banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    t29-nek soha nem volt 1550 hp-ja :D nem is lesz :DD t29 a jobb amúgy Gunslinger:) tolj rá 105-s ágyút, rammert aztán mehet a ratata, ja és 1 jó tanács, ne a füles toronnyal told t29-el, több a sebezhető felület :)
    h tudsz vmiről véleményt alkotni, amiben nem is ültél?:) fsaza :) elv... oké :) nem folytatom... nem érdekel :D te ezt gondolod, én azt, ez van :) leírtam a véleményem, te is :D elmegyünk egymás mellett csatában ha találkozunk meg majd kiderül..:)
    más téma:
    amúgy vkinek új patch óta nem lett több kószáló shell? :D mert pl. t32-vel nekem igen :D legjobb h mintha pontatlanabb lenne... v csak placebo miután a-20 toronyra rálőttem úgy 25 méterről full-ra megvártam míg a célkereszt rámegy... és lekaptam a lánctalpát :DDD szóval feszült voltam :) utána még 1x megismételte... vki leszedte 20%-a a hp-ját inkább nekimentem mint h megvárjam míg betölt :D szegény :D szerencsére az ütközés utáni röhögés feledtette ezt az eltűnős/pontatlan dolgot :)