banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Achmed927
    Előrre is bocsánat.
    Látszik hogy nem harcoltál eleget a JT-vel !!! Akkor nem írnál ekkora baromságot.
    Ne buffolják ? Jobb lesz az object-nél ? Lószart. Az object 2 lövésből szedi ki a JT-t, amíg mi JT-sek lőhetünk rá 1 vs 1 -ben és nem szedjük ki. Tapasztalatból mondom, nem csak úgy a levegőbe írok dühömben.
    Álcázására ráfér bőven a javítás. Sebességre nincs vele gond. HP-ra bőven ráfér 1 kis buf, ha már 1 TD-ről van szó, ami sokkal kevesebbet üt mint a ruszki szar társai. Lehet írni persze hogy jaj az orosz drágaságok ugye pontatlanabbak, DE ha 1x beléd üt megpusztulsz. Ezzel szemben a német lövéseket túl lehet élni. HP-ra mint mondtam ráfér bőven, mivel még az amcsi t29 - t 32 -nek is majdnem annyi hp-ja van mint a JT-nek, sőt lehet is több (most nem néztem meg).
    A JT felépítményét meg akkor is át lehet még ezután lőni. Nem hiszem el hogy még mindig mindig van olyan makacs ember ebben a játékban aki elhiszi, hogy a német ág az OP. Soha nem lesz OP a német ág.
    Már korábban le lett írva nem is 1x.
    ruszki-easy / amcsi-medium / német-hard

Ezen semmi nem fog változtatni. Na most hogy kiírogattam magam megyek is inkább dolgozni, legalább lefoglalom magam. :D