418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
HOLNAP PRE-ORDER... -
zsupeti #27993 Csak is az IS. :)
Nem rossz a T29,de BORZASZTÓAN lomha.Csiki-csuki esetén annyi esélyed lesz,mint mókusnak az erdőtűzben. -
bornofakone #27992 t29-nek soha nem volt 1550 hp-ja :D nem is lesz :DD t29 a jobb amúgy Gunslinger:) tolj rá 105-s ágyút, rammert aztán mehet a ratata, ja és 1 jó tanács, ne a füles toronnyal told t29-el, több a sebezhető felület :)
h tudsz vmiről véleményt alkotni, amiben nem is ültél?:) fsaza :) elv... oké :) nem folytatom... nem érdekel :D te ezt gondolod, én azt, ez van :) leírtam a véleményem, te is :D elmegyünk egymás mellett csatában ha találkozunk meg majd kiderül..:)
más téma:
amúgy vkinek új patch óta nem lett több kószáló shell? :D mert pl. t32-vel nekem igen :D legjobb h mintha pontatlanabb lenne... v csak placebo miután a-20 toronyra rálőttem úgy 25 méterről full-ra megvártam míg a célkereszt rámegy... és lekaptam a lánctalpát :DDD szóval feszült voltam :) utána még 1x megismételte... vki leszedte 20%-a a hp-ját inkább nekimentem mint h megvárjam míg betölt :D szegény :D szerencsére az ütközés utáni röhögés feledtette ezt az eltűnős/pontatlan dolgot :) -
Gunslinger #27991 T29 vagy IS jobb szerintetek? Tigert már meg sem kérdem, annál az egy tierrel gyengébb KV-3 is jobb. -
A JT-nek ha jól emléxem 1600 hp-ja van. A T 29 1550 hp-ja mennyivel kisebb szerinted ? Kicsi matek. :D 50 hp az semmi.
Meg még szögezzük le, hogy ott van az a fránya láthatóság is. Az object jobban elbúj, nagyobb szögben tud lőni, mint a JT.
A JT soha nem lesz OP. Aki ezt hiszi az eléggé naív.
Jah és igen, soha nem toltam object-el, de nem is fogom elvből. De ! Eléggé sokxor találkoztam vele. Negatív élménnyel.
lammaer : jól van na .... akkor 3 lövés. :D De 2 lövés után már húz az ember minél messzebre onnan. :D -
zsupeti #27989 Ez a peccs faszára sikeredett.Nem merek már játszani,mert minden csatában megy magától a tankom,aminek pusztulás a vége.Előtte is volt 1-2 eset,de ma zsinórban az összes meccsemen?Vicc... -
Gunslinger #27988 Bent állt a körben, onnan lőtt minket seggbe. -
stoppos #27987 Azért furcsa, mert ha ő is beállt volna foglalni, legalább lett volna némi plusz TP-je. :) -
Gunslinger #27986 Én elvből sosem lövök vissza, volt már hogy úgy kaptam TK-t, hogy hagytam hogy többször is belém lőjön, elmenekülni nem tudtam, mert leszedte a láncom, de visszalőni nem fogok, mert a végén kinyírom egy mázlis lövéssel és engem jelent fel, meg nálam ez egy elv. Közel 800 csata alatt egy TK-m volt összesen (épp tegnap este), az is véletlen volt, egy T-44-es 17% HP-vel épp akkor hajtott el előttem úgy jó 40km/h-val mikor lőttem egy Tiger II-re, szal totál véletlen volt, elnézést is kértem, de akkor is neki állt feljebb és még én paráztam, hogy feljelent TK-ért. :-(
A hivatkozott esetben az ellenfél asszem előbb kezdte a foglalást, olyan 15-20 körül tartott mikor mi elkezdtük, három vagy négy tankba is belelőtt, elsőnek belém majd egy Jagdpantherbe, a többire nem emlékszem, de ketten vissza is lőttek, de nem tudták kilőni a mocskot még időben, nekem 5 killem is volt, a kis rohadéknak 0 és 100%-n állt, biztos féltékeny volt, hogy nem miatta nyerünk. -
stoppos #27985 De azt akkor angol szervezettségi fokon teszi. :) -
lammaer #27984 Asszem ez lett volna a pillanat, ahol megint kaptam volna egy chatbann-t, aztán pedig megnyomtam volna az X billentyűt, mire a legénység kiugrik a tankból és egy csavarkullcsal agyonver mindenkit a T-14ben aki csak benne van (aka TK).
2 perc alatt (tán addig eltart amig 1 tank lehúzza a zászlót) csodálom hogy senki nem lőtte szét azt a gyereket...
-
elmeletileg dinamikasan valaszt utvonalat es optimalizal... -
login-master.worldoftanks.eu erre neztel ? -
stoppos #27981 Ha megnézem tracert-vel, akkor látok értelmes útvonalat is, csak úgy látszik nem azt használja. -
stoppos #27980 Azt tudom, hogy a rout-tól függ, de azt nem tudtam, hogy azt a nyavajás szolgáltató lövi be. Fene. -
a rout-tol fugg nem a celtol, azt meg a szolgaltatod lovi be ... -
Gunslinger #27978 Na ma is láttam valami újat, egy Gopper nevű idióta T-14-el addig lőtte a foglaló csapatot, velem együtt 6 tankot amíg az ellenfél egy szem Tigrise elfoglalta a mi bázisunkat, egyszerűen hiába szaladt a csík, nem ért véget sosem, kétszer ment vissza nullára 80%-ról, mert ez az idióta mindig valakit seggbe lőtt. Ilyenkor megy el a kedvem ettől az elbaszott játéktól, hogy ilyet meg lehet tenni, simán elvertük volna az ellenfelet, vezettünk is vagy 7 killel csak senki nem maradt hátul védeni a bázist és senki nem TK-zta le azt a barmot. -
stoppos #27977 Vicces viszont, hogy miközben néha ezt 900-as pinggel érem el, az index.hu-t meg mondjuk 50-nel. -
stoppos #27976 Asszem nem ugyanott, de jó kiindulási alap. A múltkor még tudtam a játék szerver címét is, de már elkallódott valahova. BT a szolgáltató. Nem lehetett mást sajnos. -
game.worldoftanks.eu ez ugyan ott van mint a jatek szerver?
melyik szolgaltatonal ? nekem NTL-em van es azzal 40-60 kozotti a ping (igaz Dublinbol) -
stoppos #27974 Az EU-n. Ráadásul Angliából. Meg szoktam pingelni a game.worldoftanks.eu-t mielőtt felmegyek, mert lehet, hogy nincs is értelme betölteni a játékot. -
lammaer #27973 Elképzelheő hogy az US szerveren játszol? -
beszelj a szolgaltatoddal hogy ne Indian keresztul routoljanak Nemetorszak fele
-
stoppos #27971 Esetleg tud valaki megoldást magas pingre? Minden mást zseniálisan alacsony pinggel érek el, de ennek a cuccnak a szervere felé néha akkora a pingem, hogy játszhatatlan. -
Plata #27970 Valaki belinkelné még egyszer azt a klassz skines honlapot?Pár hete szedtem le pár skint,de már nincs meg a címe. -
Hali
latom itt inkabb meg mindig a szajkarate megy
Remelem nem gond ha kozbeszurok egy kis ontopikot a jatekrol.
Ironia off: gondolom sokan nem turkaljak alaposan at a jatek forumat (ugy mint en se
)ezert lehet, hogy elkeruli a figyelmuket a kovetkezo ket ertelmes poszt.
Minoson tomoritett texturai.
Fenti pack segithet azoknak akik mostanaban megint sokat pirosodnak bele lehet gyomoszolni a jatekot texturastol 2GB memoriaba<-- AppRAM
CFF Explorer
Ezzel meg azt lehet elerni mint a LAA nevuprogival amit a jo multkor ismertettem (most lusta vok kikeresni a postomat).
Most mar igazan bekapcsolhatnak ezt a csodat a kodolaskor mert igen csak zavar... vagy meg jobb lehetne nyilt a BWE es akkor menne a fejlesztes kicsit gyorsabban
.
-
lammaer #27968 Ezt különben mivel magyarázod?
Kevesebb lenne a penje a JT ágyújának a 90mm-esnél? -
egonn #27967 Nemtudom de mintha a JT-t visszafogták volna:( alig sebez, alig van találat:(
Persze lehet többet vártam a peccstől:) -
Szakesz #27966 Gondolod, ha 90mm amcsi ágyúval, amelynek 100mm-rel kisebb a penetrációja képes vagyok sebezni, akkor annyira szerencsétlen lennék, hogy ez már a németek legjobb ágyújával nem megy? :)
(Ejnye) -
bornofakone #27965 majd szakesz később reagálok :) mennem kell, de amúgy komolyan gondolom, nekem nem voltam ilyen hű de nagy "problémáim" vele, nekem kifejezetten élvezhető volt vele a játék:) és nem szenvedtem annyira ezektől, lassúsága zavart, meg ágyú szöge, ennyi:) -
Szakesz #27964 Gondolod, ha 90mm amcsi ágyúval, amelynek 100mm-rel kisebb a penetrációja képes vagyok sebezni, akkor gondolod annyira szerencsétlen vagyok, hogy ez már a németek legjobb ágyújával nem megy? :) -
bornofakone #27963 renegade
igazat adok abban amit a mondandód végén írtál, persze h jó mindenkinek, de ne az legyen már h JT-nek lesz 1700-1750 hp-ja object-nek meg 1350... kicsit sok az nekem...szal akk emeljék object-ét is érted, nem tom pl. mennyi lesz t95-nek de azért arra is kíváncsi leszek, majd elválik, csak nem számomra mind2 tank szerethető volt és adta :) -
Szakesz #27962 Ezt most komolyan mondod? Tényleg próbáltad? Ezt nem hiszem el!
Ha próbáltad tudnád:
- Mindenki a JT-t akarja elsőnek kilőni.
- Az arty gyakorlatilag a JT-re vadászik, amely neki pusztán 1lövés, a JT-nek ellenben 2lövéses "áldozatok" a nagyobb artyk.
- Az ágyú baromi pontatlan a BL-10-hez képest. Igen, a célkör kisebb, ez tény. Gyakorlatilag pedig nem számít.
- A célpontok nagyon sokszor 1-2%-on maradnak lövés után. Objecttel már rég halottak és mehetek a következőre. Vegyük példának az IS-4-et, amely 2-3lövés Bl-10-zel, lepattanó alig, amíg JT-vel 25-30% körül sebzem és ebből 1-2lepattan.
- Az ágyút igen kis szögben lehet vízszintesen mozgatni, Objecttel meg 2-3x akkora ez a tartomány. Ebből következik, az OBjecttel még helyezkedni is lehet.
Kimaradt belőle a folyamatos kigyulladás, a modulsérülések, mert ezeket a következő patchben orvosolják. Hozzá kell tenni, nem kifejezetten a JT érdekében, de neki sokat fog számítani. -
Renegade #27961 én ebből a felsorolásból csak egy dolgot vitatok, az a 3601, miért tartod opnak egy olyan mezőnyben ahol az ellenfele a KV3?
úgy általánosságba:
HP buff: na ez az ami mindenkinek jó, egy picit a ármű tulajának, egy picit jobban a szembenálló 15 embernek, mert pont ennyivel jár érte több pénz, ha kilövik, már pedig kilövi, mert a lövedékek átmennek a kis testén (jelenleg) :-) -
bornofakone #27960 hát szakesz, nem bántani akarlak de akk vmit nagyon elnéztél, van h én is pattogzok, object-ről, ilyenkor van az h anyázok egyet, utána meg h elgondolkozok h szar szögbe lőttem, mert ne mondja már nekem vki h túl jó az object páncélja, persze rikoccsézik rendesen, ha sokan sok helyről szar szögben lövik, de mikor 200 méterre vagyok tőle t29-el, és fogom a 105-st és rádurrantok fent a jobb és bal szélre, v lent a hull alsó részére, csak úgy ugrik az object hp-ja rendesen...:) lammaer ebben igazat adok, TD-nek ne legyen átlőhető a felépítménye, ok, de object-n látsz felépítményt? XD az egész 1 hull :D v nem is tom, szóval 1 UFO, de mégis áttod lőni a tetejét, alját, mindenét :D főleg ha szemtől szembe állsz vele, mantle az ami átlőhetetlen, de sokat nem érek vele... csak néha ment meg mikor autoaim-s t54 jön és mantle-be beletrafál :) nem vitatkozni akarok, lehet Szakesz, neked nem adja úgy, más emberek vagyunk, ez tény, nekem pl. m3lee kegyetlen módon adta, én nagyon szerettem, mások szenvedtek fele, és ócsárolták, szóval ízlések és pofonok, csak arra értem, h off . fórumon volt 1 topik, 2 srác szépen össze hasonlítgatta a JT-t meg a zojjektet, és kijött h egyenlő, annyi h real harci helyzetben sok múlik az adott szituáción, ki lő először, pl. háttal van-e neked az adott td, mennyi hp-ja van stb, de ügyes kézben mind2 tank jó, és egyenlő sztem, leszámítva a kamuflázsos dolgot, megcsinálják JT-n, akk lesz egyenlő, számomra. szóval nekem buff lesz a többi dolog rá, természetesen megfogadtam h HW után én JT-t grindelem ki elsőnek, utána a zojjekt h a 2-vel aprítsam a gyökér t95-t meg t28-t. ja meg a 3 t8-s arty-kat... amelyek nagyon "hiányoztak" már a játékból, nehogy már az ember jól érezze magát 1 mausban, hadd kapjon 1 shotot 1 atomrakétásűrbőlvezéreltlézerágyúshalálcsillagtól... na mind1. -
Imation #27959 Érdekes meglátás de szerintem tier 6 ban op a KV-3 és viszonylag jól használható a VK3601. Nem mondanám op nak azt a tankot aminek az ágyúja jó eséllyel pattog le egy tier 5 ös op KV ról! -
bornofakone #27958 egyiknek se több, t29-é jóval jóval kevesebb, t32-nek is fejlesztett toronnyal 1550... szóval még azért elmarad, csak t32-ről jut eszembe, nem mind1, melyik jön ellened , JT 5 lövés volt eddig, object 4... és JT-nek a felépítményét nem tudtam sebezni távolról, mert azért a mantle-t nehéz ellőni, de nem lehetetlen, míg object-t ott sebzem ahol nem akarom kb. jó példája ennek tegnap lammaer object-je is :) amúgy félre ne értsd, nem azt írtam h op a német ág, meg JT-ből ne következtess már egész német tech tree-re :DDD azt írtam h " a JT majd op lesz" :DD, és ezt aláírom h a német tankok a hard fokozat, nem a szovjet masinákat védem, félreértesz, de én ültem mind2 tankban, nekem egyenlő volt mind2, sőt néha már sajnáltam object-t mikor JT-vel furikáztam, csak az a baj h sok ember nem lát tovább a nagy német sajnálaton, h óó szegény német tankok ők fullra sz.rok, gyengék, az orosz tankok op-k stb stb, annyira beskatulyáztátok ezt, igen is pz2 OP :D és német, igenis VK3601 op, igen is leopard op, (tudom kapom az oltást ezek miatt) de nem foglalkoztat :) annyit a hozzászólásomhoz, h most néztem off. fórumot, most már megvilágosodtam, mantle meg lesz csinálva JT-n, de átlőhető lesz, csökkentett sebzéssel, így ok, de hp buff számomra még mindig felesleges, v legyen de akk húzzák fel azojjektot is. nem vitatkozni akarok, 1 vélemény, nem oltást várok, nem oltottam én se senkit sztem, annyit még, h sztem te ültél keveset object-ben és nem én keveset JT-ben :D -
Szakesz #27957 Összeteszem a kezem, ha csatánként 2-3találatot be tudok vinni, amely sebzi is őket.
(Remélem így kicsit kevésbé zavaros.) -
Szakesz #27956 JT-vel 3x lőttem rá az objectre frontálisan, (viszonyításképp a T23 90mm ágyújával sokszor sebzem) azonban mind lepattant. Volt olyan is, amikor 50méterről 6célzott lövést adtam le egy T30-ra és egyik sem sebezte. A csapattársaknak volt pár keresetlen szavuk hozzám. Említésre sem méltó, amikor 300méter felett gyakorta eltűnik a lövedék, ha mégse lánctalpat lövök vagy egyszerűen lepattan. Összeteszem a kezem, ha csatánként 2-3találatot tudok megjátszani, amely sebzi is őket. 
Egy tankkal vagy tankvadásszal se vagyok annyira szerencsétlen, mint ezzel. Ha erősítik nem OP lesz, hanem szimplán játszható. Hidd el bornofakone, most nem az! -
kiskami #27955 TS-en kb. 20-30 körül van este a létszám, a csatin ennél több.
De ez nyilván csak pár nap tapasztalata még.