A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szacsa007 #27440 Tök király tank ez a Maus. Igaz még nem győztem vele, de már menni vele is élvezet. Kicsit lassú, de sok helyen ez nem is számít. Mondjuk fürgébb,mint vártam egyenesben. Az ágyúja elég jó, nem tudom javítottak-e már rajta. Még csak két kört mentem vele, de nekem tetszik. Sztem nem kell szidni.Olyan, amilyen. De valóban nem egy pénzkereső tank. Viszont iszonyatos mennyiségű lövéstől hal meg. Már csak az egy élvezet, hogy hallom, ahogy kopognak a lövedékek, meg össze vissza dülöngél.Kempirovkán úgy mentem át vele a mezőn, hogy mindenki lőtt, de alig vesztett az életéből. Igaz ott már az arty, meg a T30 megtette a magáét.De mindegy,mert még tanulom. 2 csatám volt vele.