A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #27960 hát szakesz, nem bántani akarlak de akk vmit nagyon elnéztél, van h én is pattogzok, object-ről, ilyenkor van az h anyázok egyet, utána meg h elgondolkozok h szar szögbe lőttem, mert ne mondja már nekem vki h túl jó az object páncélja, persze rikoccsézik rendesen, ha sokan sok helyről szar szögben lövik, de mikor 200 méterre vagyok tőle t29-el, és fogom a 105-st és rádurrantok fent a jobb és bal szélre, v lent a hull alsó részére, csak úgy ugrik az object hp-ja rendesen...:) lammaer ebben igazat adok, TD-nek ne legyen átlőhető a felépítménye, ok, de object-n látsz felépítményt? XD az egész 1 hull :D v nem is tom, szóval 1 UFO, de mégis áttod lőni a tetejét, alját, mindenét :D főleg ha szemtől szembe állsz vele, mantle az ami átlőhetetlen, de sokat nem érek vele... csak néha ment meg mikor autoaim-s t54 jön és mantle-be beletrafál :) nem vitatkozni akarok, lehet Szakesz, neked nem adja úgy, más emberek vagyunk, ez tény, nekem pl. m3lee kegyetlen módon adta, én nagyon szerettem, mások szenvedtek fele, és ócsárolták, szóval ízlések és pofonok, csak arra értem, h off . fórumon volt 1 topik, 2 srác szépen össze hasonlítgatta a JT-t meg a zojjektet, és kijött h egyenlő, annyi h real harci helyzetben sok múlik az adott szituáción, ki lő először, pl. háttal van-e neked az adott td, mennyi hp-ja van stb, de ügyes kézben mind2 tank jó, és egyenlő sztem, leszámítva a kamuflázsos dolgot, megcsinálják JT-n, akk lesz egyenlő, számomra. szóval nekem buff lesz a többi dolog rá, természetesen megfogadtam h HW után én JT-t grindelem ki elsőnek, utána a zojjekt h a 2-vel aprítsam a gyökér t95-t meg t28-t. ja meg a 3 t8-s arty-kat... amelyek nagyon "hiányoztak" már a játékból, nehogy már az ember jól érezze magát 1 mausban, hadd kapjon 1 shotot 1 atomrakétásűrbőlvezéreltlézerágyúshalálcsillagtól... na mind1.