418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #28954 Ez se lesz rossz. T5höz képest sok HP elég mozgékony és kis ügyességgel lehet ezzel az ágyúval is ölni nagyobbakat.
-
garaib #28953 Tényleg nem rossz tank, ha kijön szerintem megveszem. -
Nazarov77 #28952 Elvileg igen. Azt mondták hogy 0.6.4es verzióval együtt jön a release de amit ma írt overlord az usa fórumra megcáfolja ezt:
There will be v.0.6.3.10 update but it will be released prior to the release. -
garaib #28951 Ez a tank belekerül az éles indulással?
-
virkir #28950 Na ja a magyar nyelv kb 2 körig volt fent utána sikítva raktam vissza az angolt. -
Szacsa007 #28949 Na tegnap láttam,hogy azt is jutalomnak kell venni, hogy több nyelven megy majd a játék. El vagyok bűvölve.
-
Szacsa007 #28948 Jöhetne már a nulla. Lenne egy kis motiváció.:) -
Nazarov77 #28947 Na mit találtam?
Prémium tankhoz képest nagyon jó lesz az adatlapja alapján. Ágyúja tetszik, nagyobbat üt át mint a többi T8asé és emellett még gyorsabb is mint a KT 105öse. Azt mondják a tornya védettsége elég erős lesz a döntöttsége miatt meg a lövegpajzs miatt is. A frontja meg a gyenge pont de nem vészes mert a T32 meg az IS-3 frontja se sokkal jobb. Tetszik, már csak az árára vagyok kíváncsi. -
SZU #28946 Kár, hogy nem lehet moddolni ezt a játékot.
Azért szívesen durrogtatnék egy horda T34-est fogyatkozó tucatnyi párduc támogatásával. -
Nem az a baj, ha valami jobb. Hanem az, hogy egyáltalán nem hűen áll a történelmi tényekhez, és emiatt jobb. Egy Tigrisnek nem T54-esek ellen kellett harcolnia, ahogy itt megjelenik. Egy Maus terve is 1944-es, és 1948-1950-es tankokkal kerül szembe. Az USA joketankokról nem is beszélve, amik csak papíron léteztek.
De hogy ne csak német oldalról rinyáljak, azt sem adja vissza a játék, hogy mekkora számbeli fölényben voltak a T34-esek és a Shermanok a németekhez képest. Ezek azok, amik miatt mindig morgok. -
Renegade #28944 "Nem tudom miért kell azonnal felháborodni, ha olyan gép kerül a játékba ami jobb mint a német Tigrisek, Párducok. "
ezen azért mosolyogtam :-) -
davidbog #28943 Pontosan. Már többször volt téma a Centurion, én is irogattam róla. Nem volt olyan nagyon tápos az MkI és az MkIII típus. Amíg nem kapja meg a 105 mm L7 ágyút, addig semmi baj nem lesz vele a WoT-ban. A 20 fontos ágyú pedig APDS lövedékkel erős, ami a WoT-ban prémium lőszer. Az alap AP lőszerrel az átütése kb olyan mint a 8,8 cm L/71-nek.
Nem tudom miért kell azonnal felháborodni, ha olyan gép kerül a játékba ami jobb mint a német Tigrisek, Párducok. -
davidbog #28942 Na, én azt nem tudtam, hogy ilyen gyúlékony, ezért repairt választottam a legénységnek a tűzoltás helyett. Ez se rossz, mert a lánctalp felrakási ideje nem kicsi, de lehet jobb lett volna a tűzoltás. Az ágyút nálam is nagyon gyakran ellövik. Valóban csak addig félelmetes, amíg nem ül benne az ember. Ha már megszerezte könnyen megláthatja a páncélzata gyenge pontjait, ha nézegeti a bekapott találatok helyeit.
Eddig a saját IS-7-esem egyszer okozott meglepetést a páncélzatával. Az ellenfélé többször. -
Renegade #28941 akkor csak reklám szlogen a néhány bónusz? :-( -
Látod, sokan mégis várják a kiadást ... :) -
Seriallkillah #28939 ez nem igazán jó hír, így kifarmolni majd egy tankot xp-ből elég szenvedés lesz hacsak az ember nem költ rá ezreket a játékra hogy tudjon premiumot venni és még XP-t is átváltani free-re. még így ingyenesen is elég hosszú ideig tartott eljutni a használható kategóriába:( -
lammaer #28938 Sztem a sherman utánérzés tankra gondolnak... -
lammaer #28937 Az accountokat nem törlik. Csak azt, ami az accounton van :) -
Seriallkillah #28936 Egyáltalán biztos hogy törlik az összes accountot? Mert én valami olyat olvastam a worldoftanks.com-on hogy csak a inaktív ill a duplicated(nem tudom pontosan ez mit takar) accountokat törlik a szerverről -
Renegade #28935 utolsó hírlevélben volt ez a mondat: "All players who did a long way from CBT to Release will get some bonuses, stay tuned!"
Ez azért megindította a fantáziámat. Szerintetek mit takar?
Először arra gondoltam, hogy némi zsebpénzt (+cr), de aztán rájöttem, hogy az bizony öngól lenne, mert mondjuk +500K-val sokan nem lennének motiválva, hogy azonnal befizzesenek némi aranyra.
-
Azért látszik, hogy mivel lőtte ki !! ;) Perzsa mindörökké !! Ámen -
1945 áprilisára 6 Centurion prototípus készült el csak túl későn érkeztek meg, hogy élesben bevessék őket.
Kb 1948ban építették az MK3at és 1951-re az összes MK1-MK2 es típust átépítették MK3ra tehát belepasszol a játékba.
20pdr (font)lövege van. 60fokban lévő 96mm es páncélt 1000 yardról átüti. Nem egy csodajármű. Nem tudom mi a bajotok vele. -
garaib #28932 Nekem az IS-4 ilyen nyugtató tank, nagyon sok lövés lepattan róla. :) Sokat játszottam a T34-el is, de szerintem az IS-4 sokkal szívósabb.
T34 120 mm ágyújának adhattak volna nagyobb átütést vagy sebzést, ha már ilyen papír a teste.
-
Jó hogy nem T90eseket is betesznek a Tigerek ellen. -
Centurion. Bravo fehéroroszok! Nevetséges ... -
Wlanseraf #28929 Ez ma reggel besírtam :D nincs platoon semmi bazz, de ezek nem lehetnek ennyire barmok:) De mi nyertünk:D
-
Prokhorovka volt. -
Szacsa007 #28927 Az Is-7 a fény az éjszakában!
Főleg amikor ég! Általában 10:1 arányban ég le az elején, de CO, meg mindenféle tűzoltó berendezéssel ezt kb. 50:1 arányra lehet szorítani szerintem. Meg ugye a legénységet is leginkább tűzoltásra kell kiképezni. Ez van a német tankokkal is, csak az nagyon drága mulatság.
Az Is-7 csak addig veszélyes, míg valaki bele nem ül. Akkor már látja, hogy nem olyan kemény, mint ahogy addig hitte. Főleg amikor már az első lövésnél leég, vagy kilövik az ágyúját. S 4-5 bekapott lövés után kezdhetsz új játékot. Őszintén én már nem is nagyon merek vele menni, mert mindenki azt lövi, s azt nem nagyon szereti. Arra meg hiába alapozok, hogy majd lepattan, mert már mindenki tudja hol kell lőni. Az meg, hogy 6-7-es tankok nem nagyon tudják sebezni talán nem olyan nagy baj, bár aki azzal jön az biztosan nem így gondolja. De sebezni azok is tudják, s ha mellé, vagy mögé kerülnek bizony komoly gondot is tudnak okozni főleg robbanóval. Szóval érdekes vele a játék, bár állítólag meg lehet vele úszni a lövéseket. Nekem ez még nem nagyon sikerült, bár forgatom minden szögben, de valahogy nem nagyon használ. Pedig kinézetre nekem ez tetszik a legjobban. Kár, hogy a harcértéke nem olyan jó, mint a híre.
-
Szacsa007 #28926 Az egér a játék legjobb tankja!
Mióta megvettem ( kb. két hete), ha ideges vagyok csak megyek vele egy kört és már meg is nyugodtam. Abban nem kell idegeskedni, hogy lőnek, meg ilyenek. Csak el kell határozni, hogy megyek és nézelődni,lődözgetni. Aztán vagy bejön, vagy nem. Lejtőn pld. gombot sem kell nyomni, mert egyszerűen legurul.:) Szóval nekem nagyon tetszik, s bár korábban sokszor mondtam, hogy OP, ezt most csak megerősíteni tudom. De mióta nekem is van, valahogy nem zavar. S ezt már több olyan géppel is tapasztaltam, amit szerettem volna megvenni, de eddig nem sikerült. Már nincs ilyen szerencsére. Most bajban vagyok, hogy melyik irányba menjek nulla után. Megszerettem a Maust.
-
Szacsa007 #28925 Szép, de igazából ez a gyakori. Általában egy-két ember viszi a hátán a csapatot. Nem tudhatjuk mi volt a taktika, de úgy látszik nem jött be. A csapattársak az elején általában (nálam) a "támadjunk aztán majdcsak lesz valami" elvet alkalmazzák előszeretettel. No jó, hogy nincs megbeszélés, de amikor egyedül marad az ember az egyik oldalt védve akkor ugye az esélyek egyértelműek. Egy fecske ne csinál nyarat. Ezt jól példázza a Te eseted is. Bár a top gun azért kicsit vigasztalja az embert.:) De a csapatot nem mi választjuk, s ahogy hallom csapattal sem könnyebb.(Ural)
Szóval az ember megpróbál, valami taktikát választani, vagy korrigálni a csapat hülyeségeit. Ez nem mindig sikerül, de akkor nem magunkat kell okolni. Lehet, hogy mi is hibásak vagyunk, de azért nem vagyok annyira elfogult, hogy magamat tegyem bűnbakká. :) Én is jártam így tegnap, hogy az elején hátra húzódtam, mert a csapat ismét szélrózsásat játszott. Ez azt jelenti, hogy szétrohannak minden irányban ész nélkül támadni, mert ugye a játék ezt jutalmazza. A társakat persze szénné lőtték 2 azaz kettő perc alatt. Akkor jött a duma,hogy noob Isu (azzal voltam), meg hasonlók.A leghangosabb a legkisebb általában. De ezekkel már nem kell foglalkozni. Végül hetet szedtem ki, adtak mindenféle medált, meg ilyenek, de egy ember írta csak be a végén, hogy nice. Persze nem az előző noobozó. Ilyen az élet.
Tehát a tanulság tegyük a dolgunkat,s nem kell foglalkozni mások hülyeségével.
-
Adjunktus #28924 "1 perc múlva ott termett egy Tiger, kidöntötte mellőlem a fát és elkezdett hátulról nekem jönni finoman "
Az égvilágon semmire nem ment vele.Jelenleg csak az ütközéstől való sérülés van lemodellezve a játékban.Az ütközéstől,vagy tolástól való elmozdulás nem.
De a szándék mindenképpen becsülendő!:D -
Renegade #28923 meglett egérrel is az abszolút csúcs: 4-szer találtak el (2 isu, 1 csapattárs obj + 1 ellenséges obj): 246 HP-n maradtam, ej mekkora jó már ez a 100mm páncél :-) -
Imation #28922 Igen, pont miután olvastam ezt akadtam össze ruinberg en egy IS-7 el és az okos tanácsok alapján hátába kerülve harminc valahány % -ról kilőttem. Úgy emlékszem kettőből megvolt de ha azt mondjátok hogy az hülyeség akkor három volt. :) (kicsit feszült voltam és nem a számolásra figyeltem) -
Gunslinger #28921 Óóó, jeee, noob team reloaded.
És ebből a 6-ból 4-et 100%-ról egyedül gyaktam le, a másik 14 összesen nem lőtt ki ennyit, bahh és az a durva, hogy elsőként kihaló 0 killes idióták kezdtek el először noobozni. -
davidbog #28920 Igen, könnyen kigyulladhat, ha a motor környékén találják el. Gondolom azért, mert az 8 üzemanyagtartályből csak 2 volt a testen belül. A prototípúsok közül azt hiszem kettő is kigyulladt. Az egyiknél sikerült megfékezni a tüzet a tűzoltó berendezésnek, a másiknál nem, az kiégett.
Nálam az IS-7 kb annyiszor gyulladt ki, mint a KT. A KT-vel van talán 800 csatám is, az IS-7-el talán 100. Azért azt meg kell említenem, hogy egyikkel se sokszor gyulladtam ki. 10, de lehet hogy 5 alatti ez a szám. A KT-nál ez nagy szerencse, figyelembe véve hogy váltó is elől van ami szintén tüzet foghat. -
Gunslinger #28919 Köszi, gyenge pontok terén már után olvastam itt a fórumon, IS-7-nek még a segge gyengusz elvileg, de eddig még mindig csak szembe jöttek a rohadékok, a Mausok meg sosem egyedül, eddig mindig látványos kis flotta kísérte őket, jó nagy lehet a tömegvonzása, hogy így körbekeringik a csapattársak. :-d -
Gunslinger #28918 Jajjjj de megetettem egy IS-t. Karelian utolsó ellenség volt, 1 vs 1-ben toltuk, én VK3002DB-vel, először távolról kóstoltuk egymást, kb. 150 méterről, 60%-ig lehúztam a HP-ját, ő is az enyémet kb. eddig, majd picit kerülve max sebességen rárontottam, ez beparázott, egyből beletaposott a gázba és elkezdett keringeni egy nagy sziklacsoport körül hogy majd jól a seggbe durrant, csak a hülye nem jött rá, hogy egy med picit gyorsabb, simán hintába tettem, kétszer seggbe lőttem és kész volt, wehehe :-D -
Renegade #28917 az is díszes :-) -
bornofakone #28916 renegade:)
nincs képem róla, de 23 xp object-704-el, úgy h prémiumom van:)
gondoltam majd bevárom scout-t prohorovkán a töltés tetején, a síneken:)
jött 1 gw tiger shot és tádám:) -
Az IS-7 az oldalát mutatja akkor hátul a motort érdemes putyogtatni szereti onnan tudni hogy lelkes orosz kiáltások hangzanak el, hogy de jó meleg van ide benn :) Tigrissel már lehet fűteni :)