banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    na az érveimet úgy nézd, hogy sosem voltam klános (na jó egyszer egy bf42 verseny erejéig), csak figyeltem erősen az emberek viselkedését és cégszemlélethez hasonló működést feltételezek.

Szóval, ahogy én látom IRL középvezetői szemmel:

kezdeti lelkesedés, ne adj isten boldog-boldogtalant felvesznek, sok a lelkes amatőr, akikből hiányzik a szellem és a kezdeti morál hamar elapad.

Szóval az a 84 fő mennyire hadra fogható, mennyire lehet számítani rájuk és mennyire "jó katona" értsd: vezetők azért vezetők mert jó stratégák, a sorálomány meg képes összehangoltan végrehajtani az utasítást.

Az a baj, hogy én amúgy sem tudom játéknak felfogni a játékot (kompetitív személyiség) és ez elég impozáns számnak tűnik ahhoz, hogy eme játék keretein belül meghatározó erő legyen, ha az tényleg 84 fanatikus ember.

Persze, ha csak hobbi játékosok, vagy komolytalanok, akkor gondolom megette a fene.

megj: a klán létszáma és maga a klán csak szemléltetés a példához, ismeretlenben tapogatózás, sem magasztalni sem degradálni nem volt célom őket!