418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #27954 lesz olyan opció :-) -
Renegade #27953 na igen, így is össze lehet foglalni 1 mondatban :-) -
Renegade #27952 na az érveimet úgy nézd, hogy sosem voltam klános (na jó egyszer egy bf42 verseny erejéig), csak figyeltem erősen az emberek viselkedését és cégszemlélethez hasonló működést feltételezek.
Szóval, ahogy én látom IRL középvezetői szemmel:
kezdeti lelkesedés, ne adj isten boldog-boldogtalant felvesznek, sok a lelkes amatőr, akikből hiányzik a szellem és a kezdeti morál hamar elapad.
Szóval az a 84 fő mennyire hadra fogható, mennyire lehet számítani rájuk és mennyire "jó katona" értsd: vezetők azért vezetők mert jó stratégák, a sorálomány meg képes összehangoltan végrehajtani az utasítást.
Az a baj, hogy én amúgy sem tudom játéknak felfogni a játékot (kompetitív személyiség) és ez elég impozáns számnak tűnik ahhoz, hogy eme játék keretein belül meghatározó erő legyen, ha az tényleg 84 fanatikus ember.
Persze, ha csak hobbi játékosok, vagy komolytalanok, akkor gondolom megette a fene.
megj: a klán létszáma és maga a klán csak szemléltetés a példához, ismeretlenben tapogatózás, sem magasztalni sem degradálni nem volt célom őket! -
Szakesz #27951 Hiába van regisztrálva 84játékos, ha abból 80offline, vagy egyáltalán nem játszik...
-
Plata #27950 Megtaláltam neten Komarin-t.orosz falu,folyó és mocsár mellett. -
lammaer #27949 Top TD felépítményét sztem jó ha szemből nem vagy csak nagyon nehezen lehet átlőni.
Mivel nincs tornya, nem tud csikicsukizni, igy csak úgy tud lőni ha kiáll a célponttal szemben. Hogy használható legyen, mindenképpen kell ez az előny...
Hell - az a két lövés inkább 3 :), vagy két nagyon szerencsés. Tegnap is elsőre csak 54%-ra sikerült lelőnöm egy JTt. Hát milyen OP már igy is?
-
kiskami #27948 Hogy érted azt, hogy reális? -
Előrre is bocsánat.
Látszik hogy nem harcoltál eleget a JT-vel !!! Akkor nem írnál ekkora baromságot.
Ne buffolják ? Jobb lesz az object-nél ? Lószart. Az object 2 lövésből szedi ki a JT-t, amíg mi JT-sek lőhetünk rá 1 vs 1 -ben és nem szedjük ki. Tapasztalatból mondom, nem csak úgy a levegőbe írok dühömben.
Álcázására ráfér bőven a javítás. Sebességre nincs vele gond. HP-ra bőven ráfér 1 kis buf, ha már 1 TD-ről van szó, ami sokkal kevesebbet üt mint a ruszki szar társai. Lehet írni persze hogy jaj az orosz drágaságok ugye pontatlanabbak, DE ha 1x beléd üt megpusztulsz. Ezzel szemben a német lövéseket túl lehet élni. HP-ra mint mondtam ráfér bőven, mivel még az amcsi t29 - t 32 -nek is majdnem annyi hp-ja van mint a JT-nek, sőt lehet is több (most nem néztem meg).
A JT felépítményét meg akkor is át lehet még ezután lőni. Nem hiszem el hogy még mindig mindig van olyan makacs ember ebben a játékban aki elhiszi, hogy a német ág az OP. Soha nem lesz OP a német ág.
Már korábban le lett írva nem is 1x.
ruszki-easy / amcsi-medium / német-hard
Ezen semmi nem fog változtatni. Na most hogy kiírogattam magam megyek is inkább dolgozni, legalább lefoglalom magam. :D -
Lehet azét van megadva a kezdősebesség mert a tölteteket tesztelték mennyi kell az optimálishoz , a két táblázat mindössze a Homogen armor és a Face Hardened armorban tér el.
-
bornofakone #27945 hát ... JT op lesz, szeretem a JT-t, de nem értem minek erősítik még, mantlet megvan/lesz csinálva, akk a felépítmény átlőhetetlen lesz még bl-10-el is, a lower hull-t meg símán el lehet rejteni, mint ahogy eddig is a tapasztalt JT-sek cisnálták, oké h nő a sebessége, az nem gond, még abba is beleegyezek h a damage is nő, nem gond, jobb a kamuflázs, nem gond, de az már gond, h még HP buff is lesz, így is 250-el több hp-ja van JT-nek, ami bőven elég ahhoz h bl-10-el ne 2 hanem 3 lövés legyen...(szerencsés helyzetben 2 is elég, most oké, ezzel azt küszöbölik ki) de akk legalább object-et is fejlesszék hozzá, hp-ban meg rof-ban, mivel object ágyúja pontatlanabb, és object-et bárhol áttudod lőni, kiv. mantlet, az az 1 pont átlőhetetlen, többi pontnál csak a szög számít, meg az ágyú penje... nem sírni szeretnék, csak most téll úgy érzem h lesz 150hp-t emelnek sztem rajta úgy is, szal 400 hp különbség lesz köztük, rof-ja JT-nek mindig jobb lesz mint object-é, és a végén még JT 2 lövésből offolja majd az object-t... fordítva meg 3 fog kelleni...érdekes, nem az a gond h JT-t javítják, kell is, sebesség meg damage növelés, de hp növelés meg mantle növelése is.... kicsit vicc...eddig is az volt h HW után JT-t fejlesztem, mert a legszebb tank, tiger 2 után, és jobban tetszett mint az object, de object-el is szeretek menni... és már én érzem op-nak a JT-t. -
Plata #27944 Kár hogy a tankokban a személyzet nem az anyanyelvén beszél. -
Nazarov77 #27943 Holnap pre order!!
World of Tanks Pre-orders to Start March 24
World of Tanks pre-orders will be available March 24 along with the finalized gold prices for the release version. -
Renegade #27942 van ugye az improved german vehicles topik hivataloson, ha jól értem, eddig ezek kerültek elfogadásra és majd (egy-kettő már ugye az x.6.4-be)valamikor javításra:
1. Visibility. Mostly applies to TD line.
2. Gun mantlets. Tanks and TDs.
3. Max speed values Tiger, King Tiger, Jagdtiger.
4. Jagdtiger. Mantlet.
5. Maus. Lower front hull armor plate, "mudguards", side armor/tracks
6. NEW! 12,8 cm KwK 44 L/55: accuracy increase, damage increase.
7. NEW! Jagdtiger:
- visibility reduction, i.e. camo adjustment
- damage per shell increase (might come along with RoF decrease)
- increase of speed values
- hit points increase
8. NEW! 88mm KwK 36 L/56: possible damage and accuracy buff.
-
zoltang #27941 A T33 igazán 55 fokos szögnél teljesít meglepően, felette jobb az M82 90mm-es kis távolágban. -
zoltang #27940 Ha megnézed az 1945 januári dokumentumban ezt a grafikont a 30 fokos esetre:
M82 e szerint 1000y. - 4,7 inch (~119mm); 2000y - 4,17 i. (~106mm) szinte pontosan az mint a Hunnicutt könyvben, 4,8 és 4,2 inch.
A WWII Ballistics L52 APCBC értékei is jónak tűnnek 0 fokra, 169mm (grafikonon 20 fokra 5.9 inch = ~150mm).
A T33 AP itt sajna nem szerepel.
M82 55 fokos tesztje a 45-ös doksiból szintén a Huni. könyvvel összhangban van. A párduc alsó lemezéhez hasonlítják ami 60 mm 35 fokos volt (víz.). Azért az alsó Párduc homloklemezt a tesztpáncélhoz hasonlóan úgy eltalálni, hogy a pc.ra merőlegestől számítva 55 fokot érjen el...
950y. - 2.5i.(64mm) 55fok
1000y. - 2,3-2,5 i. (Huni. könyvben)
Tehát a könyvben nagyjából stimmelnek az adatok 1000 yardon.
A HVAP miért olyan gyenge a hivatalos teszt dokumentumban, és máshol (könyv, internet) meg a német 88 L/71-es ágyúval van egy szinten?
A T33 20 fokon max. ~ 6 inch = 152mm üt át a grafikonon legközelebbről, szinte ugyanazt mint az M82. A WWII Ballistics-ben miért kap olyan jó értékeket 0 fokra? Nem tudom.
Tegnap szereztem:
Handbook of Ballistic and Engineering Data for Ammunition Volume 2. kötet, USA 1950.
Sajnos nem távolságra hanem sebességre vannak megadva az adatok, több szögre 0-55-ig.
M82 (nem értem a különbséget a 2 grafikon között)
pl.: 0 fok - 0 y. - 6,75 i. (~171mm) 2800fps
másikon 0 fok - 0 y. - 6,4 i. (~162mm) 2800fps
Ezek ott vannak ahol a WWII Ballistics-be az APCBC 2800fps 161/169mm.
HVAP
Csak elsőre a 55 fokra (35 fok víz. pl. Panther felső homlok pc.):
~3375fps (1028m/s) - 55 fok - 3.9 in. (99mm)
80mm (3,15 in.) - 55 fok - kb. 3000 fps (914m/s) - 0-800 yard (730 m) elég rossz minőségű a kép.
Érdekes, hogy ezek a görbék már stimmelnek a könyvel és más mint a 45 januári könyvben 30 esetében.
T33
Így elsőre a 30 fokos stimmel a Huni. könyvel.
Érdekes 55 fok 0 yard 2800 fps 3,8 in. ~ 96mm ?
0 fok - 0 y. - 6 in. (152mm)
Nem stimmel a WWII Ballistics -ben lévő 183-206mm -el!
Sajna nincs meg már benne a 90mm L/73-as adatai sem.
Jó lenne ha látnék ilyen doksikat a német lőszerekről is. -
Ry0K3N #27939 Tényleg basszus jó hogy szólsz :D am király a kép xD -
Renegade #27938 :-)) -
zsupeti #27937 Ne feledjétek,hogy a 7végén Forma1 lesz! :) -
balogh197528 #27936 Helló mindenkinek lenne egy kérdésem ha tudtok seggiteni azt megköszönöm elöre is.
Van nekem egy ilyen Logitech Precision vezérlőm hogy tudnám beállitani hogy ne keljen billentyüzet hozzá mert a többi játékon tudom használni.
csak itt nem és jó lenne. -
crossy104 #27935 Megy a játék.Nem sokat frissitett. -
Renegade #27934 közben nézegettem a klánokat, az egyik legnagyobb klán Magyar, remélem reális az a 84 fő (HTO) és meghódítják Európát :-) -
Renegade #27933 utálom az imageshacket, hogy még linkbe sem lehet, ááááááh, na, akkor go saját tárhelyre, anyjukat :-(
-
lammaer #27932 Fagyott békára? :) -
Renegade #27931 na, már a mémeket is átalakítja a wot közösség :-)
szovjet tankok -
zoltang #27930
Én azért az internetre beírtakat nem veszem készpénznek. Ez a jugó teszt mennyire hitelesen dokumentált? Nálam a szakkönyveknek "elsőbbsége van", bár van némi ellentmondás azokban is. :)
Amúgy abbahagytam ezt a szar Wot-ot, de kb. 1,5 hete visszaszoktam, hiányoztak a harckocsik. De ezért a szarért én pénzt ki nem adnék.
Majd még linkelek az amcsi lőszerről képeket, adatokat.
-
lammaer #27929 Hidd el, ha nem lett volna ott ha jól emlékszem 3 arty, plusz akkor már a seggemben is voltak, megküldtelek volna azzal a HE-vel amit betöltöttem :D -
Wlanseraf #27928 Délután lesz szerver:) -
Akkor velem van a baj? Ma nincs is szerver? Asszem mostanság mindenből kimaradok :-) -
Addig egy kis unaloműző, garantált kikapcsolódás :) -
Wlanseraf #27925 De még fönt sincs a patch:D azt szeded le ami már fönt van?:) -
Fasza, nekem már nem is működik, ha elindítom akkor kidob egy oldalt hogy szedjem le az updatet, azt leszedem se rakja fel magát... -
ilsalon #27923 Ezért várok én is mindig pár másodpercet. Menjen csak, akinek sietős. Amilyen lassú dögjeim vannak, nem számít még fél perc álldogálás sem.
Az meg különösen utálatos, ha nagy döggel zúznak meg, mert nemcsak leesik a lánctalp, hanem megy a hp is rendesen. Az elején, mikor még én is siettem, volt olyan eset, hogy 10 hpm maradt egy ütközés után. -
zsupeti #27922 Akkor nem csak én futottam tegnap össze 1-2 retardálttal.
ElHalluf pályán beragadt 1 BT-7es nyomi,a piros csíknál.Gondoltam megpróbálom a lehetetlent,megtolom.Erre a mókus amíg ki nem szedték csak a T1 dönci tankomat lőtte hálája jeléül.Mosolyogtam mert csak vakargatta a metálfényezésemet.Majd kéjesen végignéztem,ahogy kilőtték.Hát így segítsen az ember?
-
kiskami #27921 Hú de utálom, amikor a sok egységsugarú, aki csak a gázt tudja nyomni, reszeli egymást induláskor.
-
Volt már olyan, hogy mire betöltött a gépem már csak azt nézhettem amit a többiek játszottak (jött egy scout majd arti). Ez is gyors volt :) -
ilsalon #27919 Én már jártam úgy kempinyovkán, hogy elkezdődött a meccs, de én még nem indultam, mert ittam éppen egy kis sört. Az ötödik másodpercben belém szaladt egy T29, leesett mindkettőnk lánctalpa. Mondom neki: thanks. Erre rám fordult és belém lőtt. És mivel KV3-mal voltam már láttak is a túloldalról és jött két lövés meg arty és végem. Gyors meccs volt.
-
Na vazze. Akkor ma is csak meló után játszom vele.
És szeretném a hónap királyának jelölni azt a tuskót, aki miatt tegnap veszítettünk!
Én maradtam a Jagdpantherral és egy A20 asszem, meg egy arty az ellennél.
Ez a marha belémrongyolt oldalról, ő felrobbant én meg elhagytam a lánctalpam, az arty meg pontos volt.
-
ilsalon #27917 Fincsi cucc ez az IS. Bár még alap és veszítettem is vele zsinórban vagy hármat kezdetnek, de jók a tapasztalataim. -
Tegnap is folyamatosan írta a játék egész nap. -
Nazarov77 #27915 Jön ma egy kis patch kb délután 2-3ig nem lesz szerver.