A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #27958 egyiknek se több, t29-é jóval jóval kevesebb, t32-nek is fejlesztett toronnyal 1550... szóval még azért elmarad, csak t32-ről jut eszembe, nem mind1, melyik jön ellened , JT 5 lövés volt eddig, object 4... és JT-nek a felépítményét nem tudtam sebezni távolról, mert azért a mantle-t nehéz ellőni, de nem lehetetlen, míg object-t ott sebzem ahol nem akarom kb. jó példája ennek tegnap lammaer object-je is :) amúgy félre ne értsd, nem azt írtam h op a német ág, meg JT-ből ne következtess már egész német tech tree-re :DDD azt írtam h " a JT majd op lesz" :DD, és ezt aláírom h a német tankok a hard fokozat, nem a szovjet masinákat védem, félreértesz, de én ültem mind2 tankban, nekem egyenlő volt mind2, sőt néha már sajnáltam object-t mikor JT-vel furikáztam, csak az a baj h sok ember nem lát tovább a nagy német sajnálaton, h óó szegény német tankok ők fullra sz.rok, gyengék, az orosz tankok op-k stb stb, annyira beskatulyáztátok ezt, igen is pz2 OP :D és német, igenis VK3601 op, igen is leopard op, (tudom kapom az oltást ezek miatt) de nem foglalkoztat :) annyit a hozzászólásomhoz, h most néztem off. fórumot, most már megvilágosodtam, mantle meg lesz csinálva JT-n, de átlőhető lesz, csökkentett sebzéssel, így ok, de hp buff számomra még mindig felesleges, v legyen de akk húzzák fel azojjektot is. nem vitatkozni akarok, 1 vélemény, nem oltást várok, nem oltottam én se senkit sztem, annyit még, h sztem te ültél keveset object-ben és nem én keveset JT-ben :D