banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    KV és KV-3 téma
    Pár hete mikor elkezdtem játszani, akkor a német nehéz ágat választottam ki, merthogy német tank fan vagyok. De végül most már tier 5 alatt szinte mindenbe belekóstoltam. Leginkább a KV és most pár napja a KV-3 jön be legjobban.

Érveim:
    - nagyok között nem lőnek ki egyből (lehet, hogy a második lövéstől kampó, de addig hátha lövök még egyet), PZIV-el jobban lövök, de sajnos egyből halok bárki belém puskázik
    - arty sem lő ki egyből
    - vadállat ágyúk mennek rá 107-sel megyek még a KV-3-on is, amíg nem lesz meg a jobb
    -lebecsülnek és mire te kerülsz sorra, addigra odapörkölhetsz 2-3-at, sokszor már ez besegít a csapatnak eldönteni a játékot (ez nagy tieres küzdelmekre igaz)
    - ha bekerülsz a kicsik közé, akkor aratás van. Mindenki fél, próbálkozik kilőni, te meg egyik céltól fordulsz a másikig és bumm. Persze vannak nagyobb tudású ellenfelek, akikkel meg kell küzdeni, de ilyen kis tieren még sokan kisebb tudásúak, mint én.

Kedvenc storym: Ruinberg vagy mi a map neve. 4 arty volt az ellennél, ezért a házak közé manővereztem. Második, vagy harmadik voltam a sorban KV-3-mal úgyhogy reménykedtem egy-két jó találatban. Kiértem egy térre, arty lövés leesett a lánctalp. Persze rögtön meg is jelent az ellen kis tank csapata. Megálltak és lövöldöztek rám. Közben mivel amúgy sem tudtam mást csinálni unottan visszalövögettem, de közben már terveztem, hogy melyik tankkal lesz a következő menet. Aztán elfogytak, de én csak nem tudtam elmenni a térről, mert mire felraktam a lánctalpat jött újra az áldás az égből. Vagy hét-nyolc percig árultam hotdogot a téren mire kilőttek. A vége: 49 bekapott találat steel wall. 5 kill és még öt járművet sebeztem. Tehát az artykon kívül szinte mindenkibe belepuskáztam. 3db lőszer maradt.

Jó kis gépek ezek. Ezek után már megnézem az IS szériát is.