A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #26314 Lehet itt vitatkozni,meg ráböfögni a másikra,meg félremagyarázni stb,stb.
Vannak gépek,amik a saját kategóriájukban kimagaslóak.Ez tény nem vélemény!
Az,hogy ezekből több a Szovjet típus,hát istenem!(minden szentnek maga felé hajlik a keze,ugyebár.)pl a T-54 ilyen.És ha 36ezerszer próbáltok meggyőzni az ellenkezőjéről,az puszta időpocsékolás lesz ujjbegyre nőtt fölöslegesen kialakult tyúkszemmel.
Az Orosz piacon ez miatt lesz nagyobb bevétel.Az EU piacon meg majd barkácsolnak valamit.Gondolom én!
Én úgy fogom fel,hogy ha ellenséges T-54-est látok,akkor kilövöm és gonoszul vihogok közben.(Feltéve ha ki tudom.)
Álcázás,lyukas páncél,eltűnő lövés stb stb.Mostanra megtanultam ezekkel együtt élni.Egyébként is,a bugos láthatósági rendszer(a pusztába eltűnő tankok,halál bokrok,orrod előtt hirtelen felbukkanó addig láthatatlan tankok)oda-vissza működik,nem csak mindig ellenünk.
Ez persze nem jelenti azt,hogy ez így jól is van!Szerintem ezek a játék alapjaihoz tartoznak és jóval fontosabb dolgok,mint mondjuk a Francia fa.
Más.
Érdekes,hogy az egyik hsz-ban leszólják azt,aki valamit történelmi tényekkel,vagy az életből vett valós adatokkal próbál alátámasztani.-
"ez csak egy játék!és a kiegyensúlyozottság miatt ne várjuk el tőle,hogy mindenben kövesse a valós adatokat!"
-Addig a másik hsz-ban pont ilyenekre hivatkoznak.
pl.Hogy a IS-4 olajzöld és különben is laposabb!
Ilyen alapon a Mini maus-nak meg már a térkép végéből látnia kellene a a placcon grasszáló IS-4-et,és ugyan abból a távolságból szét is kéne kapnia mint a szart.(Német optika+128-as löveg.)
A statisztika meg érdekes dolog.Nekem pl a Német gépekkel sokkal jobb a win/lose arányom mint a Ruszkikkal.Kivéve az ISU-t meg az Object-et.
Valószínűleg,amikor Német gépbe ülök,akkor rögtön riaszt a tudatalattim(vigyázz!ezt egyből meglátják és a páncélod is lyukacsos!)és ezért alapból óvatosabban állok hozzá a fight-hoz.
Lényeg az,hogy a játékon még van kalapálni való,a jelenlegi formáját tekintve.Bízzunk benne,hogy jó irányba kalapálnak.Önmagában nagyon fajin game ez.Ha nem torzítják el teljesen,akkor nagyon népszerű lehet,még a Német fan-ok táborában is.
U.I.:Ha valaki valamilyen okból kifolyólag reagálni szeretne a bejegyzésemre,akkor kérem,hogy kultúrált keretek között tegye.
Ellenkező esetben,titkosszolgálati eszközökkel felkutatom és keresztbe verem az állkapcsát.
Köszönöm!
Az utolsó mondatot csak azért írtam,hogy én lehessek a legnagyobb fórum fighter!