banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    hát ... JT op lesz, szeretem a JT-t, de nem értem minek erősítik még, mantlet megvan/lesz csinálva, akk a felépítmény átlőhetetlen lesz még bl-10-el is, a lower hull-t meg símán el lehet rejteni, mint ahogy eddig is a tapasztalt JT-sek cisnálták, oké h nő a sebessége, az nem gond, még abba is beleegyezek h a damage is nő, nem gond, jobb a kamuflázs, nem gond, de az már gond, h még HP buff is lesz, így is 250-el több hp-ja van JT-nek, ami bőven elég ahhoz h bl-10-el ne 2 hanem 3 lövés legyen...(szerencsés helyzetben 2 is elég, most oké, ezzel azt küszöbölik ki) de akk legalább object-et is fejlesszék hozzá, hp-ban meg rof-ban, mivel object ágyúja pontatlanabb, és object-et bárhol áttudod lőni, kiv. mantlet, az az 1 pont átlőhetetlen, többi pontnál csak a szög számít, meg az ágyú penje... nem sírni szeretnék, csak most téll úgy érzem h lesz 150hp-t emelnek sztem rajta úgy is, szal 400 hp különbség lesz köztük, rof-ja JT-nek mindig jobb lesz mint object-é, és a végén még JT 2 lövésből offolja majd az object-t... fordítva meg 3 fog kelleni...érdekes, nem az a gond h JT-t javítják, kell is, sebesség meg damage növelés, de hp növelés meg mantle növelése is.... kicsit vicc...eddig is az volt h HW után JT-t fejlesztem, mert a legszebb tank, tiger 2 után, és jobban tetszett mint az object, de object-el is szeretek menni... és már én érzem op-nak a JT-t.