banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Basszus,Pz3-al Vk3601 ki lőve,Jagdpanzer4 7%-ra le amortizálva ,sajna egy felbukkanó t43 csapattárs kilőtte.Vk beszorult nem tudott mozogni,nekiment a határnak vagy mi mert pont a piros határ mentén ált és csak a tornyát mozgatta,JagdPz4 meg nem messze volt tőle azt meg körbetáncoltam és adtam neki.Vk megölésében arty is segített,T43 csak akkor jött mikor táncoltam a td-vel.Pz4-el is kikezdtem,de azt nem sikerült leszedni mert egy sunyi Hummel kupán lőtt.Előző pályán meg szintén Pz3-al sorba lőttem ki az ellenséget,még a csapattársak is elismerték a teljesítményem.Csata elején a csapatunk szinte felét egyből kiszedték,végül ketten maradtunk,nem sok esélyünk volt Pz3 meg egy arty,de nyertünk.Nagyon jó arty volt a csapattársam,ahogy előre törtem sorban szedte ki őket,én is öltem de ő nagyon faszán támogatott.