418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #27474 Valentine szintén nem lehet, azt ugyanis kap mindenki alapból, aki szept után olyan kódot használt ami már a béta alatt is adott egy valentinet, és az igéretek szerint az élesnél is megmarad nekik. -
Gunslinger #27473 Pz V biztos nem, a pre-order az Pz IV/V lesz, nem ugyanaz a kettő, utóbbinak Pz V a teste, de kevesebb jóval a HP-ja és alap Pz IV torony lesz rajta L/48-as 75mm-es ágyúval. Nem egy nagy eresztés, Tier 5 csupán, a Pz V meg Tier 8. -
Imation #27472 pfffff, gondolod vagy tudod? -
Valentine -
Imation #27470 Mi lesz vajon a jutalom tank? Nagy választék nincsen, gondolom panzer V nem lehet mert az pre order. Még a végén kapunk mi is egy KV-220 at. :( -
BT2 + removed speed governor + arany benzin = instant win :D -
lammaer #27468 Legközelebb autoaimot neki oldalról... nagyon tudja szeretni.
Főleg hogy nem mozgott, csodálkozom hogy túlélte, szerintem ő is meglepődött rajta. Alapvetően annyira nem kemény a cucc. -
Be kellett volna szorítani. Ha megmarad se tudjon tovább menni. -
Gunslinger #27466 Vettem egy új laptopot a minap és újra elcsábultam, 3 hét kihagyás után felraktam megint a játékot, csak a laposra, játszottam ma pár órácskát, szerencsére TK-zó idiótákkal nem hozott össze a sors, akik miatt ráuntam előzőleg a dologra, de furcsaságok azért akadtak.
Többnyire győztes csatákban nyomultam, szerencsére ment a szekér, de volt egy ütközet, amitől később rémálmaim lesznek :D
ENSK pályán jómagam egy VK3601H + 88mm-es pukkantóval, egy VK3002DB ugyancsak 88-assal és egy T-43 nem tom milyen csúzlival, mindhárman 100%-on megrohamoztunk egy magányos T-44-et aki szintén 100%-on volt. Tehát egy Tier 6 és két Tier 7 medium vs. egy Tier 8 medium. Illetve a T-43 kb. 10 másodperccel lemaradva követett engem meg a DB-t, az első sorozat még 2 vs 1-ben ment, aztán lett csak 3 vs 1 és a T-44 győzött. Egyenként legyilkolt minket pedig egyszerre lőttük hárman, maradt 4% HP-je és odébb gurult, azt hittem nem látok jól. Gyakorlatilag 5 lövésre 4 lepattanó jutott átlagban, én össz-vissz hármat tudtam rá lőni, a harmadik lepattant AP után (amit amúgy az oldalába lőttem végig) átváltottam HE-re, de már késő volt, nem tudtam elereszteni.
A T-44 rutinosan a seggét egy falhoz nyomta így nem tudtuk megkerülni, hárman lőttük szemből-oldalról, felváltva lőtt mindenkit, nem nézett ki senkit magának és azt osztotta, hanem egyet ide, egyet oda. Először a 3002-es hullott el, majd én és végül a T-43 kigyulladt és elfüstölt.
Létezik ilyen vagy a csávó csítelt? Screenshotot nem csináltam, videózni kellett volna. -
Nazarov77 #27465 április 12.én jön ki a játék a pre order meg elvileg március 24 körül/után lesz. -
Wlanseraf #27464 ismerös:((( egyedül ezek a TK-s fazonok kerülnek el, szerencsére:D -
pett3rson #27463 Tegnap holdtölte lehetett, mert az összes barom bent volt a játékban. Sorba rakott be azokba a játékokba ahol láma társakat kaptam, percek alatt 3-szor annyian haltak meg tőlünk, mint az ellentől. A másik átok pedig a sorozatos teamshot volt, valamiért kipécéztek többen is és többször, több kör alatt. :( szánalom volt, 1-2 menettől eltekintve kár volt belépni. -
Wlanseraf #27462 Delphi jósda esetleg tudja:) más sajna nem... -
kajak, nem vicc -
Mikor lehet megvenni a játékot pre-orderben, hol és mi a menete? -
Szakesz #27459 Ez komoly? :) -
Bazzeg, ilyet sem láttam még. Egy Ferdinand engem lelőtt 80%-ról(ammo rack), de nem ez az érdekes, hanem az, hogy a mögöttem álló IS-3-at is kilőtte nem tudom hány %-ról. Vagyis a Ferdi rajtam keresztül lőtte ki... -
Szakesz #27457 Igen, tízből kilencen biztos arra tippelnének, ahol több az orosz tank, -főleg IS-7 és T-54- mégis mi nyertünk. Őszinte leszek, kezdetben én sem hittem a győzelmünkben. :) -
zsupeti #27456 Képet linkeljek esetleg?
-
zsupeti #27455 Combos felhozatal volt.Amúgy az ellenre tippelek én is,már csak Tito miatt is. :)
Illetve szeretném megragadni az alkalmat és bejelenteni nektek,h sikerült feltornáznom a T34-85 re a 85mmD5T löveget.Egyből más a leányzó fekvése.
Köszönöm,h meghallgattatok :D -
spiczi91 #27454 A sturmpanzer 2 miatt a másik oldalra fogadok. -
Szakesz #27453 Na ki nyert? 
-
Legközelebb ilyenekről csinálj képet és linkelj, ne buta tippes szarságos képeket. Thx. :D
Addigis ja .... biztos. :D:D -
ilsalon #27451 Sajnos 10 meccsből egyszer van nálam is ez a megvadulás. Kilövök 5-6 ellenséget, lepattognak az ellenfél lövedékei, minden sikerül.
A gyakoribb az, ha van egy-két jó lövésem és elhalálozom valamilyen dezintegrátor lövéstől. -
SirArcheer #27450 Ha lesz 5x hétvége akkor az prémium esetén 10x lesz?
Vagy ne legyek telhetetlen?
Lehetne HW előtti hétvégén egy minden tank játszható/kipróbálható ajándék a fejlesztőktől, hogy tudjuk hogy miért lesz érdemes küzdeni a PZIII-al, SU-85-el stb... -
Szacsa007 #27449 Hát ennek valahogy így kellene mindig működni, de még nem tartunk ott, hogy összedolgozzanak a csapatok. Talán a klánrendszer majd meghozza ennek is a szükségességét, hisz egy hadsereg is az összeszokottságon és a kiképzettségén alakul, amit betetéz a jó fegyver. Ügyesen csináltad, biztos az arty is értékelte, hisz célpont nélkül ő nem ér semmit. Csak gratulálni lehet ehhez a teljesítményedhez! Még sok ilyet,csak ne legyél ellenem.
-
Szacsa007 #27448 Nekem tetszik, igazak ezek az érzések, de ha még javítanak is rajta valóban jó kis gép lesz. Talán kifejleszteni sem lesz nehéz, egy jó arty segíthet ebben az biztos. Nem népszerű megoldás, de hatékony. Még sokat kell tanulnom ezzel menni, mert teljesen más, mint a többi, bár picivel fürgébb,mint vártam. Talán ez a lassú tempó jó nekem.:)
Nos igencsak gondban vagyok, hogy melyik irányba induljak el nulla után, mert igazából ez az egész német vonal jó volt,nem a páncélzat, hanem az ágyú miatt. De talán javítanak a páncélzaton is majd valamit, hisz egy Tigris mégis a csataterek réme volt. Talán egyszer megint az lesz itt is...
-
gertitorpe #27447 PZ3 OP! -
Gunslinger #27446 Be kell vezetni a Plata medált mint Epic Achievements medal. -
Szakesz #27445 Ehh..., milyen taktikát alkalmazol? -
A nap hőse vagy! Éljen Plata! -
Plata #27443 Basszus,Pz3-al Vk3601 ki lőve,Jagdpanzer4 7%-ra le amortizálva ,sajna egy felbukkanó t43 csapattárs kilőtte.Vk beszorult nem tudott mozogni,nekiment a határnak vagy mi mert pont a piros határ mentén ált és csak a tornyát mozgatta,JagdPz4 meg nem messze volt tőle azt meg körbetáncoltam és adtam neki.Vk megölésében arty is segített,T43 csak akkor jött mikor táncoltam a td-vel.Pz4-el is kikezdtem,de azt nem sikerült leszedni mert egy sunyi Hummel kupán lőtt.Előző pályán meg szintén Pz3-al sorba lőttem ki az ellenséget,még a csapattársak is elismerték a teljesítményem.Csata elején a csapatunk szinte felét egyből kiszedték,végül ketten maradtunk,nem sok esélyünk volt Pz3 meg egy arty,de nyertünk.Nagyon jó arty volt a csapattársam,ahogy előre törtem sorban szedte ki őket,én is öltem de ő nagyon faszán támogatott. -
Itt van minden Filmhiradó(csak a magyarok) a II..vh-ban.
link
-
Renegade #27441 annó azt írtam egérkével kapcsolatban, hogy jelen formájában (zsák bug) véletlenül sem szabad komolyan venni, kellő humorral kell vele játszani (nem megy, de legalább kicsit sebez és szivacs) és akkor roppant mókás amorf hasáb. :-)
szvsz élesben első dolgom lesz kigrindelni, mondjuk sok idő lesz, mert kell mellé egy tigrincs, kv, arty :-) -
Szacsa007 #27440 Tök király tank ez a Maus. Igaz még nem győztem vele, de már menni vele is élvezet. Kicsit lassú, de sok helyen ez nem is számít. Mondjuk fürgébb,mint vártam egyenesben. Az ágyúja elég jó, nem tudom javítottak-e már rajta. Még csak két kört mentem vele, de nekem tetszik. Sztem nem kell szidni.Olyan, amilyen. De valóban nem egy pénzkereső tank. Viszont iszonyatos mennyiségű lövéstől hal meg. Már csak az egy élvezet, hogy hallom, ahogy kopognak a lövedékek, meg össze vissza dülöngél.Kempirovkán úgy mentem át vele a mezőn, hogy mindenki lőtt, de alig vesztett az életéből. Igaz ott már az arty, meg a T30 megtette a magáét.De mindegy,mert még tanulom. 2 csatám volt vele.
-
Imation #27439 Aranyos volt az előbb mikor a csapatunkban lévő T-54 miután kilőtték reklamált hogy a pershing még 100% on van! :)
Campinovkán mi a T-54 el lerobogtunk a dombról hogy az artykat elrendezzük a pershing meg ésszel csorgott utánunk a bokrok között. -
Szacsa007 #27438
-
Szacsa007 #27437 Tudja valaki, hogy van-e valamilyen változás? -
Adjunktus #27436 Cyrano de Bergerac... -
Wlanseraf #27435 4-5 db T9 meglehet még HW előtt, csak mostanában sokkal kevesebb az időm:)