banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szacsa007
    Az egér a játék legjobb tankja! Mióta megvettem ( kb. két hete), ha ideges vagyok csak megyek vele egy kört és már meg is nyugodtam. Abban nem kell idegeskedni, hogy lőnek, meg ilyenek. Csak el kell határozni, hogy megyek és nézelődni,lődözgetni. Aztán vagy bejön, vagy nem. Lejtőn pld. gombot sem kell nyomni, mert egyszerűen legurul.:) Szóval nekem nagyon tetszik, s bár korábban sokszor mondtam, hogy OP, ezt most csak megerősíteni tudom. De mióta nekem is van, valahogy nem zavar. S ezt már több olyan géppel is tapasztaltam, amit szerettem volna megvenni, de eddig nem sikerült. Már nincs ilyen szerencsére. Most bajban vagyok, hogy melyik irányba menjek nulla után. Megszerettem a Maust.