerintem a sajat kategoriajaban a KV3 soxorta durvabb mint az a sokat e,legetett t-54 a sajatjaban.
De ez a jo
mert igy a magamfajta infantilis ven marha(38) van hova menekuljon ha felhuzzak
,es letapos mindenkit
-
Renegade #26275 szerintem:
ennél erősebben sosem fogja leírni, hogy elbaszták
abban az esetben, ha versenyeken nyomasztó a szovjet tankok aránya, az ékesen bizonyítja, hogy valami nem gömbölyű, mert aki komolyan veszi a játékot és nyerni akar, az alaposan átböngészi a lehetőségeket és olyan kütyüvel indul a versenyen, ami az adott tierben a legjobb.