A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #26291 Walaa, én ott vagyok a hivatalos csatornán, és ha megfigyeled, ezek amiről mi beszélünk ott vannak nem 1, nem 2, nem 3 topikban.
Én magam is írogatok oda rendszeresen, de itt van pl Cifu (ex házigazda, a láthatósági cikket író kolléga), aki miután írt egy elemzést a WOT hivatalos fórumon a láthatóság nem működéséről, kapott egy jó kis cenzúrát és még egy leb@szást is érte.
Mindezt úgy hogy korrekten, érzelemmentesen írt, de lényegében elküldték a málnásba a WOTosok. TEhát amire te gondolsz - hogy sírjanak az emberek a hiv fórumon - naponta megtörténik, ha nem is feltétlenül azok által akik itt vannak, de nagyon nincs hatása.
"a baj itt pár emberkével az, hogy azt hiszi, neki fejlesztik a játékot"
Ezen mi a baj? A játékot a közönségnek fejlesztik. Az tényleg baj, hogy sügér európaiak azt hiszik NEKIK fejlesztik a játékot, de tán te is írtad, a fő célközönség az orosz (ahol ez a játék már NEM béta, szóval ezzel a "ugyan még béta hát persze hogy bugos" dologgal meg végképp nem érdemes takarózni) ergó érthető hogy orosz irányba van elcsúszva a balance.
Abban egyetértünk, senkinek nincs megtiltva hogy orosz tankokkal játsszon, de azért amikor az ember beleölt X órát abba hogy elérjen egy magas tierű tankot amiről utólag használat közben kiderül hogy szándékosan vagy véletlenül el van rontva... az ne legyen mérges ezért?
Ha megnézed a statjaimat, én mindennel tolom, mivel amikor kiderült a hiv fórumon hogy valami OP, én bizony rááltam (nyár végén a T44, utána a T29-re (a +20% armor bug miatt), aztán a T-54re, aztán a BL10es ISUra), amellett hogy a nem OP vonalakat is kipróbáltam.