A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #27466 Vettem egy új laptopot a minap és újra elcsábultam, 3 hét kihagyás után felraktam megint a játékot, csak a laposra, játszottam ma pár órácskát, szerencsére TK-zó idiótákkal nem hozott össze a sors, akik miatt ráuntam előzőleg a dologra, de furcsaságok azért akadtak.
Többnyire győztes csatákban nyomultam, szerencsére ment a szekér, de volt egy ütközet, amitől később rémálmaim lesznek :D
ENSK pályán jómagam egy VK3601H + 88mm-es pukkantóval, egy VK3002DB ugyancsak 88-assal és egy T-43 nem tom milyen csúzlival, mindhárman 100%-on megrohamoztunk egy magányos T-44-et aki szintén 100%-on volt. Tehát egy Tier 6 és két Tier 7 medium vs. egy Tier 8 medium. Illetve a T-43 kb. 10 másodperccel lemaradva követett engem meg a DB-t, az első sorozat még 2 vs 1-ben ment, aztán lett csak 3 vs 1 és a T-44 győzött. Egyenként legyilkolt minket pedig egyszerre lőttük hárman, maradt 4% HP-je és odébb gurult, azt hittem nem látok jól. Gyakorlatilag 5 lövésre 4 lepattanó jutott átlagban, én össz-vissz hármat tudtam rá lőni, a harmadik lepattant AP után (amit amúgy az oldalába lőttem végig) átváltottam HE-re, de már késő volt, nem tudtam elereszteni.
A T-44 rutinosan a seggét egy falhoz nyomta így nem tudtuk megkerülni, hárman lőttük szemből-oldalról, felváltva lőtt mindenkit, nem nézett ki senkit magának és azt osztotta, hanem egyet ide, egyet oda. Először a 3002-es hullott el, majd én és végül a T-43 kigyulladt és elfüstölt.
Létezik ilyen vagy a csávó csítelt? Screenshotot nem csináltam, videózni kellett volna.