banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szacsa007
    Olvasom itt a hozzászólásokat, s egy valamit nem értek. Illetve ez az amit a legjobban nem értek. Miért gondolja valaki azt, hogy direkt tolják ki a határidőket a szervezők, hogy direkt ne fejlesztenek, hogy direkt rontják el a játékot? Értem, hogy mi vagyunk a zsenik, illetve sokan azt gondolják, hogy ők azok, de néha gondolkodhatnának is.Épp a minap számolgattuk, hogy kb. milyen bevételre számíthatnak a szervezők s bizony több tízmilliárd Ft jött ki.Persze ezt nem forintban fogják kapni, de akkor sem kevés. Szóval nem hiszem, hogy ezek az emberek önmaguk ellenségei lennének, vagy nem tudnák hová tenni ezt a pénzt. A probléma más lehet. Nem tudhatjuk milyen anyagi háttérrel, milyen szakemberekkel rendelkeznek, s még sok egyéb adat nem tiszta előttünk. Tehát mi a játékot látjuk, s halljuk a terveket,amik akár ígéretek is lehetnek, de tulajdonképpen egy ingyen szórakozási lehetőséget biztosítanak számunkra, amivel kölcsönösen mindenki jól jár. Mint ahogy tudjuk is, ez egy teszt játék - legalábbis én így tudom- a maga hibáival. Hogy lassú a fejlődés az engem nem nagyon zavar,mert addig is ingyenes. S főleg nem úszik el fél éves megfeszített munkám eredménye. Most élvezhetem az eddigi seggelést, gond nélkül bukhatok tízezreket a megtakarított tíz millámból,de ha elfogy eladok néhány tankot és kész. Ráadásul prémiumot kapunk, ami további előny. Be kell vallanom, hogy én nem fogok erre a játékra valószínűleg előfizetni, mert annyira nem tartom jónak. De talán eljön az idő, amikor változtatok ezen a véleményemen. Az én igényem teljesen eltér ettől a játékszemlélettől, amit már korábban is kifejtettem. Persze ez sem rossz, csak másabb.

De azért ne feledjük el, hogy ezt is emberek csinálják, s aki ismer egy-két számítógépes szakembert,programozót tudja, hogy nem nagyon szaggatják magukat agyon a melóban, mert senki nem tudja, ahogy mit is csinálnak igazán. S ha még nem is legjobb embereket sikerült összeszedni, akkor bizony akadhatnak gondok. A számítógép minden nap fejlődik,s a programok is, tehát érdemes a fejlesztőknek igyekezni, mert a világ elmegy mellettük, s lehet, hogy holnap egy ilyen, de ennél jobb játék kerül a piacra, s nekik akkor lőttek.

S persze nem szabad elfelejteni, hogy ezt a játékot nem olyan profiknak csinálják, mint itt sokan, hanem egyszerű "fakezű hülye gyerekeknek" -ahogy túlművelt kollégánk fogalmazott - is készül, s talán főleg nekik. Tehát a profizmus csak később jön, de ez egy olyan világ, ahol a profizmust meg lehet venni, mint az életben mindent.

Tehát azt javaslom hátrább az agarakkal, mondja el mindenki a véleményét, akár százszor is, engem nem zavar. Ha valaki erősnek tart egy tankot, hát legyen, ha gyengének hát legyen. De ennek semmi köze a másik játékbeli tudásának, vagy esetleg észbeli képességének. Azonban a hozzászólások színvonala sok mindent elárul egy emberről,s annak jelleméről. Nem véletlen, hogy volt itt már olyan, aki kérdezett valamit, de levegőnek nézték,mert már annyira utálták a stílusa miatt. S most nem mondok konkrétumot,mert egyrészt nem akarom megsérteni az illetőt, másrészt nem is lényeges. Maga a szerepkör az,ami számít. S valóban nem azzal változtatunk a játékon, hogy egymást anyázzuk.

Szóval élvezzük ezt a játékot amíg lehet, mert már nem sok van hátra, s bármennyire is sajnálni fogjuk bizony előbb-utóbb vége, s mindenki döntésre kényszerül: fizet, vagy szenved.

Jó játékot!