banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Én elvből sosem lövök vissza, volt már hogy úgy kaptam TK-t, hogy hagytam hogy többször is belém lőjön, elmenekülni nem tudtam, mert leszedte a láncom, de visszalőni nem fogok, mert a végén kinyírom egy mázlis lövéssel és engem jelent fel, meg nálam ez egy elv. Közel 800 csata alatt egy TK-m volt összesen (épp tegnap este), az is véletlen volt, egy T-44-es 17% HP-vel épp akkor hajtott el előttem úgy jó 40km/h-val mikor lőttem egy Tiger II-re, szal totál véletlen volt, elnézést is kértem, de akkor is neki állt feljebb és még én paráztam, hogy feljelent TK-ért. :-(

A hivatkozott esetben az ellenfél asszem előbb kezdte a foglalást, olyan 15-20 körül tartott mikor mi elkezdtük, három vagy négy tankba is belelőtt, elsőnek belém majd egy Jagdpantherbe, a többire nem emlékszem, de ketten vissza is lőttek, de nem tudták kilőni a mocskot még időben, nekem 5 killem is volt, a kis rohadéknak 0 és 100%-n állt, biztos féltékeny volt, hogy nem miatta nyerünk.